Uw enquête-overzicht weergeven

De pagina Enquête-overzicht biedt een overzicht van uw enquête-ontwerp, informatie over verzamelprogramma's en reactiegegevens. U kunt vanaf twee plaatsen in uw account toegang krijgen tot de pagina Enquête-overzicht:

• Klik in een enquête bovenaan de pagina op het tabblad Overzicht.
  • Klik op de enquêtetitel op de pagina Mijn enquêtes.

Ontwerpoverzicht

Op de linkerzijbalk wordt een algemeen overzicht weergegeven van enkele van de instellingen en functies die u hebt gebruikt in uw enquête-ontwerp:

• Aantal vragen en pagina's
  • Enquêtetaal
  • Thema
  • Of u al dan niet een logo hebt toegevoegd
  • Of u al dan niet logica hebt toegevoegd (logica voor overslaan en/of randomisatie)

Totale aantal reacties

Het totale aantal reacties geeft aan hoeveel reactie in totaal zijn ingediend voor uw enquête. Als uw enquête reacties heeft verzameld, klikt u op het aantal reacties om rechtstreeks naar het gedeelte Analyseren te gaan om uw resultaten te bekijken.

Algehele enquêtestatus

De algehele enquêtestatus laat u de algemene status van uw enquête zien, gebaseerd op de toestand van uw enquête-ontwerp en verzamelprogramma's. Hieronder volgt een beschrijving van welke enquêtecondities overeenkomen met elke mogelijke enquêtestatus.

• Concept
  • NIET GECONFIGUREERD
  • Open
  • Gesloten

Verzamelprogrammalijst

Een volledige lijst van verzamelprogramma's die u hebt gemaakt wordt weergegeven onder Totale aantal reacties en Algehele enquêtestatus. Hier kunt u nadere informatie bekijken over elk individueel verzamelprogramma:

• Status (Open, Concept of Gesloten)
  • Aanmaakdatum
  • Aantal verzamelde reacties

Klik op de titel van een willekeurig verzamelprogramma om dat specifieke verzamelprogramma te openen.

Reactievolumediagram

Onder de verzamelprogrammalijst bevindt zich een diagram Gegevenstrends dat aangeeft wanneer u reacties op uw enquête hebt ontvangen. Hier kunt u zien hoe het reactiepercentage van de enquête in de loop van de tijd is gewijzigd.