Vraag met commentaarvak

Commentaarvak

Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Met de vraag van het type Commentaarvak kunt u lange reacties op open vragen verzamelen.

Dit vraagtype toevoegen:

1. Sleep het Commentaarvak vanuit de sectie Bouwen naar uw enquête.
  2. Voer de tekst van de vraag in.
  3. Configureer de overige opties.
  4. Klik op Opslaan.

Bekijk voordat u uw enquête verzendt een voorbeeld van uw enquêteontwerp. Zo weet u hoe uw enquête bij respondenten wordt weergegeven.

Respondenten kunnen het tekstvak vergroten om langere reacties te geven, maar reacties zijn beperkt tot 20.000 tekens.

Het is niet mogelijk om een limiet voor woorden of tekens in te stellen of om een tekenteller toe te voegen.

Als u uw resultaten weergeeft in het gedeelte Resultaten analyseren, kunt u een lijst met alle reacties op open vragen bekijken. Klik op Antwoorden van respondenten bekijken onder een opmerking om naar de individuele reactie van de respondent te springen.

Met de functies voor tekstanalyse kunt u terugkerende woorden of thema's in uw reacties identificeren en hieraan tags toevoegen.