Met Maken met AI, mogelijk gemaakt door de Azure OpenAI-service en OpenAI, kunt u gemakkelijk en snel een enquête maken.

Als u een enquête wilt maken, typt u een opdracht met de doelen van uw enquête, maar zonder gevoelige informatie. Met één klik op de knop genereren wij een enquête voor u. U kunt de enquête gebruiken en bewerken, een nieuwe enquête genereren met een bewerkte opdracht of opnieuw beginnen met een andere methode voor het maken van enquêtes.

Maken met AI is alleen beschikbaar voor sommige klanten in de volgende ondersteunde regio's of zoals op deze regelmatig bijgewerkte pagina wordt weergegeven.

Als u wilt zien of Maken met AI beschikbaar is voor uw account, gaat u naar het tabblad Accountoverzicht van Mijn account en bekijkt u de sectie Gegevensfuncties. Afhankelijk van uw abonnement heeft uw primaire beheerder de functie mogelijk niet ingeschakeld voor het team.

De instelling Help ons bij het verbeteren van Maken met AI is ook beschikbaar in de sectie Gegevensfuncties. U kunt ons helpen Maken met AI te verbeteren door ons toe te staan gedeïdentificeerde feedback naar OpenAI te verzenden over de wijzigingen die u aanbrengt in uw door AI ondersteunde enquêtes. Zo kunnen we de functie verbeteren voor toekomstige enquêtes.

Vouw de onderstaande sectie voor uw abonnementstype uit voor meer informatie over Maken met AI: of de functie beschikbaar is, hoe u de instellingen voor de functie beheert en hoe we de functies kunnen verbeteren:

• Basis- en individuele abonnementen
  • Team- en Enterprise-abonnementen
  • HIPAA-accounts en uitgebreide bescherming van gevoelige gegevens

Een enquête maken met Maken met AI:

1. Klik op Enquête maken.
  2. Selecteer Maken met AI.
  3. Voer een opdracht in. We raden aan om een van de voorbeelden als sjabloon te gebruiken, maar u kunt ook een compleet nieuwe opdracht schrijven. Klik vervolgens op het pictogram van een papieren vliegtuigje.
  4. Klik op Enquête maken.
  5. Bekijk een voorbeeld van uw enquête. Als u wilt doorgaan, klikt u op Enquête gebruiken, zodat u de enquête kunt bewerken en naar wens kunt aanpassen. Anders kunt u Een andere opdracht proberen gebruiken of opnieuw beginnen met een andere methode voor het maken van enquêtes.

Enquêteopdrachten kunnen maximaal 1000 tekens lang zijn. U kunt maximaal 10 door AI gegenereerde enquêteopdrachten per uur versturen.

Als u een enquête maakt met AI, worden er meerkeuzevragen, vragen met selectievakjes, NPS, naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer en open tekstvragen gegenereerd. Wanneer u vervolgens de enquête gebruikt en deze aanpast, kunt u andere vraagtypen toevoegen.

Bepaalde gebruikscenario's bij enquêtes zijn niet toegestaan. Zie voor meer informatie het beleid inzake aanvaardbaar gebruik van SurveyMonkey, het aanvullend beleid inzake gebruik door derden en het beleid inzake aanvaardbaar gebruik en gedrag.

• Geef uw doel aan (bijvoorbeeld we willen de werknemerservaring verbeteren).
  • Beschrijf wat u wilt weten (bijvoorbeeld we willen onze werknemers ondervragen over salaris, arbeidsvoorwaarden, werktijden, werklast en cultuur).
  • Bied een algemene context door te beschrijven wie de enquête verzendt (bijvoorbeeld wij zijn een grote fabrikant van sportartikelen).
  • Geef op welke demografische of bedrijfsinformatie u wilt weten over uw respondenten (zoals bedrijfstak en -grootte, of leeftijd en geslacht).
  • Wees specifiek en zo gedetailleerd mogelijk over de gewenste context, resultaten, lengte of stijl.
  • Wees precies en vermijd dubbelzinnige en vage formuleringen.
  • Herhaal uw opdracht totdat u een conceptenquête ontvangt waarmee u kunt werken.
  • Wat is Maken met AI?
  • Welke informatie wordt gedeeld met de Azure OpenAI-service en OpenAI?
  • Wat gebeurt er als ik de instelling Help ons bij het verbeteren van Maken met AI gebruik?
  • Wat gebeurt er als mijn opdracht gevoelige bedrijfsinformatie bevat?
  • Ik kreeg te horen dat mijn opdracht onveilige inhoud bevat. Wat kan ik doen?