Teams en ondernemingen

• Enterprise-functies

Typen Enterprise-teamlicenties, rollen en machtigingen

Leer hoe uw licentie en rol in een Enterprise-team bepalen welke accountmachtigingen u hebt en hoe u kunt samenwerken.

Enterprise-instellingen

Primaire beheerders kunnen via Instellingen standaardopties en machtigingen instellen voor hun hele Enterprise-team.

Eenmalige aanmelding

Met eenmalige aanmelding (SSO) kunnen leden van uw team hun zakelijke aanmeldingsgegevens gebruiken om zich aan te melden bij SurveyMonkey. Uw organisatie kan kiezen wie toegang kan krijgen tot uw SurveyMonkey-team en authenticatiebeleid voor meer veiligheid opstellen.

Vragenbank met aangepaste vragen

Met de vragenbank met aangepaste vragen kunnen primaire beheerders en beheerders aangepaste vragen toevoegen aan de bibliotheek van hun team. Mensen met een licentie met volledige toegang in het team kunnen de vragen vanuit de vragenbank toevoegen aan hun enquête.

HIPAA-conformiteit en SurveyMonkey

De HIPAA is een Amerikaanse wet die het verzamelen en behandelen van beschermde gezondheidsgegevens regelt. Bepaalde organisaties, zogeheten betrokken rechtspersonen en hun zakenpartners, moeten aan HIPAA voldoen. U kunt beschermde gezondheidsgegevens verzamelen in uw enquêtes als u HIPAA-functies inschakelt voor uw team.

Aangepaste naam en e-maildomein van afzender

Een aangepaste naam en e-maildomein van de afzender is een weergavenaam en e-mailadres, voorzien van uw merk wanneer u enquêtes verzendt via de uitnodiging per e-mail. De deelnemers aan de enquête zien deze naam in het veld Van van de e-mail waarin ze worden gevraagd of ze uw enquête willen invullen. Als u een aangepaste naam en e-maildomein van afzender gebruikt, wordt de e-mail hierdoor mogelijk eerder bezorgd en reageren de deelnemers aan uw enquête eerder op uw enquête wanneer ze uw bekende en vertrouwde merk zien.

Accountbeheer

Met Accountbeheer kan het e-maildomein van uw organisatie worden vergrendeld, zodat elk SurveyMonkey-account dat het e-maildomein van uw bedrijf gebruikt onderdeel wordt van uw Enterprise-team.

Teamactiviteiten

Op het tabblad Activiteiten kunnen primaire beheerders en beheerders zien wat er allemaal gebeurt in hun Enterprise-team.

Gebruikersrapport

Lees hoe Enterprise-beheerders het gebruikersrapport kunnen gebruiken om inzicht te krijgen in de activiteiten van hun team.

Meer info over Enterprise-functies

Hulpmiddelen voor teambeheer, integraties en oplossingen voor uw organisatie.

Expert-services

Enterprise customers can get a consultation from our Expert Services team. Contact Sales or your Customer Success Manager for more information.

Zorgen dat u sms-berichten kunt versturen

Wil uw organisatie enquêtes verzenden via het verzamelprogramma voor sms-berichten? Als u geïnteresseerd bent, kunt u het proces starten om uw organisatie in te stellen met een uniek, vooraf geverifieerd telefoonnummer voor het verspreiden van sms-enquêtes. U hebt een telefoonnummer nodig voor elke regio waarnaar u sms-berichten wilt verzenden.

• Samenwerken met uw team
  • Teams beheren