Zorgen dat u sms-berichten kunt versturen

Enterprise-functie: het verzamelprogramma voor sms-berichten is een add-onfunctie voor Enterprise. Neem contact op met uw Customer Success Manager om deze toe te voegen voor uw team. Neem contact op met de afdeling Verkoop als u geïnteresseerd bent in een Enterprise-abonnement.

Wil uw organisatie enquêtes verzenden via het verzamelprogramma voor sms-berichten? Als u geïnteresseerd bent, kunt u het proces starten om uw organisatie in te stellen met een uniek, vooraf geverifieerd telefoonnummer voor het verspreiden van sms-enquêtes. U hebt een telefoonnummer nodig voor elke regio waarnaar u sms-berichten wilt verzenden.

Enkele voordelen van een eigen unieke telefoonlijn zijn:

• Verbeterde beveiliging, zodat alleen de organisatie van de klant sms-enquêtes kan verzenden via de unieke regel
  • Betere aflevering aangezien een individueel gratis nummer minder streng wordt gecontroleerd door mobiele providers
  • Hogere reactiepercentages, aangezien de kans groter is dat respondenten weten van wie zij de enquête ontvangen, aangezien dit het unieke nummer van uw organisatie is.

Het is niet toegestaan om het verzamelprogramma voor sms-berichten te gebruiken voor politieke, financiële of kansspelgerelateerde doeleinden. Zie Twilio's verboden berichtcategorieën en niet-ondersteunde gebruiksscenario's voor meer informatie.

Uw unieke telefoonnummer instellen voor het verzenden van sms-enquêtes:

1. Neem contact op met uw Customer Success Manager (CSM) en laat weten dat u geïnteresseerd bent. Neem contact op met de afdeling Verkoop als u nog geen Enterprise-klant bent.
  2. Deze zal u een enquête sturen waarin u informatie kunt verstrekken over uw gebruiksscenario voor sms-berichten, inclusief bewijs van uw deelnameproces.
  3. SurveyMonkey werkt met onze sms-leverancier, Twilio, om uw gebruik te autoriseren. Dit kan tot 2-3 weken duren.
  4. SurveyMonkey biedt u een speciaal telefoonnummer voor uw regio, zodat u enquêtes per sms kunt verzenden.

In ons configuratieformulier vragen we om informatie over uw deelnameproces voor sms-berichten. Om goedkeuring te krijgen van onze sms-provider, moeten we verifiëren waar en hoe u toestemming kunt krijgen van uw respondenten om berichten van uw organisatie te ontvangen. Dit is vereist als u sms-berichten wilt verzenden via SurveyMonkey.

Bekijk de tips van onze sms-providers over geschikte methoden voor deelname.