Enquêtes van uw team beheren

Enterprise-teams: dit artikel is voor Enterprise-teams. Neem contact op met de afdeling Sales als u geïnteresseerd bent in een Enterprise-abonnement.

Als u een primaire beheerder, beheerder of Divisiebeheerder bent, kunt u de enquêtes bekijken die door mensen in uw team zijn gemaakt en helpen deze enquêtes te beheren. Dit is handig als u een enquête van het ene naar het andere account wilt overplaatsen of als u enquêtes wilt verwijderen die het team niet nodig heeft.

Bekijk de enquêtes die door elke persoon in uw team zijn gemaakt en besluit of u actie moet ondernemen.

1. Selecteer Mijn team in het hoofdnavigatiemenu.
  2. Selecteer Gebruikers beheren.
  3. Zoek de gebruiker van wie u de enquêtes wilt bekijken, klik op de drie stippen en kies Enquêtes beheren .

Als u enquêtes van iemand bekijkt, kunt u zien hoeveel enquêtes de gebruiker heeft gemaakt of gedeeld en voor welke enquêtes de gebruiker verzamelprogramma's heeft geopend. Scrol om een uitgebreide lijst te zien met de titel, de aanmaakdatum, de status en het aantal reacties van elke enquête. Als u het enquêteontwerp wilt bekijken, selecteert u de titel om een voorbeeld weer te geven.

Als u een enquête wilt overplaatsen van het ene naar het andere account (wat handig kan zijn als iemand weggaat en een teamgenoot het overneemt), bekijkt u eerst de enquêtes die u wilt overplaatsen. U kunt de meeste enquêtes overplaatsen, behalve enquêtes die betalingen accepteren of die een verzamelprogramma voor kioskenquêtes in offline modus gebruiken.

Een enquête overplaatsen:

1. Selecteer een of meer enquêtes die u wilt overplaatsen.
  2. Hebt u één enquête geselecteerd, klik dan op de drie stippen en kies Overplaatsen. Hebt u meerdere enquêtes geselecteerd, klik dan op het vervolgkeuzemenu Acties en selecteer Overplaatsen.
  3. Voer de naam, het e-mailadres of het adres in van de persoon naar wie u wilt overplaatsen. Deze persoon moet een Power-licentie hebben om de nieuwe enquête-eigenaar te worden.
  4. Selecteer Overplaatsen. De nieuwe enquête-eigenaar wordt op de hoogte gebracht en kan de enquête in zijn of haar account bekijken.

Als u enquêtes wilt delen die eigendom zijn van iemand in uw team, bekijkt u eerst hun enquêtes. Als u enquêtes namens hen deelt, kunt u nog meer mensen kiezen die deze enquêtes kunnen bekijken en opmerkingen kunnen plaatsen. Als u enquêtes deelt met een werkgroep, kunnen gebruikers deze mogelijk ook bewerken, afhankelijk van hun rul binnen de werkgroep.

Een enquête delen:

1. Selecteer een of meer enquêtes die u wilt delen.
  2. Hebt u één enquête geselecteerd, klik dan op de drie stippen en kies Delen. Hebt u meerdere enquêtes geselecteerd, klik dan op het vervolgkeuzemenu Acties en selecteer Delen.
  3. Typ de werkgroepen of namen waarmee u wilt delen. U kunt met iedereen in uw abonnement delen, maar alleen werkgroepen toevoegen waarvan de enquête-eigenaar deel uitmaakt.

Bekijk de mensen en werkgroepen en selecteer Delen om te bevestigen. Mensen worden per e-mail op de hoogte gesteld dat u iets met hen hebt gedeeld.

Zoek om te beginnen de enquêtes die u wilt verwijderen. U kunt deze handeling niet ongedaan maken, dus zorg ervoor dat iedereen het goed vindt als u een enquête voor deze persoon verwijdert.

Een enquête verwijderen:

1. Selecteer een of meer enquêtes die u wilt verwijderen.
  2. Hebt u één enquête geselecteerd, klik dan op de drie stippen en kies Verwijderen. Hebt u meerdere enquêtes geselecteerd, klik dan op het vervolgkeuzemenu Acties en selecteer Verwijderen.
  3. Controleer het aantal enquêtes dat u hebt geselecteerd en kies Verwijderen om te bevestigen.