Feedback krijgen over enquêtes en resultaten

U kunt anderen uitnodigen om feedback te geven op uw enquêteontwerp door de koppeling naar uw voorbeeldenquête te delen of door een uitnodiging om te reageren te verzenden. Als u enquêtereacties hebt verzameld, kunt u een pagina met gedeelde gegevens gebruiken om anderen uit te nodigen feedback te geven over uw enquêteresultaten.

Tip: iedereen kan uw voorbeeldenquête of de pagina met gedeelde gegevens bekijken, maar moet zich aanmelden bij een SurveyMonkey-account om opmerkingen te bekijken en te publiceren. Iedereen die u uitnodigt, kan zich gratis registreren.

U kunt uw voorbeeldenquête delen door de koppeling naar de voorbeeldenquête te kopiëren of door een uitnodiging om te verzenden waarin u om feedback vraagt. Iedereen kan uw enquête testen. Wie aangemeld is bij een SurveyMonkey-account, kan ook opmerkingen publiceren. Alleen de eigenaar van een enquête kan mensen uitnodigen voor de voorbeeldweergave en opmerkingen in- of uitschakelen om feedback te verzamelen.

Een voorbeeld delen van uw enquête:

1. Ga naar de sectie Voorbeeld en score.
  2. Klik op het pictogram Opmerkingen in de rechterbovenhoek om de voorbeeldweergave te openen in een nieuw venster.
  3. Klik op Uitnodigen om de voorbeeldweergave met anderen te delen:
    • Klik op Uitnodigen in het vervolgkeuzemenu, voer uw e-mailadres in en klik op Verzenden.
    • In een koppeling: klik op Uitnodigen in het vervolgkeuzemenu, en klik op Kopiëren. U kunt ook de URL kopiëren en delen vanuit de adresbalk.
  4. Ga terug naar het vervolgkeuzemenu Uitnodigen en selecteer de schakelaar om opmerkingen in of uit te schakelen.

Als u deel uitmaakt van een teamabonnement, kunt u teamgenoten in opmerkingen taggen door ze te @vermelden of enquêtes delen met anderen en ze machtigen om samen te werken aan het enquêteontwerp.

Als u enquêtereacties hebt, kunt u een pagina met gedeelde gegevens maken. Anderen kunnen dan uw gegevens zien en feedback geven over uw enquêteresultaten. Zijn opmerkingen ingeschakeld, dan kunnen reviewers opmerkingen publiceren bij de resultaten van elke enquêtevraag. Alleen de eigenaar van een enquête kan mensen uitnodigen via e-mail voor de pagina met gedeelde gegevens en opmerkingen in- of uitschakelen om feedback te verzamelen.

Mensen uitnodigen voor uw pagina met gedeelde gegevens:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van de enquête en maak een pagina met gedeelde gegevens.
  2. Kopieer en deel de koppeling onderaan de pagina met gedeelde gegevens of klik op het pictogram Uitnodigen in de rechterbovenhoek om te delen via e-mail. Klik op Uitnodigen in het vervolgkeuzemenu, voer e-mailadressen in en klik op Verzenden.
  3. Ga terug naar het vervolgkeuzemenu Uitnodigen en selecteer de schakelaar om opmerkingen in of uit te schakelen.

Als u deel uitmaakt van een teamabonnement, kunt u enquêtes delen met anderen en ze machtigen om hun eigen pagina met gedeelde gegevens te maken en de resultaten te exporteren.

U hebt een SurveyMonkey-account nodig om opmerkingen te publiceren bij een voorbeeldenquête of een pagina met gedeelde gegevens. Als u nog geen account hebt, kunt u zich gratis registreren.

Een opmerking publiceren:

1. Open de voorbeeldenquête of de pagina met gedeelde gegevens.
  2. Klik op het pictogram Opmerking in de rechterbovenhoek om de voorbeeldweergave te openen in een nieuw venster.
  3. Klik op het pictogram Opmerking naast een vraag om de zijbalk voor opmerkingen te openen.
  4. Klik op + Opmerking om een nieuwe opmerking toe te voegen.
  5. Klik op Publiceren om uw keuze op te slaan.

Iedereen kan antwoorden op opmerkingen bij de voorbeeldenquête of pagina met gedeelde gegevens als opmerkingen zijn ingeschakeld.

Deelnemers aan de enquête zien geen opmerkingen wanneer ze de live enquête invullen.

Iedereen kan uw voorbeeldenquête of de pagina met gedeelde gegevens bekijken, maar moet zich aanmelden bij een SurveyMonkey-account om opmerkingen te bekijken.

Klik op het pictogram Opmerking naast een vraag om de opmerkingen voor die vraag weer te geven.

TIP! If you aren't the survey owner, you may need to take the survey preview to see comments to questions that aren’t on the first page.

Iedereen kan antwoorden op opmerkingen of de eigen opmerkingen bewerken en verwijderen vanuit de voorbeeldenquête of de pagina met gedeelde gegevens.

Alleen eigenaren van een enquête kunnen de opmerkingen van anderen verwijderen, oplossen of op onopgelost zetten. Breid een sectie uit voor meer informatie over het beheren van opmerkingen.

• Sectie Enquête ontwerpen
  • Enquêtevoorbeeld
  • Pagina met gedeelde gegevens
Actie

Beschrijving

+ Opmerking

Iedereen kan een opmerking toevoegen als ze zijn aangemeld bij een SurveyMonkey-account.

Bewerken

Iedereen kan de eigen opmerkingen wijzigen en opnieuw opslaan.

Verwijderen

Iedereen kan zijn of haar eigen opmerkingen verwijderen.

Eigenaren van een enquête kunnen alle opmerkingen verwijderen.

Een opmerking die als opgelost is gemarkeerd, kan niet worden verwijderd. Klik op Opgelost om eerst het oplossen ongedaan te maken.

Opgelost

Eigenaren van een enquête kunnen op Onopgelost klikken om de status van de opmerking te wijzigen naar opgelost. Met deze status kunnen eigenaren van een enquête bijhouden welke opmerkingen al zijn bekeken en waarop actie is ondernomen.

Onopgelost

Eigenaren van een enquête kunnen op Opgelost klikken om de status van de opmerking te wijzigen naar onopgelost.

Anderen taggen [alleen teams]Eigenaren van een enquête kunnen @ typen en een gebruiker in hun team selecteren om commentaar te leveren op enquêteontwerpen.

U ontvangt een melding voor elke nieuwe opmerking, reactie op een opmerking of verwijderde opmerking in uw enquête of uw pagina met gedeelde gegevens.

U ontvangt een e-mailmelding wanneer u wordt uitgenodigd om te reageren via e-mail of bent getagd met @vermeldingen als u een teamabonnement hebt. Nadat u een opmerking hebt gepubliceerd, krijgt u een e-mail wanneer mensen reageren op opmerkingen die u hebt geplaatst of als uw opmerking is opgelost of verwijderd door de eigenaar van de enquête.

Tip: ga naar het Berichtencentrum om samenwerkingsberichten van de afgelopen 30 dagen te bekijken.