Verzamelprogramma-opties voor enquêtes beheren

Verzamelprogramma's zijn methoden om uw enquête te verzenden. Elk type verzamelprogramma werkt enigszins anders. Ze hebben daarom een andere reeks opties die u tijdens het installeren kunt instellen.

Met verzamelprogramma-opties kunt u de enquête-ervaring van uw respondenten aanpassen. Deze instellingen zijn van invloed op wie toegang heeft tot uw enquête, hoe vaak respondenten de enquête kunnen invullen en wat respondenten te zien krijgen als zij gereed zijn.

Verzamelprogramma-opties openen

Als u uw verzamelprogramma-opties wilt openen, gaat u naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête en klikt u op de naam van het verzamelprogramma.

Type verzamelprogramma
Waar u opties kunt vinden
WebkoppelingKlik op Geavanceerde opties weergeven om alle opties weer te geven.
Uitnodiging per e-mailGa naar het tabblad Opties  als u al een uitnodiging hebt verzonden. Als u uw eerste uitnodigingsbericht in het verzamelprogramma verzendt, kiest u verzamelprogrammaopties nadat u uw bericht hebt opgesteld. Klik op Geavanceerde opties weergeven om alle opties weer te geven.
Verzamelprogramma voor websitesGa naar het tabblad Opties.
Sociale mediaKlik op Geavanceerde opties weergeven om alle opties weer te geven.
Gerichte doelgroepVerzamelprogrammaopties zijn niet van toepassing op verzamelprogramma's voor gerichte doelgroepen.
TIP! Verzamelprogramma-opties zijn specifiek voor een verzamelprogramma en gelden niet voor de hele enquête. Als u over meerdere verzamelprogramma's beschikt, moet u de instellingen voor elk verzamelprogramma afzonderlijk aanpassen.

Volledige lijst met verzamelprogramma-opties

De beschikbare verzamelprogrammaopties hangen af van het type verzamelprogramma dat u gebruikt. Als een bepaalde verzamelprogrammaoptie niet wordt weergegeven in een verzamelprogramma, betekent dit dat deze niet beschikbaar is voor dit type verzamelprogramma. Meer informatie vindt u in de artikelen waarnaar hieronder de koppeling zijn weergegeven, verwijzen. Zorg ervoor dat u ook het Help-artikel leest over het type verzamelprogramma dat u gebruikt.

Daarnaast zijn niet alle verzamelprogrammaopties beschikbaar bij alle SurveyMonkey-plannen. Als een specifieke functie niet beschikbaar is bij uw plan, wordt de optie voor het uitvoeren van een upgrade weergegeven als u probeert de functie te gebruiken.

OptieBeschrijving
Meerdere reactiesEen of meer reacties per respondent toestaan.
Reactie bewerkenRespondenten toestaan hun antwoorden te bewerken terwijl ze de enquête invullen of nadat ze deze hebben ingediend.
Anonieme reactiesKiezen of u bepaalde gegevens over respondenten wilt opslaan in enquêteresultaten.
Uitnodigingen bijhoudenWeergeven hoeveel mensen uw uitnodiging per e-mail hebben geopend en hebben doorgeklikt naar uw enquête.
Aangepaste URLEen aangepast URL-einde of de URL voor eigen merkgebruik gebruiken voor uw enquêtekoppeling.
E-mailadres van afzenderVoer het e-mailadres in waarmee u e-mailuitnodigingen wilt verzenden.
De uiterste datum en tijdStoppen met het verzamelen van reacties op een bepaalde datum en tijd.
ReactielimietenHet maximale aantal reacties. Stoppen met het verzamelen van reacties nadat u een bepaald aantal reacties hebt ontvangen.
IP-beperkingenSpecifieke IP-adressen toestaan of blokkeren voor toegang tot uw enquête.
WachtwoordbeveiligingEen wachtwoord toevoegen aan uw enquête zodat alleen gebruikers met het wachtwoord toegang hebben.
SSL-encryptieGevoelige informatie die via de enquête wordt verzonden, versleutelen.
Aangepast dankwoordEen pagina met dankwoord aanpassen die respondenten te zien krijgen nadat zij de enquête hebben ingediend.
Aangepaste diskwalificatieEen aangepast bericht weergeven voor respondenten die u diskwalificeert op basis van logica die is ingesteld in uw ontwerp.
Eindpagina voor enquêteDe optie voor voltooiing van de enquête kiezen. Hiermee bepaalt u wat uw respondenten te zien krijgen bij voltooiing van de enquête.
Realtime-resultatenRespondenten een overzicht tonen van alle resultaten van vragen met een gesloten einde na de voltooiing.
Delen op FacebookDe blauwe knop Delen op Facebook toevoegen aan uw enquête, zodat respondenten uw enquête kunnen publiceren op Facebook.
RespondentverificatieVerplicht stellen dat respondenten zich via een eenmalige aanmelding bij uw enquête aanmelden.
Quizresultaten via e-mail verzendenQuizresultaten via e-mail naar respondenten verzenden.
HerhalingAutomatisch nieuwe webkoppelingen maken op basis van een door u gekozen frequentie, waarbij u een e-mailbericht ontvangt wanneer er een nieuwe koppeling beschikbaar is om te delen.