Accountverificatie

Nieuwe functie: Accountverificatie is een nieuwe functie die we instellen voor al onze klanten en die verandert hoe u zich aanmeldt bij uw account.

Ga naar...

Overzicht

Accountverificatie voegt een extra beveiligingslaag aan uw account toe. U wordt hierbij gewaarschuwd wanneer een nieuw apparaat of nieuwe browser probeert aan te melden en uw gegevens te openen.

Accountverificatie is verplicht om uw account en gegevens te helpen beschermen. Voortaan heeft niemand toegang tot uw account zonder uw gebruikersnaam en wachtwoord, plus een speciale code die via een e-mailmelding naar de accounthouder wordt gestuurd.

We gebruiken cookies om de twee recentste geverifieerde apparaten te onthouden. De volgende keer dat u zich aanmeldt met een nieuw apparaat of een nieuwe browser, wordt u gevraagd om de accountverificatie te voltooien. We verwijderen daarna een actief geverifieerd apparaat.

Zoals is beschreven in onze gebruiksvoorwaarden, moet u uw aanmeldingsgegevens niet delen en moet u anderen geen toegang tot uw account geven. Dit is namelijk niet veilig. We hebben enkele fantastische manieren waarop u met anderen kunt blijven werken als iedereen een eigen account, gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt.

Aanmeldingsmeldingen

Telkens als er wordt aangemeld vanaf een nieuw apparaat of vanuit een nieuwe browser, sturen we een e-mail met een aanmeldingsmelding naar het e-mailadres voor het account (accounthouder). Aanmeldingsmeldingen bevatten een verificatiecode die u moet invoeren om het aanmelden te voltooien.

Zorg dat u e-mail van SurveyMonkey kunt ontvangen, zodat u zich zonder problemen kunt aanmelden. Controleer of het e-mailadres voor het account actueel en geverifieerd is in Mijn account.

Geverifieerde apparaten

We gebruiken cookies om de twee recentste geverifieerde apparaten te onthouden. De volgende keer dat u zich aanmeldt met een nieuw apparaat of een nieuwe browser, wordt u gevraagd om de accountverificatie te voltooien. We verwijderen daarna een actief geverifieerd apparaat.

Als u uw geverifieerde apparaten wilt bekijken, de bijnaam van een apparaat wilt bewerken of een apparaat wilt verwijderen, gaat u naar de sectie Aanmeldingsgegevens van Mijn account.

De SurveyMonkey-app telt niet mee voor de limiet van twee apparaten. U kunt dus altijd onderweg eenvoudige enquêtes maken en verzenden, en uw resultaten controleren.

Veelvoorkomende vragen

Kan ik accountverificatie overslaan of me daarvoor uitschrijven?

Het is niet mogelijk om zich uit te schrijven voor accountverificatie of om dit uit te schakelen.

U kunt maximaal drie keer op Later klikken om de verificatie over te slaan. Daarna moet u zich iedere keer verifiëren als u zich aanmeldt vanaf een apparaat dat niet actief is geverifieerd.

Kan ik meer geverifieerde apparaten krijgen?

Het is niet mogelijk om meer dan twee geverifieerde apparaten per account te hebben. Maar u kunt zich nog steeds bij SurveyMonkey aanmelden met een ander apparaat of een nieuwe browser. U wordt dan gevraagd de accountverificatie te voltooien. We verwijderen daarna een actief geverifieerd apparaat.

Geverifieerde apparaten zijn niet hetzelfde als gebruikers of mensen die zich bij uw account aanmelden. De accounthouder, geïdentificeerd via het e-mailadres voor het account, zou de enige persoon moeten zijn die toegang heeft tot het SurveyMonkey-account.

Als meerdere mensen zich aanmelden bij een account met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord, moet u contact opnemen met de accounthouder en veilige manieren om met anderen aan enquêtes te werken bespreken.

Zorg dat u e-mail van SurveyMonkey kunt ontvangen, zodat u zich zonder problemen kunt aanmelden. Controleer of het e-mailadres voor het account actueel en geverifieerd is in Mijn account.

Hoeveel geverifieerde apparaten kan mijn team gebruiken?

Een team bestaat uit meerdere SurveyMonkey-accounts. Iedere persoon (gebruiker of licentie) in het team heeft een eigen account en beschikt over maximaal twee geverifieerde apparaten tegelijk, zodat ze zich op het werk of thuis eenvoudig kunnen aanmelden bij SurveyMonkey.

Waarom worden geverifieerde apparaten niet onthouden door SurveyMonkey?

Aangezien we cookies gebruiken voor het onthouden van geverifieerde apparaten, moet u controleren of deze niet automatisch door uw browser worden gewist, zodat uw apparaat niet door ons kan worden onthouden.

Door cookies in te schakelen, kunnen we uw geverifieerde apparaten onthouden en kunt u zich moeiteloos aanmelden.

De verificatiecode werkt niet

U kunt een nieuwe code aanvragen via het verificatiescherm en het opnieuw proberen.

Verificatiecodes zijn 24 uur geldig, tenzij er een nieuwe code wordt aangevraagd. Zorg ervoor dat u de recentste code gebruikt en dat u deze correct invoert. Kopieer de code daarom vanuit de e-mail en plak deze.

We gebruiken cookies om uw apparaat te onthouden. Controleer of we bij uw cookie- en browserinstellingen het apparaat kunnen onthouden.

Ik heb geen e-mail gekregen met een aanmeldingsmelding

Controleer uw map met spam, ongewenste berichten of prullenbak op de onderwerpregel Nieuwe aanmeldingsmelding."

U moet ons mogelijk toevoegen aan uw lijst met veilige afzenders door onze informatie op de witte lijst te plaatsen voordat u e-mail van ons kunt ontvangen. Als u niet weet hoe u afzenders toevoegt aan een lijst met adressen die u nooit wilt blokkeren, geeft u de benodigde informatie door aan uw IT-afdeling.

Wat als ik mijn account met meerdere personen wil delen?

Zoals is beschreven in onze gebruiksvoorwaarden, moet u uw aanmeldingsgegevens niet delen en moet u anderen geen toegang tot uw account geven. Dit is namelijk niet veilig. Het is belangrijk dat alleen de accounthouder (eigenaar van het accounte-mailadres) zich aanmeldt bij het account.

We hebben enkele fantastische manieren waarop u met anderen kunt blijven werken als iedereen een eigen account, gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt.

TIP! Hebt u nog vragen over accountverificatie? Neem contact met ons op.
Accountverificatie voegt een extra beveiligingslaag toe om uw account en gegevens te helpen beschermen. Voortaan heeft niemand toegang tot uw account zonder uw gebruikersnaam en wachtwoord, plus een speciale code die via een e-mailmelding naar de accounthouder wordt gestuurd.