Accountverificatie

Accountverificatie voegt een extra beveiligingslaag aan uw account toe. U wordt hierbij gewaarschuwd wanneer een nieuw apparaat of nieuwe browser probeert aan te melden en uw gegevens te openen.

Ga naar...

Hoe accountverificatie werkt

Bij accountverificatie heeft niemand toegang tot uw account zonder uw gebruikersnaam en wachtwoord, plus een speciale code die per e-mail naar de accounthouder wordt gestuurd.

Aanmelden bij een nieuw apparaat

Als u zich aanmeldt vanaf een nieuw apparaat of vanuit een nieuwe browser, sturen we een e-mail met een aanmeldingswaarschuwing naar het e-mailadres voor het account. Deze e-mail bevat een verificatiecode die u moet invoeren voor verificatie van uw apparaat en om het aanmelden te voltooien.

Als u een apparaat wilt verifiëren, opent u de gewenste browser op dat apparaat en voltooit u de stappen voor accountverificatie. Als u later een andere browser gebruikt, moet u de verificatie opnieuw uitvoeren.

TIP! Zorg ervoor dat u e-mails van SurveyMonkey kunt ontvangen. Controleer in Mijn account of uw e-mailadres actueel is en plaats onze domeinen op de lijst met vertrouwde domeinen.

Is accountverificatie verplicht?

Ja. Accountverificatie is verplicht om uw account en gegevens te beschermen. Het is niet mogelijk om dit uit te schakelen of om u uit te schrijven.

U kunt maximaal drie keer op Ik doe dit later klikken om de verificatie over te slaan. Daarna wordt u altijd geverifieerd als u zich aanmeldt vanaf apparaten of browsers die niet zijn geverifieerd.

Wat als andere mensen mijn account gebruiken?

Elk account is bedoeld voor een persoon, de eigenaar van het e-mailadres voor het account. Het delen van accounts is niet in overeenstemming met onze gebruiksvoorwaarden. Uw mag uw aanmeldingsgegevens niet delen en het is niet toegestaan om uw account door meerdere mensen te laten gebruiken. Dit is namelijk niet veilig.

We hebben enkele fantastische manieren waarop u met anderen aan enquêtes kunt werken als iedereen een eigen account, gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt.

Wat zijn geverifieerde apparaten?

Een geverifieerd apparaat is afhankelijk van twee dingen: het apparaat dat en de browser die u gebruikt op dat apparaat. Als u de stappen voor accountverificatie doorloopt op een apparaat met de browser van uw voorkeur, worden dat apparaat en die browser geverifieerd. Als u zich op hetzelfde apparaat vanuit een andere browser aanmeldt (of de cookies in de browser van uw voorkeur wist), moet u de verificatie opnieuw uitvoeren.

Er kunnen maximaal twee apparaten tegelijk zijn geverifieerd per account. Deze kunnen worden omgewisseld voor andere apparaten.

Uw geverifieerde apparaten beheren

Als u uw geverifieerde apparaten wilt bekijken, de bijnaam van een apparaat wilt bewerken of een apparaat wilt verwijderen, gaat u naar de sectie Aanmeldingsgegevens van Mijn account.

Hoe onthoudt SurveyMonkey mijn geverifieerde apparaten?

We gebruiken cookies om de twee recentste geverifieerde apparaten te onthouden. Als u de cookies in uw browser wist, wordt u bij de volgende aanmelding gevraagd de accountverificatie te doorlopen.

Kan ik meer dan twee apparaten tegelijk laten verifiëren?

Het is niet mogelijk om meer dan twee geverifieerde apparaten per account op te slaan. U kunt zich nog steeds bij SurveyMonkey aanmelden met een ander apparaat of een nieuwe browser. U wordt dan gevraagd de accountverificatie te voltooien. We verwijderen daarna een actief geverifieerd apparaat.

Geverifieerde apparaten zijn niet hetzelfde als gebruikers in een team. De accounthouder, geïdentificeerd via het e-mailadres voor het account, zou de enige persoon moeten zijn die het apparaat verifieert en zich aanmeldt bij het account.

TIP! Bekijk onze teamabonnementen als meerdere mensen toegang moeten hebben tot SurveyMonkey. Nadat u lid bent geworden van een team, kunt u veilig enquêtes delen en samenwerken.

Teams en accountverificatie

Elk lid van een team krijgt een eigen gebruikersnaam en wachtwoord, en moet de accountverificatie voor zijn of haar eigen account doorlopen.

We sturen de e-mails met een verificatiecode naar het e-mailadres voor het account van de accounthouder, niet naar de primaire beheerder.

Hoeveel geverifieerde apparaten kan mijn team gebruiken?

Een team bestaat uit meerdere SurveyMonkey-accounts. Elke persoon (gebruiker of licentie) binnen het team heeft een eigen account en kan maximaal beschikken over twee opgeslagen geverifieerde apparaten.

Kan ik meer geverifieerde apparaten toevoegen aan mijn team?

Nee. Elk account binnen het team kan maximaal over twee opgeslagen geverifieerde apparaten tegelijk beschikken. Als meer mensen toegang nodig hebben tot SurveyMonkey, kunt u ze uitnodigen om lid te worden van uw team.

Problemen met accountverificatie oplossen

Waarom worden geverifieerde apparaten niet onthouden door SurveyMonkey?

Aangezien we cookies gebruiken voor het onthouden van geverifieerde apparaten, moet u controleren of deze niet automatisch door uw browser worden gewist, zodat uw apparaat niet door ons kan worden onthouden.

Door cookies in te schakelen, kunnen we uw geverifieerde apparaten onthouden en kunt u zich moeiteloos aanmelden.

De verificatiecode werkt niet

Verificatiecodes zijn 24 uur geldig, tenzij er een nieuwe code wordt aangevraagd. Zorg ervoor dat u de recentste code gebruikt en dat u deze correct invoert. Kopieer de code daarom vanuit de e-mail en plak deze.

Als uw code is verlopen, kunt u een nieuwe code aanvragen via het verificatiescherm en het opnieuw proberen.

Ik heb geen e-mail gekregen met een aanmeldingsmelding

Controleer uw map met spam, ongewenste berichten of prullenbak op de onderwerpregel Nieuwe aanmeldingsmelding."

U moet SurveyMonkey mogelijk toevoegen aan uw lijst met veilige afzenders door onze informatie op de witte lijst te plaatsen voordat u e-mail van ons kunt ontvangen. Als u niet weet hoe u afzenders toevoegt aan een lijst met adressen die u nooit wilt blokkeren, geeft u de benodigde informatie door aan uw IT-afdeling.

TIP! Hebt u nog vragen over accountverificatie? Neem contact met ons op.
Accountverificatie voegt een extra beveiligingslaag toe om uw account en gegevens te helpen beschermen. Voortaan heeft niemand toegang tot uw account zonder uw gebruikersnaam en wachtwoord, plus een speciale code die per e-mail naar de accounthouder wordt gestuurd.