Bevestigingsberichten verzenden

Verstuur automatisch een bevestigingsbericht als iemand een enquête voltooit die door een uitnodiging per e-mail is verzonden om te laten weten dat u de enquête hebt ontvangen. In het bericht is een koppeling opgenomen waarmee ze hun antwoorden kunnen bekijken.

Bevestigingsberichten inschakelen:

1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen en kies Verzenden via e-mail om een e-mailuitnodiging te verzenden.
  2. Stel uw uitnodigingsbericht op en klik op Volgende.
  3. Klik op Bevestigingsbericht.
  4. Selecteer Aan, er wordt naar elke respondent een bevestigingsmail verzonden met een kopie van hun antwoorden.

Het bevestigingsbericht wordt automatisch verzonden naar het e-mailadres van de geadresseerde nadat ze de enquête hebben voltooid. U kunt niet handmatig bevestigingsberichten verzenden.

Bevestigingsberichten worden niet verzonden naar mensen die een enquête slechts gedeeltelijk hebben voltooid.

Het bevestigingsbericht wordt binnen een paar minuten verzonden nadat de enquêtedeelnemer op Gereed klikt om de enquête te voltooien. De e-mail bevat de titel van de enquête en een koppeling om de antwoorden te bekijken.

Enquêtedeelnemers kunnen alle vragen die ze hebben gezien bij het invullen van de enquête bekijken, samen met de antwoorden, inclusief open vragen en overgenomen tekst. Ze kunnen hun antwoorden tot 90 dagen na het invullen van de enquête bekijken. Maar als de eigenaar van de enquête het verzamelprogramma sluit, geeft de koppeling om antwoorden weer te geven aan dat er iets fout is gegaan.

Als u een aangepaste URL hebt gebruikt of de SurveyMonkey-voettekst hebt verwijderd op uw uitnodiging per e-mail, passen we dezelfde opties toe op uw bevestigingsbericht.