m

Uw SurveyMonkey-gegevens

Ga naar...

Verwijderde gegevens bewaren en herstellen

Zolang u een SurveyMonkey-account hebt, bewaren we de gegevens die aan uw account zijn gekoppeld. Dit betreft enquêtegegevens en persoonlijke informatie.

Bij SurveyMonkey Basic-accounts (gratis) kunnen we gegevens die betrekking hebben op uw account en uw enquêtes verwijderen in overeenstemming met ons beleid inzake het bewaren van gegevens. Daarnaast kunnen we enquêtereacties die de reactielimiet van uw account overschrijden 60 dagen na ontvangst verwijderen.

Als u al uw reacties wilt kunnen weergeven en toegang tot al deze reacties wilt houden, upgrade dan naar een betaald abonnement. Als u wilt upgraden naar een betaald abonnement, ga dan naar Mijn enquêtes om te bekijken voor welke enquêtes de reactielimiet van uw abonnement wordt overschreden.

Voor een betaald SurveyMonkey-account of een gratis SurveyMonkey Basic-account kunnen we de gegevens die betrekking hebben op uw account langer bewaren dan vereist door de wet.

Hieronder vindt u meer informatie over wie gegevens kan verwijderen, hoelang deze worden bewaard en of u ze kunt herstellen.

Enquêtegegevens uit uw account verwijderen

U kunt enquêtes en gegevens uit uw account verwijderen. De enquête of de gegevens zijn niet langer toegankelijk en u kunt ze mogelijk niet meer herstellen nadat deze uit uw account zijn verwijderd. De verwijderde gegevens worden binnen 60 dagen definitief uit ons systeem verwijderd.

Type gegevens
Gegevens verwijderen
Is herstellen mogelijk?
VragenEen vraag verwijderenJa. Zie Verwijderde vragen herstellen
ReactiesReacties verwijderenReacties kunnen niet worden hersteld.
EnquêtesEen enquête verwijderenEnquêtes kunnen niet worden hersteld.
Uw account verwijderen

U kunt op elk gewenst moment uw account of de bijbehorende enquêtegegevens verwijderen. Na verwijdering wordt het account onmiddellijk uitgeschakeld. Het verwijderde account en de verwijderde gegevens worden binnen 60 dagen definitief uit ons systeem verwijderd.

Een account verwijderen uit een team

De primaire beheerder of beheerder van een team kan op elk gewenst moment een account verwijderen uit zijn of haar team. Het account, inclusief alle bijbehorende enquêtes en gegevens, wordt onmiddellijk uitgeschakeld. Het verwijderde account en de verwijderde gegevens worden binnen 60 dagen definitief uit ons systeem verwijderd.

Sommige overgebleven exemplaren van verwijderde gegevens kunnen tot 90 dagen na de verwijdering worden bewaard op back-upmedia. Daarna worden ze overschreven.

In het algemeen gebruiken we de verwijderde enquêtegegevens niet voor andere doelen. In bepaalde gevallen kunnen we echter gegevens vasthouden voor de volgende legitieme redenen:

  • Om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen
  • Om onze overeenkomsten na te leven
  • Om geschillen op te lossen

In deze gevallen zorgen wij ervoor dat de toegang tot dergelijke gegevens geblokkeerd is voor alle doeleinden behalve degene waarvoor de informatie moet worden bewaard. De gegevens worden verwijderd als het doeleinde niet langer bestaat. We bewaren ook samengevoegde anonieme gebruiksgegevens en metadata waarmee u of uw respondenten niet kunnen worden geïdentificeerd.

 

Beveiliging, privacy en vertrouwelijkheid van gegevens

We begrijpen dat enquêtereacties een brede reeks van informatie kunnen vastleggen. Soms is deze informatie gevoelig, vertrouwelijk of gepatenteerd voor zowel de accounteigenaar als de deelnemer aan de enquête. Momentive waardeert het vertrouwen dat onze klanten (particulieren én grote organisaties) in ons stellen door ons het beheer van hun enquêtegegevens toe te vertrouwen.

In onze privacymelding beschrijven we hoe wij omgaan met uw enquêtegegevens. Wij willen transparant zijn over onze privacyprocedures zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij maken op geen enkele andere wijze gebruik van uw enquêtes of de informatie die is verzameld via uw enquêtes dan is beschreven in onze privacymelding.

Wij beschrijven de beveiligingsmaatregelen die worden gebruikt om uw gegevens veilig te houden in de beveiligingsverklaring en deze whitepaper. Wij spannen ons tot het uiterste in om te garanderen dat uw gegevens op een veilige manier worden behandeld en opgeslagen.

Wij vereisen van u, als maker van enquêtes, verantwoordelijkheid voor goede privacyprocedures voor de mensen die uw enquête invullen. Dit kan helpen de reactiepercentages en de ervaring bij het invullen van de enquête te verbeteren. Meer info over gegevensverzameling en aanbevolen privacyprocedures en een instemmingsverklaring of privacymelding toevoegen aan uw enquête.

 

Waar worden uw gegevens opgeslagen

Als een mondiaal bedrijf hebben we nu datacenters in de Verenigde Staten, Canada en Ierland. Afhankelijk van uw abonnementstype en uw regio hebt u de optie om uw enquête- en reactiegegevens op te slaan in een regionaal datacenter. Welk datacenter u ook gebruikt, we hebben toegang tot onze andere datacenters om onze services voor onze klanten te implementeren, onderhouden, herstellen of upgraden.

Als uw gegevens worden opgeslagen in een regionaal datacenter, wordt de locatie weergegeven in de sectie Accountgegevens van de pagina Mijn account. Als er niets wordt vermeld, worden uw enquêtegegevens opgeslagen op servers die zich in de Verenigde Staten bevinden.

Regionale datacenters

Als uw gegevens worden opgeslagen in een regionaal datacenter, vouw dan de sectie voor uw regio uit voor meer informatie.

Canada

Bezoek ons beleidscentrum voor meer informatie over onze internationale datacenters.

Opties voor klantenondersteuning

Ons mondiale klantenondersteuningsteam, dat zich bevindt in Australië, Canada, Ierland en de Verenigde Staten, moet mogelijk uw account bekijken om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Als u ondersteuning accepteert, betekent dit dat onze mondiale klantenservicevertegenwoordigers toegang hebben tot uw account en gegevens om uw vragen te kunnen beantwoorden.

Als u liever geen klantenservice van buiten Canada accepteert, kunt u ons dat laten weten in uw account.

Mondiale ondersteuning accepteren of weigeren:

  1. Ga naar de pagina Mijn account.
  2. Onder Algemene voorkeuren kunt u kiezen of u wel of geen klantenondersteuning van buiten Canada accepteert.
Tip! U kunt deze instelling in- en uitschakelen als u mondiale ondersteuning gedurende een korte periode wilt ontvangen.
Europese Unie (EU)

 

Enterprise-functie: Het datacenter in de EU is op dit moment alleen beschikbaar voor nieuwe Enterprise-klanten. Neem contact op met Sales als u geïnteresseerd bent.

We bieden klanten EU-modelclausules aan om de overdracht van gegevens buiten de EU te valideren. We begrijpen echter dat sommige klanten liever hun gegevens in de EU opslaan. Met gegevensopslag dichter in de buurt wordt mogelijk ook de snelheid verbeterd waarmee enquêtes op een site kunnen worden gemaakt en ingevuld.

We bieden sommige Enterprise-klanten de mogelijkheid om enquête- en reactiegegevens op te slaan in het EU-datacenter in Ierland, via onze publieke cloudinfrastructuur. Andere gegevens, zoals aanmeldingsgegevens, factureringsgegevens en accountmetadata, kunnen worden opgeslagen in de Verenigde Staten.

Wanneer de primaire beheerder het account maakt, kan deze verzoeken dat wij de enquête- en reactiegegevens in de EU opslaan. Deze instelling is van toepassing voor alle gebruikers die aan het team worden toegevoegd.

Op dit moment kunnen bestaande klanten er niet voor kiezen om hun gegevens te migreren naar het datacenter in de EU.

Aanmelden bij SurveyMonkey via het datacenter in de EU

Ga naar eu.surveymonkey.com om u aan te melden bij SurveyMonkey-account. We raden u aan om een bladwijzer te maken voor de startpagina omdat deze uniek is voor klanten die gegevens opslaan in de EU.

Als u pagina's van surveymonkey.com bezoekt terwijl u bent aangemeld, krijgt u mogelijk een foutmelding. Als dat het geval is, ga dan terug naar eu.surveymonkey.com om uw account te blijven gebruiken.

Beperkingen

De onderstaande functies zijn alleen beschikbaar als u ze gebruikt binnen uw eigen team, waarvan de gegevens ook zijn opgeslagen in het Europese datacenter:

Op dit moment zijn de onderstaande functies niet beschikbaar bij gegevensopslag in de EU, maar we hopen deze binnenkort beschikbaar te maken:

CategorieFunctie
Enquête ontwerpenEnquêtegalerij
Reacties verzamelenVerzamelprogramma met tekstberichten Verzamelprogramma
Facebook Messenger
Verzamelprogramma mobiele SDK
Offline modus
Kioskmodus
OplossingenSurveyMonkey Audience
Audience-tegoed
Benchmarks
IntegratiesDe meeste bestaande apps of plug-ins zijn niet beschikbaar. Maar SurveyMonkey for Salesforce, Tableau, Microsoft Power BI en Marketo zijn beschikbaar, of u kunt nieuwe apps bouwen om aan de lijst met apps toe te voegen.
ProductenWufoo
Techvalidate
SurveyMonkey Apply
SurveyMonkey CX
SurveyMonkey Engage
DowngradenDowngrade naar een ander type abonnement
Meer info over hoe wij uw enquêtes en gegevens bewaren, privacy en beveiliging van gegevens en waar we uw gegevens opslaan.

Ontvang antwoorden