Om te voorkomen dat betaalde functies worden onderbroken, zijn betaalde abonnementen standaard ingesteld op automatisch verlengen. U kunt automatisch verlengen op elk moment stopzetten, zodat uw abonnement aan het einde van de betaalde periode een downgrade krijgt.
Als u automatisch verlengen annuleert, wordt uw betaalmethode niet belast op uw eerstvolgende factureringsdatum. Als u per factuur betaalt, wordt er geen nieuwe factuur verstuurd. Dit heeft geen invloed op uw huidige abonnement (de periode waarvoor u al hebt betaald). U kunt blijven gebruikmaken van de betaalde functies tot het abonnement wordt aangepast op uw volgende factureringsdatum.
Als u zich in de Europese Unie bevindt en in de afgelopen 14 dagen een upgrade van een nieuw account hebt uitgevoerd, raden we aan dat u ook ons beleid voor het opzeggen van abonnementen in de Europese Unie doorneemt.
Als u een upgrade hebt uitgevoerd naar een betaald abonnement of als u de primaire beheerder van een Team bent, kunt u automatisch verlengen uitschakelen om uw abonnement op te zeggen aan het einde van de volgende factureringscyclus.
Automatisch verlengen annuleren:
Bij een downgrade van uw abonnement wordt het type abonnement gewijzigd naar Basis (onze gratis optie). Als u een team opzegt, krijgen alle gebruikersaccounts een downgrade en wordt het team ontbonden.
U kunt automatisch verlengen niet uitschakelen als er nog onbetaalde facturen zijn. Neem in dat geval contact met ons op om uw account op te zeggen.
Hebt u in samenwerking met ons verkoopteam uw account ingesteld, neem dan contact met ons op om uw account te verwijderen.
Als u een account met HIPAA-functionaliteit opzegt, wordt uw account aan het einde van de factureringscyclus opgeschort. Wij bewaren het account gedurende de periode zoals beschreven in de BAA-overeenkomst, zodat u de kans krijgt het account te verlengen. Aan het einde van de opschortingsperiode sluiten we het account en verwijderen we alle gegevens die erin staan.
Als u een SurveyMonkey-abonnement hebt aangeschaft via de mobiele iOS-app van SurveyMonkey, wordt de facturering geregeld door Apple in plaats van SurveyMonkey. In dat geval moet u uw abonnement opzeggen via het platform van Apple en niet via uw SurveyMonkey-account.
U kunt uw eigen account verwijderen, zolang u geen deel uitmaakt van een team. Als u uw account of een account binnen uw team verwijdert, wordt dit account direct gedeactiveerd. U kunt dan niet meer inloggen of de inhoud, facturen of betalingsgeschiedenis van het account bekijken. Alle account- en enquêtegegevens worden na 365 dagen permanent uit ons systeem verwijderd.
Uw account verwijderen:
U komt niet automatisch in aanmerking voor restitutie voor een eventueel resterende abonnementsperiode als u een abonnement opzegt of een account verwijdert.
In de meeste gevallen houdt u tot aan het eind van de abonnementstermijn toegang tot de betaalde functies indien u automatisch verlengen opzegt voordat uw abonnement is verlopen. Bent u op zoek naar een betaald abonnement met een korte looptijd, kies dan voor ons maandabonnement. Zoals vermeld in onze servicevoorwaarden, worden eerdere kosten niet gerestitueerd als u uw abonnement opzegt, tenzij dit wettelijk verplicht is. Voor consumenten in de Europese Unie gelden de restitutierechten uit ons beleid voor het opzeggen van abonnementen in de Europese Unie. Neem contact met ons op als u in een andere regio woont waar wij wettelijk verplicht zijn tot restitutie bij vroegtijdige opzegging, of als u vragen hebt over opzeggingen of restituties.
Als u een individueel account verwijdert, hebt u geen toegang meer tot de betaalde termijn van uw abonnement. Tijdens het verwijderen wordt u nadrukkelijk gevraagd in te stemmen met het afzien van de resterende duur van uw huidige betaalde abonnement en akkoord te gaan met het feit dat u geen restitutie ontvangt voor dit ongebruikte deel.
Wanneer u een account uit uw team verwijdert, gaat de resterende betaalde termijn van die licentie niet verloren. Deze licentie wordt weer beschikbaar en kunt u zonder bijkomende kosten een andere gebruiker uitnodigen voor het team.
Als u zich meer dan drie jaar niet bij uw gratis SurveyMonkey- of SurveyMonkey Contribute-account hebt aangemeld, beschouwen wij het account als inactief en wordt het definitief verwijderd.
Meld u aan bij uw account om toegang te behouden. Mogelijk moet u uw wachtwoord opnieuw instellen als u uw account langere tijd niet hebt gebruikt.