Pagina's met gedeelde gegevens

Met pagina's met gedeelde gegevens kunt u uw enquêteresultaten delen zonder dat u mensen toegang geeft tot een enquête in hun account. Een voorbeeld bekijken »

Pagina's met gedeelde gegevens zijn fantastisch om resultaten gemakkelijk met iemand te delen. Als u een aanpasbaar rapport wilt maken en extra context wilt toevoegen aan uw resultaten, maakt u een resultatendashboard.

Ga naar...

Een pagina met gedeelde gegevens maken

Pagina's met gedeelde gegevens geven aangepaste diagrammen weer zoals deze verschijnen in de sectie Resultaten analyseren van uw enquête wanneer u de koppeling maakt. Als u visuele wijzigingen wilt aanbrengen nadat u een pagina met gedeelde gegevens hebt gemaakt, wordt deze niet automatisch bijgewerkt. U moet daarvoor een nieuwe pagina met gedeelde gegevens maken.

Een pagina met gedeelde gegevens maken:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op Opslaan als.
  3. Selecteer Gedeelde gegevenskoppeling.
  4. Pas de instellingen voor delen van de pagina's met gedeelde gegevens aan.
  5. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  6. Klik op de titel van een pagina met gedeelde gegevens en open de pagina op een nieuw tabblad.
TIP! Als u alleen een specifiek gedeelte van uw enquêteresultaten wilt delen, kunt u uw gegevens opsplitsen. Gebruik hiervoor regels en maak uw pagina met gedeelde gegevens met een opgeslagen weergave.

Een pagina met gedeelde gegevens aanpassen

U kunt de volgende informatie aanpassen:

Instelling voor delenBeschrijving
PaginatitelBewerk de titel die boven aan de pagina met gedeelde gegevens staat. Standaard is dit uw enquêtetitel.
BeschrijvingSchrijf een inleiding waarin u uw de resultaten van uw pagina met gedeelde gegevens beschrijft en in een context plaatst. Deze wordt onder de titel, boven aan de pagina weergegeven.
Reacties op open vragen:Voeg tekstreacties uit open vragen aan uw pagina met gedeelde gegevens toe.
Gegevenstrends en inzichtenVoeg een tabblad Gegevenstrends toe aan uw pagina met gedeelde gegevens om te laten zien hoe de reacties zijn veranderd in de loop van de tijd.
Individuele reactiesSta gebruikers op het tabblad Individuele reacties toe om te bekijken hoe specifieke respondenten de volledige enquête hebben beantwoord.

SurveyMonkey-branding verwijderen

De SurveyMonkey-branding onderaan uw pagina met gedeelde gegevens kan worden verborgen. Het is ook mogelijk om een URL voor eigen merkgebruik te gebruiken.

SurveyMonkey-branding verbergen

SurveyMonkey-branding verwijderen van uw pagina met gedeelde gegevens:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  3. Zoek de gewenste pagina met gedeelde gegevens en klik op het pictogram Meer . naast de pagina.
  4. Selecteer Instellingen voor delen beheren.
  5. Selecteer Logo op gedeelde pagina verbergen.
  6. Klik op Webkoppeling ophalen.
  7. Klik op Opslaan.
Een URL voor eigen merkgebruik gebruiken

De URL voor eigen merkgebruik gebruiken voor uw pagina met gedeelde gegevens:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  3. Zoek de gewenste pagina met gedeelde gegevens en klik op het pictogram Meer . naast de pagina.
  4. Selecteer Instellingen voor delen beheren.
  5. Klik op Webkoppeling ophalen.
  6. Klik op Aanpassen.
  7. Kies tussen nl.surveymonkey.com en www.research.net in het vervolgkeuzemenu.
  8. Klik op Opslaan.

Opmerkingen toevoegen aan een pagina met gedeelde gegevens

Verzamel feedback of werk samen met anderen door mensen uit te nodigen commentaar te geven op uw pagina met gedeelde gegevens.

Een pagina met gedeelde gegevens delen

Haal een koppeling naar uw pagina met gedeelde gegevens op en deel uw enquêteresultaten met wie u maar wilt. Als uw enquête nog steeds open is en reacties verzamelt, wordt uw pagina met gedeelde gegevens automatisch binnen enkele minuten bijwerkt naarmate meer mensen uw enquête invullen.

Een koppeling naar uw pagina met gedeelde gegevens delen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  3. Ga naar de pagina met gedeelde gegevens die u wilt delen en klik om deze in een nieuw tabblad te openen.
  4. Kopieer de koppeling en deel uw resultaten waar u maar wilt.
TIP! Bent u onderdeel van een team, dan kunt u enquêtes delen met medewerkers en ze toegang geven tot de sectie Resultaten analyseren via hun eigen account.

Toegang tot een pagina met gedeelde gegevens beperken

U kunt toegang tot uw pagina met gedeelde gegevens beperken door wachtwoordbeveiliging toe te voegen of het delen uit te schakelen.

Wachtwoordbeveiliging toevoegen

Uw pagina met gedeelde gegevens kan met een wachtwoord worden beveiligd. Iedereen met wie u de koppeling deelt, moet het wachtwoord invoeren voor toegang. Het wachtwoord kan op elk gewenst moment worden gewijzigd. Personen met wie u eerder de pagina met gedeelde gegevens hebt gedeeld, worden gevraagd een nieuw wachtwoord in te voeren als ze de koppeling gebruiken of hun browserweergave vernieuwen.

Uw pagina met gedeelde gegevens met een wachtwoord beveiligen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  3. Zoek de gewenste pagina met gedeelde gegevens en klik op het pictogram Meer . naast de pagina.
  4. Selecteer Instellingen voor delen beheren.
  5. Selecteer naast Toegang de optie Beperkt.
  6. Voer een wachtwoord in.
  7. Klik op Webkoppeling ophalen.
  8. Klik op Opslaan.
Delen uitschakelen

Als u na het delen de toegang tot een pagina met gedeelde gegevens wilt beperken, voegt u een wachtwoord toe of schakelt u het delen uit. Personen met wie u eerder het dashboard hebt gedeeld, verliezen de toegang tot de pagina met gedeelde gegevens als ze de koppeling gebruiken of hun browserweergave vernieuwen.

Delen uitschakelen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Ç Gegevens delen.
  3. Zoek de gewenste pagina met gedeelde gegevens en klik op het pictogram Meer . naast de pagina.
  4. Selecteer Delen uitschakelen.

Maak pagina's met gedeelde gegevens om uw enquêteresultaten en diagrammen online te delen. U kunt kiezen wie toegang kan krijgen tot uw pagina met gedeelde gegevens en welke gegevens u wilt opnemen.