Pagina's met gedeelde gegevens

Als u uw enquêteresultaten wilt delen met anderen zonder ze toegang te geven tot de enquête via hun account, maakt u een pagina met gedeelde gegevens en deelt u de koppeling.

Een voorbeeld van een pagina met gedeelde gegevens weergeven »

Een pagina met gedeelde gegevens maken

Een pagina met gedeelde gegevens maken:

1. Klik op de pagina Resultaten analyseren in de rechterbovenhoek op Opslaan als.
  2. Klik op de koppeling voor gedeelde gegevens. Hiermee wordt alles op het tabblad Vragenoverzicht gedeeld, waaronder eventuele regels die u hebt toegepast en aangepaste diagrammen.
  3. Klik op de linkerzijbalk onder Gedeelde gegevens op een koppeling voor gedeelde gegevens om de pagina op een nieuw tabblad te openen.

De pagina met gedeelde gegevens is beschikbaar voor iedereen met de koppeling. U kunt uw instellingen voor delen beheren om bij te werken wie toegang heeft tot de pagina en tot welke gegevens.

De aangepaste diagrammen op pagina's met gedeelde gegevens zijn van het moment waarop u de koppeling maakte. Diagramgegevens worden binnen 5-10 minuten bijgewerkt terwijl u nieuwe reacties verzamelt. De visuele bewerkingen (zoals het diagramtype of de kleur) die u uitvoert op de diagrammen, worden niet bijgewerkt. U kunt een nieuwe pagina met gedeelde gegevens maken om visuele bewerkingen te delen.

TIP! U kunt ook een opgeslagen weergave van uw gegevens delen. Klik op . rechts van de opgeslagen weergave die u wilt delen.

Toegang en instellingen beheren

U kunt bepalen wie toegang kan krijgen tot uw pagina met gedeelde gegevens en welke gegevens u wilt opnemen. Als u de instellingen aanpast nadat u de pagina met gedeelde gegevens hebt gemaakt, heeft dat geen invloed op de URL.

Toegang en instellingen beheren:

1. Klik in de linkerzijbalk onder Gedeelde gegevens op . rechts van de koppeling voor gedeelde gegevens die u wilt beheren.
  2. Selecteer Instellingen voor delen beheren.
  3. Kies wie u toegang tot de resultaten wilt geven. Dit wordt hieronder in detail uitgelegd.
  4. Bewerk de beschikbare instellingen voor delen. Dit wordt hieronder in detail uitgelegd.
  5. Klik op Webkoppeling ophalen om de webkoppeling weer te geven, aan te passen of te kopiëren.
  6. Klik boven de koppeling op Voorbeeld om te controleren of de pagina de gewenste vormgeving heeft.
  7. Kopieer de koppeling en deel deze.
Wie heeft toegang

Nadat u op Instellingen voor delen beheren hebt geklikt, kunt u kiezen wie u toegang wilt geven tot de pagina met gedeelde gegevens:

• Persoonlijk: Iedereen met de koppeling kan die bekijken en met anderen delen, rechtstreeks of via sociale media.
  • Beperkt: Mensen moeten een door u gemaakt wachtwoord invoeren om de pagina te bekijken. Alleen betaalde abonnementen.

Dankzij delen via sociale media en integratie kunnen anderen uw pagina met gedeelde gegevens delen op een sociaal netwerk (Twitter, Facebook, LinkedIn of Google+) of via een app voor samenwerking (Slack). Als u de toegang tot uw pagina met gedeelde gegevens beperkt met een wachtwoord, worden de opties voor delen via sociale media en integratie uitgeschakeld, zodat we uw gegevens privé kunnen houden.

TIP! Bent u onderdeel van een team, dan kunt u enquêtes delen met medewerkers en ze toegang geven tot de sectie Resultaten analyseren via hun eigen account.
Instellingen voor delen

U kunt verschillende opties voor delen selecteren om te kiezen wat wordt weergegeven op de pagina met gedeelde gegevens:

• Gedeelde paginatitel: Bewerk de titel die boven aan de pagina met gedeelde gegevens staat. Standaard is dit uw enquêtetitel.
  • Beschrijving: Maak een inleiding om de gedeelde gegevens te beschrijven. Deze wordt onder de titel, boven aan de pagina weergegeven.
  • Open reacties: Geef open opmerkingen, tekst en numerieke reacties weer in de gedeelde gegevens.
  • Gegevenstrends: Voeg een tabblad Gegevenstrends toe aan de gedeelde gegevens om te laten zien hoe de reacties zijn veranderd in de loop van de tijd. Alleen betaalde abonnementen.
  • Individuele reacties: Laat gebruikers op het tabblad Individuele reacties zien hoe specifieke respondenten de enquête hebben beantwoord.
  • SurveyMonkey-branding: Hiermee worden het logo en de registratieknoppen voor SurveyMonkey van de pagina met gedeelde gegevens verwijderd. Deze functie is alleen beschikbaar bij sommige abonnementen. Controleer of dit bij uw abonnement het geval is.
Opgeslagen pagina's beheren

Pagina's met gedeelde gegevens worden opgeslagen in het gedeelte Gedeelde gegevens van de linkerzijbalk. U kunt uw gedeelde gegevens beheren door op . rechts van de pagina met gedeelde gegevens te klikken. De volgende opties worden dan weergegeven:

• Instellingen voor delen beheren: Bewerk wie toegang heeft tot de instellingen en deze kan delen. Dit wordt hieronder in detail uitgelegd.
  • Hernoemen: Maak een bijnaam voor uw gedeelde gegevens. Deze is alleen te zien in uw account in het gedeelte Gedeelde gegevens van de linkerzijbalk. De bijnaam wordt niet weergegeven op de pagina met gedeelde gegevens.
  • Delen uitschakelen: Hiermee wordt de toegang tot uw pagina met gedeelde gegevens tijdelijk uitgeschakeld. De toegang wordt niet definitief verwijderd. Als uw gebruikers proberen toegang te krijgen tot de pagina, zien ze een melding dat uw gegevens niet toegankelijk zijn.
  • Delen verwijderen: Hiermee verwijdert u definitief de toegang tot uw pagina met gedeelde gegevens. Als uw gebruikers proberen toegang te krijgen tot de pagina, zien ze een melding dat uw gegevens niet meer beschikbaar zijn.

SurveyMonkey-branding verwijderen

SurveyMonkey-branding verbergen

Branding verwijderen van uw pagina met gedeelde gegevens:

1. Klik onder Gedeelde gegevens op . rechts van uw pagina met gedeelde gegevens.
  2. Klik op Instellingen voor delen beheren.
  3. Schakel het selectievakje Logo op gedeelde pagina verbergen in.
  4. Klik op Webkoppeling ophalen en daarna op Opslaan.
Een URL voor eigen merkgebruik gebruiken

De URL voor eigen merkgebruik gebruiken voor uw pagina met gedeelde gegevens:

1. Klik onder Gedeelde gegevens op . rechts van uw pagina met gedeelde gegevens.
  2. Klik op Instellingen voor delen beheren.
  3. Klik op Webkoppeling ophalen.
  4. Klik op Aanpassen rechts van de koppeling.
  5. Kies uit de domeinen nl.surveymonkey.com en www.research.net.
  6. Klik op Opslaan.

U moet voor elke pagina met gedeelde gegevens apart de SurveyMonkey-branding verbergen en het domein voor eigen merkgebruik gebruiken. U kunt met de URL voor eigen merkgebruik ook uw enquêtekoppelingen aanpassen.

Maak pagina's met gedeelde gegevens om uw enquêteresultaten en diagrammen online te delen. U kunt kiezen wie toegang kan krijgen tot uw pagina met gedeelde gegevens en welke gegevens u wilt opnemen.