Resultatendashboards

Bètafunctie: Dit is een bètafunctie die maar voor enkele gebruikers beschikbaar is.

Resultatendashboards zijn een fantastische manier om uw enquêteresultaten te presenteren. Pas uw resultaten aan, voeg diagrammen en tekst toe, en publiceer dan uw dashboard (dat u met anderen kunt delen).

Ga naar...

Een dashboard bouwen

Een nieuw dashboard maken:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek een vraag die u aan het dashboard wilt toevoegen en klik op Opslaan als rechts boven in de hoek.
  3. Selecteer +Nieuw dashboard.
  4. Voer een naam in voor uw dashboard. U kunt de naam later wijzigen.
  5. Klik op Maken.

Meer diagrammen aan uw dashboard toevoegen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek het diagram dat u wilt toevoegen.
  3. Klik op Opslaan als.
  4. Selecteer Toevoegen aan dashboard.
  5. Kies het dashboard waaraan u het diagram wilt toevoegen.

U kunt diagrammen toevoegen vanuit de vraagtypen Meerkeuze, Selectievakjes, Vervolgkeuzemenu, Net Promoter®, Afbeeldingskeuze, Schuifregelaar en Rangschikking als er geen vergelijkingsregel of benchmark wordt weergegeven:

TIP! Pas de weergaveopties en kleuren aan van uw diagram voordat u dit toevoegt aan uw dashboard. Zo valt het beter op.

Uw dashboard aanpassen

Nadat u een dashboard hebt gemaakt en diagrammen hebt toegevoegd vanuit de sectie Resultaten analyseren, kunt u de weergave van het dashboard aanpassen. Selecteer uw dashboard in de sectie Resultaten presenteren en klik op p Bewerken. U kunt de diagrammen slepen en neerzetten, en tekst toevoegen om uw resultaten van meer context te voorzien.

Een dashboard delen

Als u uw resultaten met anderen wilt delen, publiceert en deelt u uw dashboard:

1. Kies het dashboard dat u wilt delen.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op Publiceren.
  3. Schakel de optie Publiceren in om uw dashboard te publiceren.
  4. Kopieer de koppeling en deel uw dashboard waar u maar wilt. Als uw enquête nog steeds open is en reacties verzamelt, wordt uw dashboard automatisch bijgewerkt naarmate meer mensen uw enquête invullen.

Delen uitschakelen

Als u na het delen de toegang tot een dashboard wilt beperken, kunt u de deeloptie uitschakelen. Personen met wie u eerder de koppeling hebt gedeeld, hebben geen toegang meer als ze de koppeling gebruiken of proberen hun browserweergave te vernieuwen.

Delen uitschakelen:

• Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  • Zoek uw dashboard en klik op Meer opties.
  • Selecteer Koppeling delen uitschakelen.

Uw dashboards beheren

U kunt al uw dashboards delen via de sectie Resultaten presenteren van uw enquête.

E WeergevenKijk na publicatie van een dashboard hoe dit wordt weergegeven voor personen die de koppeling ontvangen.
p BewerkenBreng op elk gewenst moment wijzigingen aan in uw dashboard. Deze wijzigingen worden onmiddellijk doorgevoerd.
. Meer optiesSchakel uw koppeling voor delen in om deze te publiceren of uit om de toegang te beperken. U kunt hier ook uw dashboard verwijderen. Als u een dashboard verwijdert, heeft dat geen gevolgen voor de enquêteresultaten: die worden niet gewist.
Presenteer uw enquêteresultaten en inzichten met een dashboard dat u aan kunt passen. Voeg diagrammen en tekst toe, en deel dan uw dashboard met anderen.