Resultatendashboards

Resultatendashboards zijn een fantastische manier om uw enquêteresultaten te presenteren. Pas uw resultaten aan, voeg diagrammen en tekst toe, en publiceer dan uw dashboard (dat u met anderen kunt delen).

Ga naar...

Een dashboard bouwen

U kunt een dashboard maken door diagrammen toe te voegen uit uw enquête.

Een nieuw dashboard maken:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek een vraag die u aan het dashboard wilt toevoegen en klik op Opslaan als rechtsboven in de hoek.
  3. Selecteer +Nieuw dashboard.
  4. Voer een naam in voor uw dashboard.
  5. Klik op Maken.

Meer diagrammen aan uw dashboard toevoegen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek het diagram dat u wilt toevoegen.
  3. Klik op Opslaan als.
  4. Selecteer Toevoegen aan dashboard.
  5. Kies het dashboard waaraan u het diagram wilt toevoegen.
Niet-ondersteunde vragen

Incompatibele vragenIncompatibele instellingen
  • Bestandsupload
  • Matrix van vervolgkeuzemenu's
  • Meerdere tekstvakken
  • Datum/tijd
  • Contactinformatie
  • Tekst of afbeelding
  • A/B-tests

Uw dashboard aanpassen

Nadat u diagrammen aan uw dashboard hebt toegevoegd, kunt u de weergave aanpassen.

• Selecteer uw dashboard in de sectie Resultaten presenteren en klik op p Bewerken.
  • Orden uw dashboard door kaarten naar rijen te slepen en tekstkaarten met meer context voor uw resultaten toe te voegen. U kunt maximaal drie kaarten per rij en 20 kaarten per dashboard toevoegen.
  • Bij reacties op vragen met een open einde kunt u rechtsboven in de hoek van de kaart op . klikken om te schakelen tussen de lijstweergave met alle reacties tegelijk of de diaweergave met afzonderlijke tekstreacties.
  • Als u een kaart uit uw dashboard wilt verwijderen, plaatst u de cursor op de kaart en klikt u rechtsboven in de hoek op #.
TIP! Pas de weergaveopties en kleuren aan van uw diagram voordat u dit toevoegt aan uw dashboard. Zo valt het beter op.

Een dashboard delen

Als u uw resultaten met anderen wilt delen, publiceert en deelt u uw dashboard. Als uw enquête nog steeds open is en reacties verzamelt, wordt uw dashboard automatisch bijgewerkt naarmate meer mensen uw enquête invullen.

Uw dashboard publiceren:

1. De sectie Resultaten presenteren van uw enquête bevat het dashboard dat u wilt delen.
  2. Klik op E Weergeven.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Publiceren.
  4. Klik op de knop om Koppeling delen in te schakelen.
  5. Kopieer de koppeling en deel uw dashboard waar u maar wilt.

Wachtwoordbeveiliging toevoegen

Uw dashboard kan met een wachtwoord worden beveiligd. Iedereen met wie u de koppeling deelt, moet het wachtwoord invoeren voor toegang.

Uw dashboard met een wachtwoord beveiligen:

1. Selecteer een dashboard in de sectie Resultaten presenteren van uw enquête.
  2. Klik op E Weergeven.
  3. Klik onderaan het dashboard op y Dashboardinstellingen.
  4. Klik op de knop om Wachtwoordbeveiliging in te schakelen.
  5. Voer een wachtwoord in.
  6. Klik op Gereed.

Delen uitschakelen

Als u na het delen de toegang tot een dashboard wilt beperken, kunt u de deeloptie uitschakelen. Personen met wie u eerder het dashboard hebt gedeeld, hebben geen toegang meer als ze de koppeling gebruiken of proberen hun browserweergave te vernieuwen.

Delen uitschakelen:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek uw dashboard en klik op . Meer opties.
  3. Selecteer Koppeling delen uitschakelen.

Uw dashboards beheren

U kunt al uw dashboards delen via de sectie Resultaten presenteren van uw enquête.

E WeergevenKijk na publicatie van een dashboard hoe dit wordt weergegeven voor personen die de koppeling ontvangen.
p BewerkenBreng op elk gewenst moment wijzigingen aan in uw dashboard. Deze wijzigingen worden onmiddellijk doorgevoerd.
. Meer optiesSchakel uw koppeling voor delen in om deze te publiceren of uit om de toegang te beperken. U kunt hier ook uw dashboard verwijderen. Als u een dashboard verwijdert, heeft dat geen gevolgen voor de enquêteresultaten: die worden niet gewist.
Presenteer uw enquêteresultaten en inzichten met een dashboard dat u aan kunt passen. Voeg diagrammen en tekst toe, en deel dan uw dashboard met anderen.