Resultatendashboards

Resultatendashboards zijn een fantastische manier om uw enquêteresultaten te presenteren. Pas uw resultaten aan, voeg diagrammen en tekst toe, en publiceer dan uw dashboard (dat u met anderen kunt delen).

Ga naar...

Een dashboard bouwen

U kunt een dashboard maken en maximaal 20 diagrammen toevoegen aan uw enquête.

Een nieuw dashboard maken:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek een vraag die u aan het dashboard wilt toevoegen en klik op Opslaan als rechtsboven in de hoek.
  3. Selecteer +Nieuw dashboard.
  4. Voer een naam in voor uw dashboard.
  5. Klik op Maken.

Meer diagrammen aan uw dashboard toevoegen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek het diagram dat u wilt toevoegen.
  3. Klik op Opslaan als.
  4. Selecteer Toevoegen aan dashboard.
  5. Kies het dashboard waaraan u het diagram wilt toevoegen.
Niet-ondersteunde vragen

Incompatibele vragenIncompatibele instellingen
  • Bestandsupload
  • Matrix van vervolgkeuzemenu's
  • Meerdere tekstvakken
  • Datum/tijd
  • Contactinformatie
  • Tekst of afbeelding
  • A/B-tests

Uw dashboard aanpassen

Nadat u diagrammen aan uw dashboard hebt toegevoegd, kunt u de weergave aanpassen.

• Selecteer uw dashboard in de sectie Resultaten presenteren en klik op p Bewerken.
  • Orden uw dashboard door kaarten naar rijen te slepen en tekstkaarten met meer context voor uw resultaten toe te voegen. U kunt maximaal drie kaarten per rij toevoegen.
  • Bij reacties op vragen met een open einde kunt u rechtsboven in de hoek van de kaart op . klikken om te schakelen tussen de lijstweergave met alle reacties tegelijk of de diaweergave met afzonderlijke tekstreacties.
  • Als u een kaart uit uw dashboard wilt verwijderen, plaatst u de cursor op de kaart en klik u rechtsboven in de hoek op #.
TIP! Pas de weergaveopties en kleuren aan van uw diagram voordat u dit toevoegt aan uw dashboard. Zo valt het beter op.

Een dashboard delen

Als u uw resultaten met anderen wilt delen, publiceert en deelt u uw dashboard. Als uw enquête nog steeds open is en reacties verzamelt, wordt uw dashboard automatisch bijgewerkt naarmate meer mensen uw enquête invullen.

Uw dashboard publiceren:

1. Kies het dashboard dat u wilt delen.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op Publiceren.
  3. Schakel de optie Publiceren in om uw dashboard te publiceren.
  4. Kopieer de koppeling en deel uw dashboard waar u maar wilt.

Delen uitschakelen

Als u na het delen de toegang tot een dashboard wilt beperken, kunt u de deeloptie uitschakelen. Personen met wie u eerder de koppeling hebt gedeeld, hebben geen toegang meer als ze de koppeling gebruiken of proberen hun browserweergave te vernieuwen.

Delen uitschakelen:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek uw dashboard en klik op Meer opties.
  3. Selecteer Koppeling delen uitschakelen.

Uw dashboards beheren

U kunt al uw dashboards delen via de sectie Resultaten presenteren van uw enquête.

E WeergevenKijk na publicatie van een dashboard hoe dit wordt weergegeven voor personen die de koppeling ontvangen.
p BewerkenBreng op elk gewenst moment wijzigingen aan in uw dashboard. Deze wijzigingen worden onmiddellijk doorgevoerd.
. Meer optiesSchakel uw koppeling voor delen in om deze te publiceren of uit om de toegang te beperken. U kunt hier ook uw dashboard verwijderen. Als u een dashboard verwijdert, heeft dat geen gevolgen voor de enquêteresultaten: die worden niet gewist.
Presenteer uw enquêteresultaten en inzichten met een dashboard dat u aan kunt passen. Voeg diagrammen en tekst toe, en deel dan uw dashboard met anderen.