m

Bibliotheek (Nederlands)

De bibliotheek is een verzameling gedeelde afbeeldingen, documenten, sjablonen, thema's en vragen die teamleden met volledige toegang kunnen bekijken en gebruiken als ze nieuwe enquêtes maken. Teamleden met een licentie met beperkte toegang kunnen de bibliotheek niet bekijken.

Primaire beheerders en beheerders kunnen ook bibliotheekitems toevoegen of beheren.

Ga naar...

 

Video-overzicht

 

Items in de bibliotheek beheren

De bibliotheek is een verzameling gedeelde afbeeldingen, documenten, thema's, sjablonen en vragen die teamleden met een licentie met volledige toegang kunnen bekijken als ze nieuwe enquêtes maken.

 • Afbeeldingen in de bibliotheek bieden leden van uw team goedgekeurde visuele items voor hun enquêtes, zoals uw bedrijfslogo.
 • Met thema's weet u zeker dat enquêtes die door uw team worden verzonden altijd de visuele kenmerken, kleuren en stijlvoorkeuren van uw organisatie bevatten.
 • Sjablonen stellen u in staat aangepaste enquêtes op te slaan als standaardsjablonen die uw team kan gebruiken om nieuwe enquêtes te maken.
 • Documenten in de bibliotheek kunnen door teamleden worden gebruikt als richtlijnen en bronnen bij het maken van enquêtes voor uw organisatie.
 • Uw team kan via Vragen bedrijfsvragen toevoegen vanuit een vragenbank met aangepaste vragen, zodat vragen in een consistente indeling kunnen worden gesteld.

 

Items toevoegen aan de bibliotheek

Primaire beheerders en beheerders kunnen nieuwe items aan de bibliotheek toevoegen.

Een item toevoegen aan de bibliotheek:

 1. Klik op Mijn team in de hoofdnavigatie en selecteer Bibliotheek.
 2. Klik op + Nieuw item.
 3. Kies de items die u wilt toevoegen:
  • Voor afbeeldingen en documenten: Blader naar de afbeelding of het document op uw computer, of importeer dit item via de URL.
  • Voor aangepaste thema's: Selecteer een bestaand aangepast thema in de lijst. Als u geen aangepaste thema's hebt, maakt u een nieuw.
  • Voor sjablonen: Selecteer een bestaande enquête in de lijst. Als u geen enquêtes hebt, maak dan een nieuwe. Elk aspect van het enquêteontwerp wordt opgenomen in de sjabloon: alle vragen, het thema, de logica, opties en afbeeldingen. Als de enquête die u kiest een aangepast thema gebruikt dat nog niet in uw bibliotheek staat, wordt het thema ook aan de bibliotheek toegevoegd.
  • Voor vragen: Voeg een nieuwe vraag toe in de sectie Enquête ontwerpen. Zodra de vraag is opgeslagen, plaatst u de cursor op de vraag en klikt u op Bibliotheek om deze op te slaan naar de bibliotheek.
 4. Voeg een titel en beschrijving toe waaruit de leden van uw team kunnen afleiden hoe en wanneer zij het item kunnen gebruiken in hun eigen enquêtes.

Vereisten voor uploaden

TypeGrootteIndeling
Afbeelding2 MB of minderJPG, PNG of GIF
Document16 MB of minderDOC, DOCX of PDF

 

Bestaande items in de bibliotheek beheren

In de bibliotheek kunnen primaire beheerders en beheerders bestaande items beheren door rechts van het item op de knop . te klikken en een actie te kiezen in het menu. Welke acties beschikbaar zijn, is afhankelijk van het vraagtype.

ActieBeschrijving
Details bewerkenDe titel en beschrijving van het item wijzigen om teamleden die de bibliotheek bezoeken meer context te geven.
VerwijderenHet item uit uw bibliotheek verwijderen. Dit is niet van invloed op enquêtes waarin het item al wordt gebruikt. Als u een thema of sjabloon verwijdert, blijft het aangepaste thema of de enquête die erop is gebaseerd in uw account staan.
DownloadenAfbeeldingen en documenten downloaden naar uw computer.
Voorbeeld weergevenEen voorbeeld weergeven van afbeeldingen en documenten in de bibliotheek.
Als u een voorbeeld wilt weergeven van een document, moet u dit downloaden naar uw computer.
Als u een voorbeeld wilt weergeven van een sjabloon, kiest u Details bewerken en klikt u onder de enquêtedetails op de optie voor het weergeven van een voorbeeld van de enquête.

Een standaardlogo en -thema instellen

U kunt één afbeelding instellen als standaardlogo en één thema als standaardthema voor alle nieuwe enquêtes. Als een teamlid met een licentie met volledige toegang een nieuwe enquête maakt, wordt automatisch het standaardthema en/of -logo toegepast. Het instellen van een standaard is niet van invloed op bestaande enquêtes.

Als u een nieuwe afbeelding of aangepast thema uploadt, selecteert u Dit tot het standaardlogo maken of Dit tot het standaardthema maken om het in te stellen als standaarditem voor alle nieuwe enquêtes in uw team.

Een bestaande afbeelding of een bestaand thema als standaard instellen:

 1. Klik op de pagina Bibliotheek op de knop . rechts van de afbeelding of het thema waarvan u de standaard wilt maken.
 2. Kies Instellen als standaardlogo of Instellen als standaardthema.

 

Items uit de bibliotheek gebruiken in enquêtes

Als u een teamlid bent met een licentie met volledige toegang, klikt u op Mijn team in de hoofdnavigatie en selecteert u Bibliotheek om te bladeren door bibliotheekitems, hiervan een voorbeeld te bekijken of om ze te downloaden.

Zie de relevante sectie hierna voor instructies over het gebruik van elk type item in de bibliotheek.

Thema’s

Een teamthema toepassen op een enquête:

 1. Klik in de sectie Enquête ontwerpen op Thema's in de linkerzijbalk.
 2. Klik op Teams.
 3. Klik op het thema dat u wilt toepassen.
Afbeeldingen

Een afbeelding toevoegen aan een enquête:

 1. Voeg in de sectie Enquête ontwerpen een logo, afbeelding of A/B-test met afbeelding toe aan uw enquête.
 2. Klik op Bestand uploaden.
 3. Klik onder het tabblad Vanuit bibliotheek op de afbeelding die uw wilt gebruiken.

Als een afbeelding wordt toegevoegd aan vraagtekst of een antwoordkeuzeveld, hebt u de URL nodig van de bronafbeelding in de bibliotheek. Klik in de bibliotheek met de rechtermuisknop op de afbeelding om de afbeeldingsbron-URL te openen op een nieuw tabblad en kopieer de URL vanuit de adresbalk. Voeg de afbeelding toe aan uw enquête met de werkbalk voor opmaak.

Sjablonen

Een nieuwe enquête maken op basis van een teamsjabloon:

 1. Klik op Mijn team in de hoofdnavigatie en selecteer Bibliotheek.
 2. Klik op de knop . naast de sjabloon die u wilt gebruiken.
 3. Klik op Enquête maken.

U kunt in de sectie Enquête ontwerpen uw enquête bewerken en/of zaken toevoegen voordat u deze verzendt. De bewerkingen gelden alleen voor uw enquête en zijn niet van invloed op de sjabloon in de bibliotheek.

Als een beheerder de sjabloon in de bibliotheek bewerkt nadat u uw enquête hebt gemaakt, is dat niet van invloed op uw bestaande enquête.

Documenten

U kunt geen documenten toevoegen aan enquêtes, maar u kunt deze wel downloaden naar uw computer.

Een document downloaden naar uw computer:

 1. Klik op Mijn team in de hoofdnavigatie en selecteer Bibliotheek.
 2. Klik op de knop . naast het document dat u wilt downloaden.
 3. Klik op Downloaden.

U kunt geen documenten bekijken binnen SurveyMonkey.

Als u een document wilt toevoegen aan een enquête, host u dit op een externe site en voegt u een hyperlink toe aan uw enquête.

Vragen

Iedereen in uw Enterprise-team kan zoeken en bladeren naar bedrijfsvragen in de Vragenbank met aangepaste vragen en deze toevoegen aan hun enquêtes.

 

De bibliotheek is een verzameling gedeelde afbeeldingen, documenten, sjablonen, thema's en vragen die teamleden met volledige toegang kunnen bekijken en gebruiken als ze nieuwe enquêtes maken. Teamleden met een licentie met beperkte toegang kunnen de bibliotheek niet bekijken. Primaire beheerders en beheerders kunnen ook bibliotheekitems toevoegen of beheren.

Ontvang antwoorden