Artikel

Licenties in uw team beheren

Teamfunctie: dit artikel gaat over het beheren van accounts in een team. Wat zijn teams?

Mijn team

Als u de primaire beheerder of beheerder van een team bent, kunt u anderen uitnodigen om lid te worden van uw team en bestaande licenties van het team beheren via de sectie Mijn team van uw account.

Mijn team is de centrale plaats waarop u teaminformatie vindt. Dit item wordt weergegeven in de hoofdnavigatie.

Teamoverzicht

Primaire beheerders en beheerders kunnen op het tabblad Teamoverzicht een overzicht van het team bekijken.

TermDescription
LicentieEen account voor het team waarvoor u al hebt betaald. Er zijn twee licentietypen: licenties met volledige toegang en licenties met beperkte toegang.
Gebruikte licenties (of toegewezen licenties)De accounts in uw team die al aan iemand zijn toegewezen. Dit zijn ook alle licenties met de status Actief, Uitgenodigd of Wacht op hertoewijzing.
Beschikbare licenties (of ongebruikte licenties)Het aantal uitnodigingen dat u kunt verzenden voordat kosten voor teamovergebruik in rekening worden gebracht. Met andere woorden, de licenties waarvoor u al hebt betaald, maar die nog niet door iemand worden gebruikt.
Teamgrootte (of totale aantal licenties)De som van de gebruikte licenties en de beschikbare licenties. Met andere woorden, het totale aantal gebruikers in het team of dat kan worden uitgenodigd als lid van het team voordat u wordt gefactureerd voor teamovergebruik omdat u meer licenties toevoegt.
TeamnaamDe naam van uw team. De primaire beheerder kan de naam altijd aanpassen.
TeambeschrijvingEen beschrijving van tot 250 tekens van uw team waarmee anderen uw team kunnen herkennen in vergelijking tot andere teams bij hetzelfde bedrijf. De primaire beheerder kan de naam altijd aanpassen.
Primaire beheerderDe persoon die het team heeft gemaakt. Deze persoon beheert licenties en de teamfacturering.
Eigendom van accountDe persoon die bepaalt wie we beschouwen als de eigenaar van het team.
Reacties (bètafunctie van Enterprise)Houd bij hoeveel reacties uw team tot dusverre heeft verzameld.

Meer licenties toevoegen

Licenties met volledige toegang en licenties met beperkte toegang zijn momenteel maar voor enkele teams beschikbaar.

U kunt op het tabblad Gebruikers toevoegen op Licenties toevoegen klikken om het aantal extra licenties met volledige toegang en licenties met beperkte toegang te selecteren dat u aan uw team wilt toevoegen.

Op deze pagina kunt u:

  • Een overzicht weergeven van uw huidige team
  • Rollen en machtigingen vergelijken
  • Een overzicht weergeven van teamovergebruik om extra licenties toe te voegen

Nadat u hebt betaald voor extra licenties, klikt u op uw betalingsbewijsnummer in de bevestiging en gaat u rechtstreeks naar uw factuur. Of u klikt op OK om mensen uit te nodigen om lid te worden van uw team.

Mensen uitnodigen om lid te worden

Manieren om mensen uit te nodigen

Op het tabblad Gebruikers toevoegen kunt u een e-mail verzenden om mensen uit te nodigen voor de beschikbare licenties.

Bij sommige Enterprise-teams wordt een optie weergegeven om een teamregistratiepagina te maken waarop mensen in de organisatie uitnodigingen aan zichzelf kunnen sturen om lid te worden. Teams waarvoor eenmalige aanmelding ingeschakeld is, kunnen deze opties niet zien. Ze kunnen de uitnodigingslink van uw team naar anderen verzenden.

  • Mensen uitnodigen via e-mail
  • Een pagina voor teamregistratie maken (alleen Enterprise)

Waarom kan ik niet meer mensen uitnodigen?

Als u geen uitnodiging kunt verzenden of gebruikers zichzelf niet kunnen uitnodigen vanaf de teamregistratiepagina, is er waarschijnlijk een openstaande factuur die u moet betalen. Nadat u alle openstaande facturen hebt betaald, kunt u meer mensen uitnodigen. Facturen vindt u in uw transactiegeschiedenis.

Kunnen teamleden bestaande enquêtes bekijken?

Uw enquêtes zijn privé voor uw account tenzij u ervoor kiest om ze met anderen te delen of als uw instellingen voor team delen automatisch alle nieuwe enquêtes delen met uw team.

Primaire beheerders kunnen niet zien welke enquêtes zijn opgenomen in accounts van afzonderlijke teamleden. Maar ze kunnen regelen hoe enquêtes worden gedeeld binnen het team.

Uitnodigingen beheren die in behandeling zijn

Uitnodigingen per e-mail

U kunt per e-mail verzonden teamuitnodigingen beheren op het tabblad Gebruikers beheren van Mijn team.

Als iemand een uitnodiging in behandeling heeft, maar u deze persoon uitnodigt voor een ander licentietype, annuleert de meest recente uitnodiging de uitnodiging in behandeling.

  • Een uitnodiging opnieuw verzenden
  • Een uitnodiging annuleren

De pagina voor teamregistratie

Enterprise-functie: pagina's voor teamregistratie

U kunt uw pagina voor teamregistratie beheren via het tabblad Gebruikers beheren van Mijn team.

  • Registraties beheren
  • Uw registratiepagina deactiveren

Accounts opnieuw toewijzen of verwijderen

Als u nieuwe mensen krijgt, kunt u accounts opnieuw toewijzen of verwijderen via het tabblad Gebruikers beheren van Mijn team.

  • Een account opnieuw toewijzen
  • Een account verwijderen

Gebruikersstatussen

U kunt de status van elk account in een team controleren via het tabblad Gebruikers beheren. Hieronder staat wat de afzonderlijke statussen betekenen:

StatusDescription
ActiefDeze persoon heeft de uitnodiging geaccepteerd om lid te worden van uw team.
UitgenodigdDeze persoon is uitgenodigd om lid te worden van het team, maar heeft de uitnodiging nog niet geaccepteerd.
Wacht op opnieuw toewijzenDit account staat op het punt om opnieuw te worden toegewezen aan iemand anders. Dit betekent dat de primaire beheerder of een beheerder een uitnodiging naar iemand anders heeft gestuurd via dit account, maar die heeft de uitnodiging nog niet geaccepteerd.

De oorspronkelijke eigenaar van het account en de nieuwe eigenaar krijgen pas toegang tot het account als de persoon aan wie u het account opnieuw hebt toegewezen de uitnodiging heeft geaccepteerd. Indien nodig kunt u een account in deze status opnieuw toewijzen aan een andere persoon.
Uitnodiging verlopenDeze persoon is uitgenodigd voor het team, maar heeft de uitnodiging niet binnen 30 dagen geaccepteerd. Uitnodigingen vervallen na 30 dagen, maar u kunt de uitnodiging altijd opnieuw verzenden naar dezelfde gebruiker.

Tip: zie Typen teamlicenties, machtigingen en rollen voor meer informatie over de verschillende rollen in een team, zoals Primaire beheerder en Volledige gebruiker.