Wanneer u een verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail maakt voor het verzenden van uw enquête, beschikt u over enkele opties voor het instellen van de e-mail. U kunt de eerste enquêtevraag insluiten in uw e-mail, kiezen uit verschillende berichtindelingen of een eerder gebruikt bericht selecteren.

Uw e-mailbericht bewerken:

1. Maak een verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail en ga naar de sectie Bericht.
  2. Gebruik de schakeloptie om te kiezen of u de eerste vraag wilt insluiten in uw e-mail. De schakeloptie wordt alleen weergegeven als de eerste vraag aan bepaalde vereisten voldoet.
  3. Klik op Bericht bewerken. Als u een eerder verzonden bericht wilt kopiëren of het standaardbericht wilt gebruiken, klikt u op de pijl naast Bericht bewerken.
  4. Pas het bericht aan.
  5. Klik op Opslaan.

U kunt een voorbeeld weergeven van uw bericht en uzelf een teste-mail verzenden voordat u uw bericht verzendt of plant.

We passen automatisch dezelfde kleuren toe als die in uw enquêtethema worden gebruikt. Als u uw enquêtethema bijwerkt nadat u een verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail hebt gemaakt, worden uw wijzigingen niet weergegeven in bestaande verzonden berichten of conceptberichten. Conceptberichten kunnen echter worden bijgewerkt, zodat deze overeenkomen met uw bijgewerkte thema.

De kleur van de koptekst en de knoppen wijzigen:

1. Klik op Bericht bewerken en gebruik de indeling HTML-sjabloon.
  2. Klik op het kleurvak naast het veld Koptekst.
  3. Kies een kleur of voer een hexcode voor de kleur in.
  4. Klik op Opslaan.

ENTERPRISE-FUNCTIE: e-mails met aangepaste HTML

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Branding verbergen (uitnodigingen per e-mail)

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Afhankelijk van uw abonnement zijn er een paar berichtindelingen waaruit u kunt kiezen. U kunt slechts één berichtindeling per bericht gebruiken. Als u bewerkingen uitvoert in de ene berichtindeling en overschakelt naar een andere indeling, kunnen de bewerkingen verloren gaan of worden overschreven.

U kunt bij alle berichtindelingen aangepaste gegevens gebruiken om uw e-mails persoonlijk af te stemmen.

BerichtindelingDescription
HTML-sjabloonBij deze indeling kunt u:
  • De koptekst en de berichttekst aanpassen
  • Gebruik de werkbalk Opmaak als u tekst vet, onderstreept of cursief wilt weergeven, als u lijsten met bullets of nummering wilt toevoegen en als u het lettertype of de tekengrootte wilt wijzigen
  • Een vakje inschakelen om SurveyMonkey-branding te verbergen

U hoeft niet bekend te zijn met HTML om deze sjabloon te gebruiken. * Er kunnen weergaveproblemen optreden bij enquêtedeelnemers wanneer u de lettertypen Symbol, Webdings of Wingdings gebruikt.

Tekst zonder opmaakBij deze indeling worden e-mails verzonden zonder vormgeving of tekstopmaak. U bent verantwoordelijk voor het opnemen van vereiste gegevens.
Aangepaste HTML (alleen Enterprise)Bij deze indeling kunt u:
  • De HTML-code van de sjabloon bewerken of uw eigen aangepaste HTML-code kopiëren en plakken.
  • Afbeeldingen toevoegen, video’s insluiten en hyperlinktekst opnemen
U bent verantwoordelijk voor het opnemen van vereiste gegevens.
  • Een voorbeeld van een bericht weergeven
  • Een vorig bericht kopiëren
  • Standaardbericht instellen
  • Verzonden berichten weergeven
  • Waarom wordt het e-mailbericht anders weergegeven dan in SurveyMonkey?
  • De knop Enquête starten wordt niet weergegeven