Aanmelden bij uw SurveyMonkey-account:

1. Ga naar de aanmeldingspagina.
  2. Voer uw e-mailadres in en klik op Volgende.
  3. Voer uw wachtwoord in en klik op Aanmelden.
  4. Als u zich aanmeldt vanaf een apparaat en/of browser die niet worden herkend, moet u gegevens voor accountverificatie invullen.

Elke keer dat u zich aanmeldt met een nieuw apparaat of op een nieuwe browser, moet u de accountverificatie doorlopen.

De accountverificatie doorlopen:

1. Klik op Code verzenden nadat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd.
  2. Ga naar het Postvak IN van uw accounte-mail en open het verificatiebericht met het onderwerp "Nieuwe aanmeldingswaarschuwing", dat is verzonden door SurveyMonkey.
  3. Kopieer en plak uw verificatiecode in SurveyMonkey.
  4. Geef een unieke apparaatnaam op om uw apparaat of browser te beschrijven.
  5. Als er al twee geverifieerde apparaten zijn, verwijdert u er een om door te gaan. Het verwijderde apparaat wordt automatisch afgemeld. De volgende keer dat u het gebruikt, moet u opnieuw de accountverificatie doorlopen.

Accountverificatie voegt een extra beveiligingslaag aan uw account toe. U wordt gewaarschuwd als iemand zich probeert aan te melden via een nieuw apparaat of een nieuwe browser en uw gegevens probeert te bekijken. Bekijk deze algemene vragen over accountverificatie voor meer informatie.

Als u voor uw organisatie meerdere accounts nodig hebt met uitgebreide beveligings- en nalevingsfuncties, neemt u contact op met ons verkoopteam.

• Ik ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten
  • Ik heb meerdere accounts en weet niet hoe ik me moet aanmelden
  • Ik hebt geen toegang tot het e-mailadres van het account
  • Ik heb vragen over accountverificatie

Als uw organisatie eenmalige aanmelding heeft ingeschakeld, kunt u zich aanmelden met eenmalige aanmelding.

Als er een fout wordt weergegeven waarin wordt vermeld dat uw e-mailadres niet is ingeschakeld voor eenmalige aanmelding, moet u controleren of u het e-mailadres gebruikt voor eenmalige aanmelding bij uw organisatie. Als u nog geen lid bent van het team van uw organisatie of nog steeds op problemen stuit, neemt u contact op met onze IT-afdeling.

U kunt uw SurveyMonkey-account koppelen aan Google, Facebook, LinkedIn, Microsoft of Apple en deze inloggegevens gebruiken als u zich wilt aanmelden. U moet nog wel de accountverificatie voltooien als er een nieuw apparaat of een nieuwe browser wordt gedetecteerd.

Eventuele wijzigingen in uw e-mailadres of wachtwoord moeten worden beheerd vanuit uw Google-, Facebook-, LinkedIn-, Microsoft- of Apple-account.

Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u dit opnieuw instellen via het platform dat u gebruikt om u aan te melden. U kunt uw wachtwoord niet opnieuw instellen via SurveyMonkey.