Met de kioskmodus in de SurveyMonkey Anywhere-app verandert u uw apparaat in een enquêtepost, zolang u met internet bent verbonden.

Deze functie is niet beschikbaar als u gegevens hebt opgeslagen in ons Europese datacenter. U kunt zien of dit voor u geldt door uw accountgegevens te controleren.

Tip: verzamel reacties zonder internetverbinding via de offline modus!

De kioskmodus voert de enquête uit in een lus. Telkens als iemand een enquête voltooit, staat er een nieuwe enquête klaar voor de volgende persoon. Als de respondent een enquête voltooit, wordt deze gevraagd terug te keren naar het begin of de kioskmodus te sluiten.

Het invullen van een enquête leidt tot een lus. Dus als u een eindpagina voor de enquête, aangepast dankwoord, realtime resultaten of quizresultaten hebt ingeschakeld, zijn deze niet zichtbaar als de kioskmodus wordt gebruikt. Klikoverzicht-vragen zijn niet compatibel met de kioskmodus.

De kioskmodus gebruiken:

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  3. Maak een verzamelprogramma voor kioskenquêtes.
  4. Download de SurveyMonkey Anywhere-app en meld u aan.
  5. Tik in de pagina ~Mijn enquêtes op de enquêtetitel om deze te openen.
  6. Verzamel reacties in de app. Reacties worden automatisch gesynchroniseerd met uw SurveyMonkey-account.

Tik op å in de linkerbovenhoek van de enquête om de kioskmodus af te sluiten.

Inactiviteitstimer

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Toegangscode

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

Tik in de SurveyMonkey Anywhere-app op UMijn account. U kunt de volgende kioskmodusinstellingen inschakelen:

• Inactiviteitstimer: stel een inactiviteitstimer in om de enquête terug te leiden naar het begin als deze een bepaalde tijd inactief blijft.
  • Toegangscod: stel een toegangscode in om te voorkomen dat respondenten de enquête afsluiten. Als ze de enquête af willen sluiten, moeten ze een toegangscode van vier cijfers invullen.

De kioskmodus wordt binnenkort uit de SurveyMonkey-app verwijdert. Als u de nieuwe kioskmodusfuncties wilt gebruiken, moet u de SurveyMonkey Anywhere-app downloaden.

• De kioskmodus gebruiken in de SurveyMonkey-app