Automatische inzichten maakt gebruik van analysefuncties op basis van zelflerende systemen om uw enquêteresultaten te verwerken en u nuttige inzichten te bieden. Zie onze privacymelding voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens.

Zelflerende systemen zijn een type kunstmatige intelligentie die statistische methoden gebruiken waarmee computers kunnen leren van gegevens. We gebruiken zelflerende systemen om u betere inzichten te bieden in gegevens die door uw enquête worden verzameld.

FunctieBeschrijving
StemmingsanalyseStemmingsanalyse classificeert tekstantwoorden automatisch als positief, negatief of neutraal.
ReactiekwaliteitReactiekwaliteit scant uw enquêteresultaten en markeert reacties met een lage kwaliteit.

Als u automatische inzichten wilt gebruiken, moet u zich daarvoor inschrijven. Doet u dit, dan geeft u ons toestemming om uw enquêtegegevens te verwerken met zelflerende systemen.

Inschrijven voor Automatische inzichten:

1. Meld u aan en ga naar Mijn account.
  2. Ga naar de sectie Gegevensfuncties.
  3. Klik op Bewerken naast Automatische inzichten.
  4. Selecteer Aan.
  5. Klik op Opslaan.

U kunt zich altijd uitschrijven via de pagina Mijn account.