Pagina’s met gedeelde gegevens

Met pagina’s met gedeelde gegevens kunt u uw enquêteresultaten delen zonder dat u mensen toegang geeft tot een enquête in hun account. Een voorbeeld bekijken »

Pagina’s met gedeelde gegevens zijn fantastisch om resultaten gemakkelijk met iemand te delen. Als u een aanpasbaar rapport wilt maken en extra context wilt toevoegen aan uw resultaten, maakt u een resultatendashboard.

Deel de opgeslagen weergave die u hebt geselecteerd in de sectie Resultaten analyseren van uw enquête als een koppeling. Als u visuele wijzigingen wilt aanbrengen aan aangepaste diagrammen nadat u een koppeling hebt gemaakt, moet u een nieuwe paginakoppeling met gedeelde gegevens maken.

Een pagina met gedeelde gegevens maken:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op Opslaan als.
  3. Selecteer Gedeelde gegevenskoppeling om de pagina in een nieuw tabblad te openen.
  4. Pas de instellingen voor delen van de pagina's met gedeelde gegevens aan en klik op Koppeling ophalen.
  5. Klik op Opslaan.

In Resultaten analyseren hebt u toegang tot uw gedeelde gegevenskoppelingen door op het pictogram Gedeelde gegevens te klikken. Zodra een pagina met gedeelde gegevens is geopend, kunt u op Instellingen voor delen klikken om wijzigingen aan te brengen.

Branding verbergen (pagina's met gedeelde gegevens)

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

URL eigen merkgebruik

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

U kunt de volgende informatie aanpassen:

Instelling voor delenBeschrijving
ToegangVerzend pagina’s met gedeelde gegevens zodat iedereen met de koppeling ze kan bekijken of beperk de toegang met Wachtwoordbeveiliging.
PaginatitelBewerk de titel die boven aan de pagina met gedeelde gegevens staat. Standaard is dit uw enquêtetitel.
BeschrijvingSchrijf een inleiding waarin u uw de resultaten van uw pagina met gedeelde gegevens beschrijft en in een context plaatst. Deze wordt onder de titel, boven aan de pagina weergegeven.
Reacties op open vragenVoeg tekstreacties uit open vragen aan uw pagina met gedeelde gegevens toe.
GegevenstrendsDeel hoe de reacties in de loop der tijd zijn veranderd.
Individuele reactiesSta kijkers toe om te zien hoe iedere respondent de enquête heeft beantwoord.
BrandingVerberg de SurveyMonkey branding onderaan uw pagina met gedeelde gegevens.
URL-aanpassingKies het domein nl.surveymonkey.com of gebruik een URL voor eigen merkgebruik.
  • Een URL voor eigen merkgebruik gebruiken

Verzamel feedback of werk samen met anderen door mensen uit te nodigen om te reageren op uw pagina met gedeelde gegevens.

Kijkers hebben een SurveyMonkey-account nodig om opmerkingen achter te laten op een pagina met gedeelde gegevens. Als iemand probeert een opmerking achter te laten, wordt deze persoon gevraagd zich aan te melden bij zijn of haar account.

U kunt opmerkingen op een pagina met gedeelde gegevens niet uitschakelen.

U kunt een koppeling maken voor uw pagina met gedeelde gegevens en uw enquêteresultaten delen. Iedereen kan deze pagina bekijken, ook zonder een SurveyMonkey-account. Als uw enquête nog steeds open is en reacties verzamelt, wordt uw pagina met gedeelde gegevens binnen enkele minuten bijgewerkt met nieuwe reacties.

Een koppeling naar uw pagina met gedeelde gegevens delen:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik in de linkerzijbalk op Gedeelde gegevens.
  3. Ga naar de pagina met gedeelde gegevens die u wilt delen en klik om deze in een nieuw tabblad te openen.
  4. Klik op Kopiëren. Deel uw koppeling met anderen.

Tip: bent u lid van een team, dan kunt u enquêtes delen met anderen en ze toegang geven tot de sectie Resultaten analyseren via hun eigen account.

Met wachtwoord beveiligde gedeelde reacties

Betaalde functie
Meld u aan om te zien of deze functie onderdeel is van uw abonnement.

U kunt toegang tot uw pagina met gedeelde gegevens beperken door wachtwoordbeveiliging toe te voegen of het delen uit te schakelen.

• Wachtwoordbeveiliging toevoegen
  • Delen uitschakelen