Waarom werkt de enquêtekoppeling niet?

Koppeling leidt rechtstreeks naar pagina met dankwoord of einde van enquête

Als de koppeling rechtstreeks naar de pagina met dankwoord of het einde van de enquête leidt, is de enquête zodanig ingesteld dat slechts één reactie per computer is toegestaan. Neem contact op met de opsteller van de enquête die de instellingen kan wijzigen zodat meerdere reacties per computer zijn toegestaan.

Als bij het openen van een enquête blijkt dat er al reacties zijn ingevuld, komt dit doordat de enquête het bewerken van reacties toestaat EN slechts één reactie per computer is toegestaan. Neem contact op met de opsteller van de enquête om het bewerken uit te schakelen.

Koppeling is gebroken of opent de startpagina van SurveyMonkey

Als u probeert toegang te krijgen tot een enquête en in plaats daarvan naar de startpagina van SurveyMonkey wordt geleid, betekent dit dat de koppeling die u hebt gebruikt onjuist is. Koppelingen zijn teken- en hoofdlettergevoelig, dus kan een extra spatie of een kleine letter in plaats van een hoofdletter tot een gebroken koppeling leiden.

Klik niet op de hyperlink om toegang tot de enquête te krijgen, maar probeer de URL te kopiëren en in de adresbalk van uw browser te plakken. Als dat niet werkt, neemt u contact op met de opsteller van de enquête voor de juiste koppeling.

Gesloten enquête

Als een enquête is gesloten, moet u contact opnemen met de opsteller van de enquête om de enquête opnieuw te openen voor u.

Bent u de opsteller van de enquête? Lees dit artikel over probleemoplossing door voor tips over wat u kunt doen als respondenten uw enquête niet kunnen voltooien.
Als u probeert een enquête in te vullen, maar de koppeling werkt niet, leest u deze tips voor probleemoplossing.