Nieuwe teamabonnementen

We brengen enkele verbeteringen aan in SurveyMonkey-teams. Onze nieuwe Team Advantage- en Team Premier-abonnementen zijn verkrijgbaar vanaf drie gebruikers en besparen u geld wanneer u meerdere accounts koopt.

Samenwerkingsfuncties, zoals het toevoegen van gebruikers, enquêtes delen en de bibliotheek, verhuizen naar nieuwe teamabonnementen. Dit betekent dat uw account op de verlengingsdatum wordt verlengt tegen dezelfde prijs als voor één gebruiker of dat er een downgrade naar een gratis abonnement wordt uitgevoerd. U kunt ook een upgrade uitvoeren naar een nieuw teamabonnement.

2 Uw huidige abonnement houden

U hoeft niets te doen om voor hetzelfde tarief dezelfde enquêtefuncties te houden. Zolang automatisch verlengen is ingeschakeld, kunt u straks alleen de teamfuncties niet meer gebruiken en geen gebruikers toevoegen zonder een upgrade naar een teamabonnement uit te voeren. Als u een gebruiker voor uw team uitnodigt zonder een upgrade naar een teamabonnement tussen nu en uw verlengingsdatum, wordt er voor deze gebruiker een downgrade uitgevoerd naar een gratis abonnement wanneer uw abonnement wordt verlengd.

Is automatisch verlengen uitgeschakeld, dan wordt er op de verlengingsdatum voor uw account een downgrade uitgevoerd naar een gratis abonnement. Dit betekent dat u de betaalde functies niet meer kunt gebruiken en dat kortingen voor uw account verlopen.

2 Upgraden naar een team

Als u met meerdere mensen aan uw enquêtes werkt, zijn teamabonnementen de eenvoudigste en veiligste manier om samen te werken. Iedereen krijgt namelijk een unieke gebruikersnaam en wachtwoord.

Neem contact met ons op om vandaag nog een upgrade uit te voeren. U kunt dan minimaal 15% besparen ten opzichte van een individueel abonnement. En om u te bedanken, ontvangt u een speciale korting op uw eerste jaar van Team Advantage of Team Premier als u een upgrade uitvoert voordat uw account wordt verlengd.

Houd uw huidige abonnement of upgrade naar een nieuw teamabonnement.