Teams

Maak een team als u meer dan één SurveyMonkey-account nodig hebt voor uw organisatie. Teamplannen bieden geconsolideerde facturen, gedeelde afbeeldingen en sjablonen en samenwerkingsfuncties zodat u en uw team kunnen samenwerken bij het maken, verzenden en analyseren van enquêtes.

Ga naar...

Video-overzicht

Hoe teams werken

Een team bestaat uit meerdere SurveyMonkey-accounts Elk account in een team beschikt over een eigen gebruikersnaam en eigen enquêtes, maar alle accounts in het team worden beheerd en betaald door de primaire beheerder.

Wanneer u deel uitmaakt van een team, kunt u profiteren van samenwerkingsfuncties waarmee u eenvoudiger met andere teamleden aan enquêteprojecten kunt werken.

Veelvoorkomende vragen

Kan iedereen in het team de enquêtes van anderen weergeven?

Nee, dat is standaard niet het geval. Iedereen in het team (onder wie de primaire beheerder) heeft een afzonderlijk SurveyMonkey-account en elk lid kan alleen de enquêtes weergeven die hij of zij heeft gemaakt, tenzij iemand in het team een enquête met hen deelt. Wanneer u een enquête met iemand deelt, kunt u kiezen welk toegangsniveau u aan deze persoon toewijst voor de afzonderlijke secties van de enquête.

Meer info: Enquêtes delen met personen die samenwerken aan de enquête

Hoeveel kost het om een andere persoon aan mijn team toe te voegen?

Wanneer u een team maakt, betaalt u tijdens het afrekenen meerdere licenties vooruit en vervolgens nodigt u mensen uit om lid te worden van uw team en deze licenties te gebruiken.

Als u eenmaal een team hebt gemaakt, wordt u gefactureerd voor teamovergebruik voor elke verzonden uitnodiging die het aantal beschikbare licenties voor het team overschrijdt. Meer info: Kosten voor het toevoegen van meer gebruikers (teamovergebruik)

Kan mijn account tot meer dan één team behoren?

Nee, een account kan slechts tot één team behoren.

Een team maken

Controleer eerst of u al deel uitmaakt van een team. Ga hiertoe naar Mijn account.

Als naast uw plan niet de tekst "team" wordt weergegeven, kunt u een team maken als u over een van onze huidige jaarplannen beschikt.

Wanneer u een team maakt, wordt u de primaire beheerder. Dit wil zeggen dat u verantwoordelijk bent voor teamfacturering en het beheren van gebruikers. Meer info: Teamrollen en -machtigingen

Kies hieronder uw huidige plan om instructies weer te geven voor maken van een team.

Nieuwe klanten en gratis plannen

Een team maken:

1. Meld u aan bij uw account als u over een account beschikt. Als dat niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.
  2. Ga naar de pagina Plannen en prijzen en kies een jaarplan.
  3. Schuif op de check-outpagina naar het veld Extra gebruikers en kies het aantal gebruikers dat u, naast uw eigen account, wilt toevoegen aan uw team.
  4. Als u betaalt met een creditcard, kunt u uw team instellen en beginnen met het uitnodigen van gebruikers voor lidmaatschap zodra u uw betaling bevestigt. Als u betaalt op basis van een factuur, kunt u beginnen met het uitnodigen van gebruikers zodra uw betaling is verwerkt.
Betaalde jaarlijkse plannen

Een team maken:

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Ga naar de pagina Plannen en prijzen.
  3. Klik onder uw huidige plan op de knop Team maken en volg de stappen.
  4. Bekijk op de pagina Teamprijzen de kosten per gebruiker. (U kunt deze pagina alleen weergeven als u zich hebt aangemeld bij een lopend jaarplan en u nog niet over een team beschikt.)
  5. Voer de teamnaam en minstens één e-mailadres in voor het uitnodigen van uw team.
  6. Klik op Team maken. Er worden kosten in rekening gebracht voor iedereen die u uitnodigt.
Maandelijkse plannen of verouderde plannen

Als u een maandplan of een verouderd plan hebt, moet u een upgrade uitvoeren naar een van onze huidige jaarplannen om een team te maken.

Lid worden van een team

Uitgenodigd worden

Als u lid wilt worden van het team van iemand anders, moet de primaire beheerder of beheerder van dat team u uitnodigen. Instructies voor het uitnodigen van nieuwe gebruikers worden hier weergegeven: Gebruikers uitnodigen en beheren

Uw uitnodiging accepteren

Wanneer iemand u uitnodigt om lid te worden van zijn of haar team, ontvangt u een uitnodiging die per e-mail naar u wordt verzonden. Als u de uitnodiging om lid te worden van een team accepteert, kunt u kiezen of u een nieuw account wilt maken als onderdeel van het team of dat u uw bestaande SurveyMonkey-account wilt omzetten naar een account voor het team.

Een nieuw account maken

Een nieuw account maken als onderdeel van een team:

1. Ga naar uw e-mail en open de uitnodiging die u hebt ontvangen. Als u deze niet hebt ontvangen, kan de primaire beheerder u deze opnieuw sturen.
  2. Klik op Een nieuw account maken.
  3. Voer een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in.
  4. Klik op Account maken.
Uw bestaande account omzetten
U kunt het volgende verwachten als u een bestaand account omzet naar een team:

• Als het plan van het team waarvan u lid wordt, afwijkt van dat van uw huidig account, wordt uw account omgezet naar het nieuwe plantype (inclusief de functies die beschikbaar zijn voor dat plan).
  • Alle uw enquêtes blijven aanwezig in het account.
  • De primaire beheerder van uw team regelt de toekomstige facturering, maar u ontvangt geen restitutie voor eventueel resterende tijd voor uw bestaande betaalde plan.
  • Wij beschouwen nu een andere gebruiker als de eigenaar van het account. Zie: Uw SurveyMonkey-gegevens

Ga als volgt te werk om uw bestaande SurveyMonkey-account om te zetten (inclusief uw enquêtes en gegevens) naar het team:

1. Ga naar uw e-mail en open de uitnodiging die u hebt ontvangen. Als u deze niet hebt ontvangen, kan de primaire beheerder u deze opnieuw sturen.
  2. Geef onder de tab Een bestaand account converteren eerst uw voornaam en achternaam op en meld u aan met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op Aanmelden.
Lid worden van een team dat is ingeschakeld voor HIPAA

Een team dat is ingeschakeld voor HIPAA is een team waarvoor functies die voldoen aan HIPAA zijn ingeschakeld.

Als u bent uitgenodigd om lid te worden van een Enterprise HIPAA-team en u daar lid van wordt door uw huidig SurveyMonkey-account om te zetten, worden voor dat account de HIPAA-functies ingeschakeld en is uw account onderworpen aan de voorwaarden van de BAA-overeenkomst voor het desbetreffende team. Dit houdt in dat het beheer van uw account berust bij uw organisatie. U kunt uw account met ingeschakelde HIPAA-functies niet weer veranderen in een gewoon account. Als uw account lid wordt van het HIPAA-team, kan uw account dit niet meer verlaten. Als u niet wilt dat dit gebeurt, kunt u lid worden van het HIPAA-team door een nieuw SurveyMonkey-account te maken.

Meer info: HIPAA-conformiteit en SurveyMonkey

Een team beheren

Meer informatie over het beheren van uw team vindt u in deze artikelen als u een primaire beheerder of een beheerder bent:

Artikel
Beschrijving
Gebruikers in een team beherenLees alles over de pagina Mijn team, de plaats waarop u mensen kunt uitnodigen om lid te worden van uw team en waarop u de bestaande accounts van een team kunt beheren.
Teamrollen en -machtigingenDe rol van iemand in een team (primaire beheerder, beheerder of gebruiker) bepaalt wat deze persoon kan doen met betrekking tot teambeheer, zoals het beheren van de teamfacturering of het uitnodigen van meer mensen om lid te worden van het team.
TeamfactureringLees alles over hoe facturering werkt voor teamplannen.

Delen en samenwerken

Wanneer u deel uitmaakt van het team, krijgt u toegang tot deze samenwerkingsfuncties waarmee u beter kunt samenwerken.

Functie
Beschrijving
Enquêtes delen met personen die samenwerken aan de enquêteDeel een enquête met andere personen, zodat u kunt samenwerken bij het bouwen van de enquête, het verzamelen van reacties en het analyseren van resultaten. U kunt bovendien bepalen wat ze kunnen doen met de enquête door verschillende machtigingen in te stellen voor afzonderlijke medewerkers.
BibliotheekDe bibliotheek van het team is een verzameling gedeelde afbeeldingen, documenten, thema's en sjablonen die zijn geüpload door de primaire beheerder of beheerder van het team. Alle leden van het team kunnen items uit de bibliotheek gebruiken wanneer ze nieuwe enquêtes maken

Maak een team als u meer dan één SurveyMonkey-account nodig hebt voor uw organisatie. Teamplannen bieden geconsolideerde facturen, gedeelde afbeeldingen en sjablonen en samenwerkingsfuncties zodat u en uw team kunnen samenwerken bij het maken, verzenden en analyseren van enquêtes.