Teams

Hebt u meer dan één SurveyMonkey-account nodig voor uw organisatie, dan maakt u een team. Bij teamabonnementen profiteert u van geconsolideerde facturen, gedeelde afbeeldingen en sjablonen, en samenwerkingsfuncties. Zo kunt u samen met uw team enquêtes maken, verzenden en analyseren.

Ga naar...

Video-overzicht

Hoe teams werken

Een team bestaat uit meerdere SurveyMonkey-accounts. Elk account in een team heeft een eigen gebruikersnaam en eigen enquêtes. Maar alle accounts in het team worden beheerd en betaald door de primaire beheerder.

Teamleden hebben toegang tot samenwerkingsfuncties waarmee ze eenvoudiger met andere teamleden aan enquêteprojecten kunnen werken.

Veelvoorkomende vragen

Kan iedereen in het team de enquêtes van anderen weergeven?

Nee, niet standaard. Iedereen in het team (onder wie de primaire beheerder) heeft een afzonderlijk SurveyMonkey-account. Leden kunnen alleen de enquêtes weergeven die ze hebben gemaakt, tenzij iemand in het team een enquête met hen deelt. Als u een enquête met iemand deelt, kunt u voor elk onderdeel van de enquête een bepaald toegangsniveau instellen.

Meer info: Enquêtes delen met personen die samenwerken aan de enquête

Hoeveel kost het om een andere persoon aan mijn team toe te voegen?

Als u een team maakt, kunt u vooraf betalen voor meerdere licenties. Daarna nodigt u mensen uit voor uw team. Zij ontvangen dan een licentie.

Zodra u het team hebt gemaakt, wordt u gefactureerd voor teamovergebruik voor elke verzonden uitnodiging die het aantal beschikbare licenties voor het team overschrijdt. Meer info: Kosten voor het toevoegen van meer gebruikers (teamovergebruik)

Kan mijn account onderdeel zijn van meer dan één team?

Nee, een account kan maar bij één team horen.

Een team maken

Als u een team maakt, bent u de primaire beheerder. Dit wil zeggen dat u verantwoordelijk bent voor de teamfacturering en het gebruikersbeheer. Meer info: Teamrollen en -machtigingen

Staat er in Mijn account naast uw abonnementstype niet de tekst Team? Dan kunt u een team maken bij een van onze jaarabonnementen die deze mogelijkheid bieden. Kies hieronder uw huidige abonnement voor instructies over het maken van een team.

Nieuwe klanten en gratis abonnementen

Een team maken:

1. Meld u aan bij uw account (als u een account hebt). Zo niet, ga dan verder met de volgende stap.
  2. Ga naar onze pagina Abonnementen en prijzen.
  3. Kies een teamabonnement dat bij u past.
  4. Blader op de check-outpagina naar het veld Extra gebruikers. Kies het aantal gebruikers dat u (naast uw eigen account) wilt toevoegen aan uw team.
  5. Als u betaalt met een creditcard, kunt u na bevestiging van uw betaling uw team instellen en gebruikers uitnodigen om lid te worden. Betaalt u een factuur, dan kunt u nadat uw betaling is verwerkt gebruikers uitnodigen.
Betaalde jaarabonnementen

Een team maken:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Ga naar de pagina Teamupgrade en controleer de kosten per gebruiker. Er worden kosten in rekening gebracht voor iedereen die u uitnodigt.
  3. Voer de teamnaam en minstens één e-mailadres in om teamleden uit te nodigen.
  4. Klik op Team maken.
Maandelijkse of verouderde abonnementen

Lid worden van een team

Uitgenodigd worden

Als u lid wilt worden van het team van iemand anders, moet de primaire beheerder of beheerder van dat team u uitnodigen. Meer info: Gebruikers uitnodigen en beheren

Uw uitnodiging accepteren

Als u wordt uitgenodigd voor een team, ontvangt u de uitnodiging per e-mail. Wanneer u de uitnodiging accepteert, kunt u een nieuw account maken als onderdeel van het team of uw bestaande SurveyMonkey-account omzetten naar een account voor het team.

Een nieuw account maken

Een nieuw account maken als onderdeel van een team:

1. Open de uitnodiging in de e-mail die u hebt ontvangen. Als u de uitnodiging niet hebt ontvangen, kan de primaire beheerder die opnieuw sturen.
  2. Klik op Een nieuw account maken.
  3. Voer een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in.
  4. Klik op Account maken.
Uw bestaande account omzetten
Het omzetten van een bestaand account naar een team gebeurt als volgt:

• Als u niet hetzelfde abonnement hebt als het team waarvan u lid wordt, wordt uw account omgezet naar het nieuwe type abonnement (inclusief de functies van dat abonnement).
  • Al uw enquêtes blijven onderdeel van het account.
  • De primaire beheerder van uw team regelt de toekomstige facturering. U wordt niet terugbetaald voor een eventuele ongebruikte termijn van uw abonnement.
  • Nu is iemand anders eigenaar van het account. Meer info: Uw SurveyMonkey-gegevens

Zo zet u uw bestaande SurveyMonkey-account (inclusief uw enquêtes en gegevens) om naar een account van het team:

1. Open de uitnodiging in de e-mail die u hebt ontvangen. Als u de uitnodiging niet hebt ontvangen, kan de primaire beheerder die opnieuw sturen.
  2. Geef onder het tabblad Een bestaand account converteren eerst uw voornaam en achternaam op. Meld u dan aan met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op Mijn account converteren.
Lid worden van een team dat HIPAA-conform is

De functies van HIPAA-conforme teams voldoen aan de regels van HIPAA.

Als u lid wordt van een Enterprise HIPAA-team door uw huidige SurveyMonkey-account om te zetten, worden HIPAA-functies van dat account ingeschakeld en gelden de voorwaarden van de BAA-overeenkomst die het betreffende team dekken. Uw organisatie is nu verantwoordelijk voor het beheer van uw account. U kunt uw HIPAA-conforme account niet weer veranderen in een gewoon account. Een lidmaatschap van een HIPAA-team kan niet ongedaan worden gemaakt. Wilt u niet dat dit gebeurt, dan kunt u ook met een nieuw SurveyMonkey-account lid worden van het HIPAA-team.

Meer info: HIPAA-conformiteit en SurveyMonkey

Een team beheren

Primaire en andere beheerders vinden in deze artikelen meer informatie over het beheer van hun teams:

Artikel
Beschrijving
Gebruikers in een team beherenLees alles over de pagina Mijn team: de plek waar u mensen kunt uitnodigen om lid te worden van uw team en waar u de bestaande accounts van een team kunt beheren.
Teamrollen en -machtigingenDe rol van iemand in een team (primaire beheerder, beheerder of gebruiker) bepaalt wat deze persoon kan doen bij het beheer van zijn team, zoals de teamfacturering regelen of meer leden uitnodigen voor het team.
TeamfactureringLees alles over facturering van teamabonnementen.

Delen en samenwerken

Als teamlid krijgt u toegang tot functies waarmee u beter kunt samenwerken.

Functie
Beschrijving
Enquêtes delen met personen die samenwerken aan de enquêteDoor een enquête te delen met anderen kunt u samen de enquête opstellen, reacties verzamelen en resultaten analyseren. Verder kunt u verschillende machtigingen instellen voor afzonderlijke medewerkers om te bepalen wat ze mogen doen.
BibliotheekDe bibliotheek van het team is een verzameling gedeelde afbeeldingen, documenten, thema's en sjablonen die zijn geüpload door de primaire beheerder of teambeheerder. Alle leden van het team kunnen voor nieuwe enquêtes items uit de bibliotheek gebruiken.

Hebt u meer dan één SurveyMonkey-account nodig voor uw organisatie, dan maakt u een team. Bij teamabonnementen profiteert u van geconsolideerde facturen, gedeelde afbeeldingen en sjablonen, en samenwerkingsfuncties. Zo kunt u samen met uw team enquêtes maken, verzenden en analyseren.