Teams

SurveyMonkey-teams zijn ideaal voor organisaties waarbij meerdere mensen enquêtes moeten maken of weergeven.

Ga naar...

Video-overzicht

Hoe teams werken

Een team bestaat uit meerdere SurveyMonkey-accounts. Iedereen in het team krijgt een eigen gebruikersnaam en wachtwoord, zodat ze via fijnafgestemde machtigingen kunnen beheren wie toegang heeft tot enquêtes in hun account. Alle accounts in het team worden beheerd en betaald door de primaire beheerder.

Teams hebben bovendien toegang tot geavanceerd enquête- en samenwerkingsfuncties die het heel gemakkelijk maken om samen te werken.

Veelvoorkomende vragen

Kunyt u enquêtes van anderen zien?

Nee, niet standaard. Iedereen in het team (onder wie de primaire beheerder) heeft een afzonderlijk SurveyMonkey-account. Leden kunnen alleen hun eigen enquêtes weergeven, tenzij iemand in het team een enquête met hen deelt. Als u een enquête met iemand deelt, kunt u voor elk onderdeel van de enquête een bepaald toegangsniveau instellen.

Meer info: Enquêtes delen met personen die samenwerken aan de enquête

Hoeveel kost het om een gebruiker toe te voegen?

Als u een team maakt, kunt u vooraf betalen voor meerdere gebruikersaccounts op de check-outpagina. Daarna nodigt u mensen uit voor uw team om mee te doen.

Zodra u het team hebt gemaakt, wordt u gefactureerd voor teamovergebruik voor elke verzonden uitnodiging die het aantal beschikbare licenties voor het team overschrijdt.

Meer info: Kosten voor het toevoegen van meer gebruikers (teamovergebruik)

Kan mijn account onderdeel zijn van meer dan één team?

Nee, een account kan maar bij één team horen.

Als u moet samenwerken met een ander team, kunt u commentaar geven of gedeelde gegevenspagina's overwegen.

Een team maken

Als u een team maakt, bent u de primaire beheerder. Dit wil zeggen dat u verantwoordelijk bent voor de teamfacturering en het gebruikersbeheer. Meer info: Teamrollen en -machtigingen

Controleer in Mijn account of naast uw abonnementstype de tekst Team wordt weergegeven. Als dat niet zo is, kunt u een team maken. Kies hieronder uw huidige abonnement voor instructies over het maken van een team.

Nieuwe klanten en gratis abonnementen

Een team maken:

1. Meld u aan bij uw account (als u een account hebt). Zo niet, ga dan verder met de volgende stap.
  2. Ga naar onze pagina Abonnementen en prijzen.
  3. Kies een teamabonnement dat bij u past.
  4. Schuif op de check-outpagina naar het veld Extra gebruikers. Kies het aantal gebruikers dat u (naast uw eigen account) wilt toevoegen aan uw team.
  5. Als u betaalt met een creditcard, kunt u na bevestiging van uw betaling uw team instellen en gebruikers uitnodigen om lid te worden. Betaalt u een factuur, dan kunt u nadat uw betaling is verwerkt gebruikers uitnodigen.
Betaalde jaarabonnementen

Een team maken:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Ga naar de pagina Teamupgrade en controleer de kosten per gebruiker. Er worden kosten in rekening gebracht voor iedere persoon die u aan het team toevoegt.
  3. Voer de teamnaam en minstens één e-mailadres in om teamleden uit te nodigen.
  4. Klik op Team maken.
Maandabonnementen

Lid worden van een team

Uitgenodigd worden

Als u lid wilt worden van een team, vraagt u de primaire beheerder om u uit te nodigen. U moet mogelijk binnen uw organisatie navragen wie verantwoordelijk is voor uw SurveyMonkeyteam. Meer info: Gebruikers uitnodigen en beheren

Uw uitnodiging accepteren

U krijgt een e-mail wanneer iemand u uitnodigt om lid te worden van zijn of haar team. U kunt kiezen of u een nieuw account wilt maken of dat u uw bestaande SurveyMonkey-account wilt omzetten, zodat u al uw bestaande enquêtes en gegevens meeneemt.

Een nieuw account maken

Een nieuw account maken als onderdeel van een team:

1. Open de uitnodiging in de e-mail die u hebt ontvangen.
  2. Klik op Een nieuw account maken.
  3. Voer een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in.
  4. Klik op Account maken.
Uw bestaande account omzetten
Het omzetten van een bestaand account naar een team gebeurt als volgt:

• Als u niet hetzelfde abonnement hebt als het team waarvan u lid wordt, wordt uw account omgezet naar het nieuwe type abonnement (inclusief de functies van dat abonnement).
  • Al uw enquêtes blijven onderdeel van het account.
  • De primaire beheerder van uw team regelt de toekomstige facturering. U wordt niet terugbetaald voor een eventuele ongebruikte termijn van uw abonnement.
  • Wie we als eigenaar van het account en gegevens beschouwen, verandert.
    Meer info: Uw SurveyMonkey-gegevens

Zo zet u uw bestaande SurveyMonkey-account (inclusief uw enquêtes en gegevens) om naar een account van het team:

1. Open de uitnodiging in de e-mail die u hebt ontvangen.
  2. Geef onder het tabblad Een bestaand account converteren eerst uw voornaam en achternaam op. Meld u dan aan met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op Mijn account converteren.
Lid worden van een team dat HIPAA-conform is

De functies van HIPAA-conforme teams voldoen aan de regels van HIPAA.

Als u lid wordt van een Enterprise HIPAA-team door uw huidige SurveyMonkey-account om te zetten, worden HIPAA-functies van dat account ingeschakeld en gelden de voorwaarden van de BAA-overeenkomst die het betreffende team dekken. Uw organisatie is nu verantwoordelijk voor het beheer van uw account. Het is niet mogelijk om uw HIPAA-conforme account weer te wijzigen in een gewoon account of om het team te verlaten. Een lidmaatschap van een HIPAA-team kan niet ongedaan worden gemaakt. Als u liever controle wilt houden over uw bestaande account, kunt u ook met een nieuw SurveyMonkey-account lid worden van het HIPAA-team.

Meer info: HIPAA-conformiteit en SurveyMonkey

Een team beheren

Primaire en andere beheerders van een team vinden in deze artikelen meer informatie over het beheer van hun teams:

Artikel
Beschrijving
Gebruikers in een team beherenLees alles over de pagina Mijn team: de plek waar u mensen kunt uitnodigen om lid te worden van uw team en waar u de bestaande accounts van een team kunt beheren.
Teamrollen en -machtigingenDe rol van iemand in een team (primaire beheerder, beheerder of gebruiker) bepaalt wat deze persoon kan doen bij het beheer van zijn team, zoals de teamfacturering regelen of meer leden uitnodigen voor het team.
TeamfactureringLees alles over facturering van teamabonnementen.

Hebt u meer dan één SurveyMonkey-account nodig voor uw organisatie, dan maakt u een team. Bij teamabonnementen profiteert u van geconsolideerde facturen, gedeelde afbeeldingen en sjablonen, en samenwerkingsfuncties. Zo kunt u samen met uw team enquêtes maken, verzenden en analyseren.