m

Teams

SurveyMonkey-teams zijn ideaal voor organisaties waarbij meerdere mensen aan enquêtes moeten werken. Bij teams ontvangt u samenwerkingsfuncties, zodat u eenvoudiger dan ooit samen enquêtes kunt maken, verzenden en analyseren.

Ga naar...

 

Video-overzicht

 

Hoe teams werken

Hier volgen enkele belangrijke feiten over teams:

 • Een team bestaat uit meerdere SurveyMonkey-accounts.
 • Elk account heeft een eigen gebruikersnaam en wachtwoord, zodat dat elke persoon kan kiezen welke enquêtes privé moeten blijven en welke enquêtes worden gedeeld met anderen in het team.
 • De primaire beheerder maakt het team, beheert alle teamaccounts (die licenties worden genoemd) en zorgt voor de facturering voor het gehele team.

Veelvoorkomende vragen

Kunt u enquêtes van anderen zien?

Nee, niet standaard. Omdat iedereen in het team een eigen SurveyMonkey-account heeft, zijn enquêtes privé totdat deze worden gedeeld met andere mensen in het team.

Als u enquêtes deelt, kunt u voor elk onderdeel van de enquête een bepaald toegangsniveau instellen.

Primaire beheerders beheren de accounts van hun team, maar ze kunnen de enquêtes binnen accounts niet zien.

Hoeveel kost het om een licentie toe te voegen?

Ik ben een primaire beheerder

Ga naar Mijn team en bekijk het aantal Licenties beschikbaar (vrije licenties). Als u nog licenties beschikbaar hebt, kunt u iemand toevoegen aan uw team zonder dat er daarvoor extra kosten worden berekend. Als u geen beschikbare licenties hebt, kunt u zonder kosten een licentie opnieuw toewijzen of een licentie toevoegen tegen extra kosten.

Als u wilt weten hoeveel het toevoegen van een extra licentie kost, gaat u naar Gebruikers toevoegen en selecteert u Licenties toevoegen. Voordat u betaalt, kunt u de kosten per licentie per jaar zien, samen met het totaal voor uw overgebruik. We berekenen de kosten prorata naar het aantal resterende dagen in uw factureringscyclus. Als de volgende verlengingsdatum over ongeveer zes maanden is, zijn uw kosten maar ongeveer de helft van de jaarlijkse prijs.

Ik ben geen primaire beheerder

Ga naar onze abonnementen en prijzen en bekijk de opties van ons teamabonnement (of bedrijfsabonnement). Teamabonnementen beginnen met drie gebruikers. U kunt meer gebruikers toevoegen op de check-outpagina. De kosten per gebruiker worden duidelijk aangegeven op de check-outpagina voordat u betaalt.

Kan mijn account onderdeel zijn van meer dan één team?

Nee, een account kan maar bij één team horen.

Als u met een ander team moet samenwerken, kunt u een ander account maken of samenwerkingsfuncties proberen, zoals reacties of pagina's met gedeelde gegevens.

 

Registreren voor een team

De persoon die het team maakt, is de primaire beheerder. Dit betekent dat u verantwoordelijk bent voor de betalingen en het beheren van de licenties.

Registreren voor een team:

 1. Meld u aan en ga naar onze abonnementen en prijzen.
 2. Bekijk onze opties voor teamabonnementen onder het tabblad Zakelijke abonnementen. Voor teamabonnementen is een minimum van drie licenties vereist.
 3. Zodra uw betaling is verwerkt, kunt u uitnodigingen verzenden om mensen lid te laten worden.
 4. Lees ook hoe u licenties in uw team beheert.
Licenties met volledige en met beperkte toegang We hebben verschillende typen licenties, zodat u uw team kunt aanpassen aan uw werkwijze.

 

Lid worden van een team

Uitgenodigd worden

Als u lid wilt worden van een team, vraagt u de primaire beheerder om u uit te nodigen. U moet mogelijk binnen uw organisatie navragen wie verantwoordelijk is voor SurveyMonkey. Meer info: Gebruikers uitnodigen en beheren

U krijgt een e-mail wanneer iemand u uitnodigt om lid te worden van zijn of haar team. Let op welk type licentie u hebt.

Licentie met volledige toegang

Als u bent uitgenodigd voor een licentie met volledige toegang, kunt u:

 • Een nieuw account maken en van start gaan zonder enquêtes.
 • Een bestaand SurveyMonkey-account omzetten om de enquêtes naar het team te verplaatsen. Meer info vindt u hieronder.
Uw bestaande account omzetten
Wanneer u een bestaand account omzet naar een team:
 
 • Als u niet hetzelfde abonnement hebt als het team waarvan u lid wordt, wordt uw account omgezet naar het nieuwe type abonnement (inclusief de functies van dat abonnement).
 • Al uw enquêtes blijven onderdeel van uw account.
 • Als u deel uitmaakt van een bestaand betaald abonnement, ontvangt u geen terugbetaling voor de resterende tijd in het abonnement. De primaire beheerder van het team zorgt echter voor de toekomstige facturering van uw team.
 • Wie we als eigenaar van het account en gegevens beschouwen, kan veranderen.
  Meer info: Uw SurveyMonkey-gegevens
Lid worden van een team dat HIPAA-conform is

De functies van HIPAA-conforme teams voldoen aan de regels van HIPAA.

Als u bent uitgenodigd om lid te worden van een Enterprise HIPAA-team door uw huidige SurveyMonkey-account om te zetten, worden HIPAA-functies van dat account ingeschakeld en gelden de voorwaarden van de BAA-overeenkomst (overeenkomst voor zakelijke partners) die het betreffende team dekken. Uw organisatie is nu verantwoordelijk voor het beheer van uw account. Het is niet mogelijk om uw HIPAA-conforme account weer te wijzigen in een niet HIPAA-conforme account of om het team te verlaten. Als u uw bestaande account liever apart wilt houden, kunt u ook met een nieuw SurveyMonkey-account lid worden van het HIPAA-team.

Meer info: HIPAA-conformiteit en SurveyMonkey

Licentie met beperkte toegang

Als u bent uitgenodigd voor een licentie met beperkte toegang, moet u een nieuw account maken. Aangezien u beperkte machtigingen krijgt, kunt u uw eigen enquêtes het beste in een ander account houden.

Waar zijn mijn teamenquêtes? Vraag uw teamleden om enquêtes te delen, zodat u toegang hebt tot bestaande enquêtes van het team nadat u lid bent geworden.

 

Een team beheren

Primaire en andere beheerders vinden in deze artikelen meer informatie over het beheer van hun teams.

Artikel
Beschrijving
Licenties in uw team beherenLees alles over Mijn team: de plek waar u uw teamoverzicht kunt zien, mensen kunt uitnodigen om lid te worden van uw team en waar u de bestaande accounts van een team kunt beheren.
Typen teamlicenties, rollen en machtigingenHet type licentie en rol van iemand in een team bepaalt de enquêtemachtigingen voor hun eigen account en wat deze persoon kan doen bij het beheer van zijn of haar team, zoals de teamfacturering regelen of meer leden uitnodigen voor het team.
TeamfactureringLees alles over facturering van teamabonnementen.
Samenwerken met anderenLees alles over de samenwerkingsfuncties van SurveyMonkey waarmee u uw team kunt laten samenwerken.

 

 

Hebt u meer dan één SurveyMonkey-account nodig voor uw organisatie, registreer u dan voor een team. Bij teamabonnementen profiteert u van geconsolideerde facturen, licentiebeheer, een bibliotheek met gedeelde afbeeldingen en sjablonen, en samenwerkingsfuncties. Zo kan uw team enquêtes maken, verzenden en analyseren.

Ontvang antwoorden