Dagelijkse melding met een overzicht

De dagelijkse samenvatting is een e-mailmelding die u dagelijks ontvangt zodat u weet hoeveel enquêtereacties u de vorige dag hebt ontvangen. Voor elke enquête waarvoor dagelijkse meldingen met een overzicht zijn ingeschakeld, krijgt u een eenmalige e-mailbevestiging over uw eerste reactie. U krijgt daarnaast dagelijks een e-mail met een overzicht van hoeveel nieuwe reacties u hebt ontvangen.

Ga naar...

Welke e-mailberichten u ontvangt

E-mailbericht over eerste reactie

Als uw enquête de eerste reactie krijgt, krijgt u hierover eenmalig een e-mail. U ontvangt deze e-mail in principe binnen 15 minuten na uw eerste reactie.

Dagelijks e-mailbericht met een overzicht

Na de e-mail over eerste reactie krijgt u op doordeweekse ochtenden een dagelijks bericht met een overzicht. U ziet alle open enquêtes in uw account en de enquêtes die met u zijn gedeeld. Voor elke open enquête waarvoor nieuwe reacties zijn verzameld, ziet u het aantal nieuwe reacties sinds de laatste melding en hoelang de enquête al open is.

• U ontvangt alleen een dagelijks overzicht als er nieuwe reacties zijn binnengekomen.
  • We nemen reacties op die tussen 0:00 uur en 23:59 uur de vorige dag zijn verzameld.
  • E-mails worden verzonden naar het accounte-mailadres in de taal en tijdzone die zijn geselecteerd op te pagina Mijn account.
TIP! Lees over andere manieren waarop u meldingen kunt krijgen over enquêtereacties.

Uw meldingen beheren

U kunt per enquête dagelijkse meldingen met een overzicht in- of uitschakelen. U doet dit in uw account. U kunt tevens algemene accountvoorkeuren instellen voor dagelijkse meldingen met een overzicht voor enquêtes waarvan u eigenaar bent.

Individuele enquêtes

Meldingen beheren voor een afzonderlijke enquête:

1. Ga naar het tabblad Overzicht van de enquête.
  2. De optie Meldingen wordt rechtsboven in de hoek weergegeven.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Schakel de optie in of uit onder Dagelijkse meldingen met een overzicht.

Algemene accountvoorkeuren

Meldingen beheren voor alle bestaande en toekomstige enquêtes waarvan u eigenaar bent:

1. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw account.
  2. Kies Mijn account.
  3. Schuif naar Algemene voorkeuren.
  4. Klik naast Reactiemeldingen op de optie Bewerken.
  5. Wijzig uw voorkeuren.
  6. Klik op Reactiemeldingen wijzigen.
TIP! Probeer deze tips voor probleemoplossing als u meldingen hebt ingesteld, maar deze niet ontvangt.

Meldingen delen met anderen

U kunt dagelijkse meldingen met een overzicht delen met iedereen die een SurveyMonkey-account heeft. Als u teamlid bent, kunt u reactiemeldingen delen met mensen binnen of buiten uw team op voorwaarde dat u de eigenaar van de enquête bent.

Dagelijkse meldingen met een overzicht delen met anderen:

1. Ga naar het tabblad Overzicht van de enquête.
  2. De optie Meldingen wordt rechtsboven in de hoek weergegeven.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Klik op Ontvangers toevoegen.
  5. Voer de e-mailadressen in van de personen waarmee u de dagelijkse meldingen met een overzicht wilt delen. Als u lid bent van een team, kunt u ook teamleden selecteren in de lijst.
  6. Klik op Toevoegen.

Wanneer u dagelijkse meldingen met een overzicht deelt met iemand die niet in uw team zit, krijgt deze persoon een e-mail waarin wordt aangegeven dat u met hem of haar meldingen wilt delen.

Enquêtemachtigingen

Wanneer u dagelijkse meldingen met een overzicht met iemand deelt, wordt de enquête automatisch met deze persoon gedeeld met de volgende toegangsniveaus:

• Machtiging Alleen weergeven voor enquête ontwerpen
  • Geen toegang voor reacties verzamelen
  • Machtigingen Alleen weergeven voor resultaten analyseren

Als u onderdeel bent van een team, kunt u machtigingen voor delen bewerken voor enquêtes waarvan u eigenaar bent. De persoon met wie u uw enquête hebt gedeeld, moet minstens alleen-lezen toegang hebben tot Resultaten analyseren om dagelijkse meldingen met een overzicht voor die enquête te ontvangen.

Iemand verwijderen van gedeelde meldingen

Iemand verwijderen, zodat deze persoon geen gedeelde dagelijkse meldingen met een overzicht meer ontvangt:

1. Ga naar het tabblad Overzicht van de enquête.
  2. De optie Meldingen wordt rechtsboven in de hoek weergegeven.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Klik op Ontvangers toevoegen.
  5. Klik op Ontvangers beheren.
  6. Klik op # naast de persoon die u wilt verwijderen.
  7. Klik op Gereed.

Mensen met wie u dagelijkse meldingen met een overzicht hebt gedeeld, kunnen deze ook uitschakelen in hun eigen account.

Gedeelde meldingen bekijken

Als iemand dagelijkse meldingen met een overzicht met u deelt, krijgt u hierover een e-mail. Het e-mailadres van uw account moet overeenkomen met het adres waarnaar de melding is verzonden.

Als u de reacties wilt bekijken en meldingen wilt blijven ontvangen, moet u zich aanmelden bij of registeren voor een SurveyMonkey-account en klikken op Reacties zien in de eerste e-mailmelding. Hierdoor krijgt u een gedeelde enquête in uw account die u alleen kunt weergeven, zodat u de reacties kunt zien. U krijgt pas dagelijkse e-mails met een overzicht nadat u op Reacties zien hebt geklikt in het eerste bericht terwijl u bent aangemeld.

Dagelijkse meldingen met een overzicht zijn e-mailmeldingen die u krijgt wanneer er nieuwe enquêtereacties zijn. Voor elke enquête waarvoor het dagelijkse overzicht is ingeschakeld, krijgt u een eenmalige e-mailbevestiging over uw eerste reactie. U krijgt daarnaast dagelijks een e-mail met een overzicht van hoeveel nieuwe reacties u hebt ontvangen.