Resultatendashboards

Resultatendashboards zijn een fantastische manier om uw enquêteresultaten te presenteren. Pas uw resultaten aan, voeg diagrammen en tekst toe, en publiceer dan uw dashboard (dat u met anderen kunt delen).

Ga naar...

Een dashboard bouwen

Begin voor het maken van een nieuw dashboard met het in bulk toevoegen van diagrammen uit uw enquête of met het één voor één toevoegen van diagrammen van afzonderlijke vragen. Bij de meeste abonnementen kunt u tot 20 ondersteunde vragen toevoegen. Hebt u een Enterprise-abonnement, dan kunt u tot 40 vragen toevoegen.

Niet-ondersteunde vragen

Incompatibele vragenIncompatibele instellingen
  • Bestandsupload
  • Schuifregelaar
  • Matrix van vervolgkeuzemenu's
  • Meerdere tekstvakken
  • Datum/tijd
  • Contactinformatie
  • Tekst of afbeelding
  • A/B-tests

Grafieken toevoegen uit de eerste 20 (of 40 bij Enterprise-abonnementen) ondersteunde vragen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Klik bovenaan de pagina op Toevoegen aan dashboard.
  3. Selecteer +Nieuw dashboard.
  4. Voer een naam in voor uw dashboard.
  5. Klik op Maken.

Een diagram toevoegen van een afzonderlijke vraag:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek een vraag die u aan het dashboard wilt toevoegen en klik op het pictogram van een punaise
  3. Selecteer +Nieuw dashboard.
  4. Voer een naam in voor uw dashboard.
  5. Klik op Maken.

Nadat het dashboard is gemaakt, kunt u meer diagrammen aan uw dashboard toevoegen:

1. Ga naar het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek het diagram dat u wilt toevoegen.
  3. Klik op het pictogram van de punaise.
  4. Kies het dashboard waaraan u het diagram wilt toevoegen.

Uw dashboard aanpassen

Nadat u diagrammen aan uw dashboard hebt toegevoegd, kunt u de weergave aanpassen.

• Selecteer uw dashboard in de sectie Resultaten presenteren en klik op p Bewerken.
  • Orden uw dashboard door kaarten naar rijen te slepen en tekstkaarten met meer context voor uw resultaten toe te voegen. U kunt tot drie kaarten per rij toevoegen en 20-40 kaarten per dashboard, afhankelijk van uw abonnement.
  • Bij reacties op vragen met een open einde kunt u rechtsboven in de hoek van de kaart op . klikken om te schakelen tussen de lijstweergave met alle reacties tegelijk of de diaweergave met afzonderlijke tekstreacties.
  • Als u een kaart uit uw dashboard wilt verwijderen, plaatst u de cursor op de kaart en klikt u rechtsboven in de hoek op #.
Tip! Pas de weergaveopties en kleuren aan van uw diagram voordat u dit toevoegt aan uw dashboard. Zo valt het beter op.

Een dashboard delen

Als u uw resultaten met anderen wilt delen, publiceert en deelt u uw dashboard. Als uw enquête nog steeds open is en reacties verzamelt, wordt uw dashboard automatisch bijgewerkt naarmate meer mensen uw enquête invullen.

Uw dashboard publiceren:

1. De sectie Resultaten presenteren van uw enquête bevat het dashboard dat u wilt delen.
  2. Klik op . Meer opties.
  3. Selecteer Koppeling delen inschakelen.
  4. Klik op E Weergeven om het dashboard te openen in een ander venster.
  5. Kopieer de koppeling en deel uw dashboard waar u maar wilt.

Wachtwoordbeveiliging toevoegen

Uw dashboard kan met een wachtwoord worden beveiligd. Iedereen met wie u de koppeling deelt, moet het wachtwoord invoeren voor toegang.

Uw dashboard met een wachtwoord beveiligen:

1. Selecteer een dashboard in de sectie Resultaten presenteren van uw enquête.
  2. Klik op E Weergave.
  3. Klik onderaan het dashboard op y Dashboardinstellingen.
  4. Klik op de knop om Wachtwoordbeveiliging in te schakelen.
  5. Voer een wachtwoord in.
  6. Klik op Gereed.

Delen uitschakelen

Als u na het delen de toegang tot een dashboard wilt beperken, kunt u de deeloptie uitschakelen. Personen met wie u eerder het dashboard hebt gedeeld, hebben geen toegang meer als ze de koppeling gebruiken of proberen hun browserweergave te vernieuwen.

Delen uitschakelen:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van uw enquête.
  2. Zoek uw dashboard en klik op . Meer opties.
  3. Selecteer Koppeling delen uitschakelen.

Uw dashboards beheren

U kunt al uw dashboards delen via de sectie Resultaten presenteren van uw enquête.

E WeergevenKijk na publicatie van een dashboard hoe dit wordt weergegeven voor personen die de koppeling ontvangen.
p BewerkenBreng op elk gewenst moment wijzigingen aan in uw dashboard. Deze wijzigingen worden onmiddellijk doorgevoerd.
. Meer optiesSchakel uw koppeling voor delen in om deze te publiceren of uit om de toegang te beperken. U kunt hier ook uw dashboard verwijderen. Als u een dashboard verwijdert, heeft dat geen gevolgen voor de enquêteresultaten: die worden niet gewist.
Presenteer uw enquêteresultaten en inzichten met een dashboard dat u aan kunt passen. Voeg diagrammen en tekst toe, en deel dan uw dashboard met anderen.