Kioskmodus

Met de kioskmodus in de SurveyMonkey Anywhere-app verandert u uw apparaat in een enquêtepost, zolang u met internet bent verbonden.

TIP! Verzamel reacties zonder internetverbinding via de offline modus!

De kioskmodus gebruiken

De kioskmodus voert de enquête uit in een lus. Telkens als iemand een enquête voltooit, staat er een nieuwe enquête klaar voor de volgende persoon. Als de respondent een enquête voltooit, wordt deze gevraagd terug te keren naar het begin of de kioskmodus te sluiten.

Het invullen van een enquête leidt tot een lus. Dus als u een eindpagina voor de enquête, aangepast dankwoord, realtime resultaten of quizresultaten hebt ingeschakeld, zijn deze niet zichtbaar als de kioskmodus wordt gebruikt.

De kioskmodus gebruiken:

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  3. Maak een verzamelprogramma voor kioskenquêtes.
  4. Download de SurveyMonkey Anywhere-app en meld u aan.
  5. Tik in de pagina ~ Mijn enquêtes op de enquêtetitel om deze te openen.
  6. Verzamel reacties in de app. Reacties worden automatisch gesynchroniseerd met uw SurveyMonkey-account

Tik op å in de linkerbovenhoek van de enquête om de kioskmodus af te sluiten.

Kioskinstellingen

Betaalde functie: Kioskmodusinstellingen zijn alleen bij bepaalde betaalde abonnementen beschikbaar.

Tik in de SurveyMonkey Anywhere-app op U Mijn account. U kunt de volgende kioskmodusinstellingen inschakelen:

• Inactiviteitstimer: Stel een inactiviteitstimer in om de enquête terug te leiden naar het begin als deze een bepaalde tijd inactief blijft.
  • Toegangscode: Stel een toegangscode in om te voorkomen dat respondenten de enquête afsluiten. Als ze de enquête af willen sluiten, moeten ze een toegangscode van vier cijfers invullen.

Kioskmodus in de SurveyMonkey-app

De kioskmodus wordt binnenkort uit de SurveyMonkey-app verwijdert. Als u de nieuwe kioskmodusfuncties wilt gebruiken, moet u de SurveyMonkey Anywhere-app downloaden.

De kioskmodus gebruiken in de SurveyMonkey-app

Bij de kioskmodus wordt uw enquête uitgevoerd in een lus, waarbij deze telkens naar het begin terugkeert als er een reactie is ontvangen. Als u een enquête wilt uitvoeren met de kioskmodus, moet de enquête worden ingesteld op Meerdere reacties toestaan.

Een enquête uitvoeren in de kioskmodus in de SurveyMonkey-app:

1. Selecteer in de SurveyMonkey-app de enquête die u door respondenten wilt laten invullen in Mijn enquêtes.
  2. Tik op Verzenden.
  3. Tik op Kioskmodus.
  4. Selecteer of u schermvergrendeling wilt inschakelen. Als schermvergrendeling is ingeschakeld, moet u uw SurveyMonkey-wachtwoord op het apparaat invoeren om de kioskmodus af te sluiten.
  5. Is de instelling Meerdere reacties toestaan nog niet ingeschakeld voor de enquête, dan schakelt u dit in als u daar om wordt gevraagd.

De kioskmodus afsluiten:

1. Tik op Afsluiten boven in de hoek van uw enquête.
  2. Tik op de optie Kioskmodus sluiten. Als schermvergrendeling is ingeschakeld, wordt u gevraagd uw SurveyMonkey-wachtwoord in te voeren.
Met de kioskmodus in de SurveyMonkey Anywhere-app verandert u uw apparaat in een enquêtepost, zolang u met internet bent verbonden.