m

Nieuwe teamabonnementen

We brengen wijzigingen aan in SurveyMonkey-teams die van invloed zijn op uw account. Onze nieuwe Team Advantage- en Team Premier-abonnementen zijn uitgerust met allerlei samenwerkingsfuncties, zoals het toevoegen van gebruikers en het delen van enquêtes. De abonnementen zijn al vanaf drie gebruikers verkrijgbaar.

Dit betekent dat op de verlengingsdatum uw account voor hetzelfde tarief wordt verlengd als een individueel abonnement. U kunt ook een upgrade uitvoeren naar een nieuw teamabonnement om uw team bij elkaar te houden.

2 Upgraden om uw team te houden

Upgrade naar Team Advantage of Team Premier om enquêtes te blijven delen en te blijven samenwerken.

Nieuwe teamabonnementen zijn goedkoper per gebruiker dan een individueel abonnement als u meerdere accounts koopt en zijn verkrijgbaar vanaf drie gebruikers. U kunt dus nog iemand uitnodigen voor uw team nadat u een upgrade hebt uitgevoerd.

Uw korting bekijken »

2 Uw huidige abonnement verlengen

U hoeft niets te doen om dezelfde enquêtefuncties te houden voor dezelfde prijs. Wel moet u hiervoor automatisch verlengen hebben ingeschakeld.

Het enige dat verandert op de verlengingsdatum, is dat er voor de tweede gebruiker in uw team een downgrade wordt uitgevoerd naar een gratis abonnement. Ook hebt u geen toegang meer tot hun gedeelde enquêtes en andere samenwerkingsfuncties.

Als automatisch verlengen is uitgeschakeld, wordt er op de verlengingsdatum voor beide accounts een downgrade uitgevoerd naar een gratis abonnement. Dit betekent dat u de betaalde functies niet meer kunt gebruiken en dat kortingen voor uw account verlopen.

Ontvang antwoorden