m

Een downgrade naar een BASIS-abonnement uitvoeren

Als u uw geavanceerde plan of team actief wilt houden, moet u uw betaling verrichten voordat de volgende factureringsdatum wordt bereikt. Als u een betaling vergeet of het automatisch verlengen annuleert, wordt er een downgrade van het account naar het niveau BASIS uitgevoerd en sturen wij een kennisgeving van opzegging naar het e-mailadres dat aan het account is gekoppeld.

Wat gebeurt er met mijn enquêtegegevens?

Wanneer u een downgrade uitvoert voor een account, worden enquêtes en gegevens uit het verleden opgeslagen in het account. Als u echter een enquête met geavanceerde functies wilt verzenden, als u al uw gegevens wilt weergeven of als u uw gegevens wilt exporteren, hebt u een geavanceerd plan nodig. U kunt op elk gewenst moment een upgrade naar een geavanceerd plan uitvoeren om gegevens te exporteren of de geavanceerde functies opnieuw te gebruiken.

Als u HIPAA had ingeschakeld voor uw account, sluiten we mogelijk het account en verwijderen we alle gegevens in het account.

Blijven mijn enquêtes werken?

Het BASIS-plan is ons gratis plan met een beperkte set functies. Als er een downgrade van uw account naar het niveau BASIS wordt uitgevoerd, blijven sommige geavanceerde functies die in actieve enquêtes worden gebruikt, werken. U kunt, met enkele beperkingen, doorgaan met het maken en verzenden van enquêtes, maar eventuele nieuwe enquêtes die u maakt, worden beperkt tot de functies die beschikbaar zijn in BASIS-plannen.

Er wordt een melding in uw account weergegeven als u een upgrade naar een bepaald geavanceerd plan moet uitvoeren om een geavanceerde functie te kunnen gebruiken. Als u opnieuw toegang tot geavanceerde functies wilt, kunt u op elk gewenst moment een upgrade naar een geavanceerd plan uitvoeren.

Hierna volgen enkele duidelijke beperkingen waarmee u mogelijk te maken krijgt wanneer u een downgrade naar een BASIS-account hebt uitgevoerd:

Ontwerpbeperkingen
  • Er geldt een limiet van 10 vragen (inclusief beschrijvende tekst of afbeeldingen) per enquête in het BASIS-plan. Vragen in enquêtes die u eerder hebt gemaakt, worden niet verwijderd, maar u stuit mogelijk wel op bewerkingsbeperkingen.
  • U kunt alleen enquêtes met 10 vragen of minder kopiëren.
  • U kunt mogelijk geen enquêtesjablonen bewerken die meer dan 10 vragen bevatten.
  • Het BASIS-plan biedt geen toegang tot logicafuncties. Logica die op uw enquête is toegepast, blijft echter werken in alle enquêtes met geopende verzamelprogramma's op het moment dat de downgrade van uw account plaatsvond.
Beperkingen voor verzamelprogramma's
  • Er geldt een limiet van 3 verzamelprogramma's per enquête.
  • Het is niet mogelijk om verzamelprogramma's opnieuw te openen voor bestaande enquêtes die geavanceerde functies bevatten. Verzamelprogramma's die open waren op het moment dat er een downgrade van uw account werd uitgevoerd, blijven reacties registreren en de verzamelprogramma-opties voor deze verzamelprogramma's blijven hetzelfde. De eindpagina voor de enquête wordt echter mogelijk opnieuw ingesteld op de standaardinstelling.
  • U kunt slechts 50 reacties verwijderen voor het gehele account.
Beperkingen met betrekking tot analyseren
  • U kunt alleen de eerste 100 reacties van elke enquête weergeven.
  • U kunt uw gegevens niet exporteren.
  • Het is niet mogelijk een voorbeeld weer te geven van bestanden die zijn geüpload naar uw enquête.
  • U kunt slechts 1 analyseregel per enquête maken. Uw bestaande analyseregels worden verwijderd wanneer u een downgrade uitvoert.
  • U kunt enquêtegegevens blijven delen en gedeelde pagina's die u eerder hebt gemaakt, blijven toegankelijk. Het is echter niet mogelijk om opgeslagen weergaven te maken voor delen.
TIP! Zie de pagina met gegevens over plannen en prijzen voor een richtlijn over welke functies (wel of niet) beschikbaar zijn in het BASIS-plan.

Wat gebeurt er met mijn team?

Wanneer er een downgrade wordt uitgevoerd voor een team, wordt er voor alle ledenaccounts een downgrade naar het BASIS-plan uitgevoerd, waarna het team kan worden verwijderd. De enquêtes en gegevens blijven echter in de afzonderlijke accounts staan. Enquêtes die met anderen zijn gedeeld, zijn niet meer toegankelijk voor mensen met wie is samengewerkt.

Als de primaire beheerder opnieuw een upgrade van het account uitvoert, wordt het team niet automatisch opnieuw gemaakt.

Wanneer u een downgrade uitvoert voor een account, worden enquêtes en gegevens uit het verleden opgeslagen in het account. Als u echter een enquête met geavanceerde functies wilt verzenden, als u al uw gegevens wilt weergeven of als u uw gegevens wilt exporteren, hebt u een geavanceerd plan nodig.

Ontvang antwoorden