m

Een downgrade naar een gratis abonnement uitvoeren

Er wordt een downgrade naar een gratis abonnement uitgevoerd op de volgende factureringsdatum als u automatisch verlengen annuleert of als u een aantal weken na de factureringsdatum een onbetaalde factuur hebt. Als u uw betaalde abonnement actief wilt houden, moet u uw betaling uitvoeren voordat de volgende factureringsdatum wordt bereikt.

Ga naar...

 

Wat gebeurt er met mijn enquêtegegevens?

Als u een downgrade uitvoert, wordt uw account gedurende 15 dagen in de wacht geplaatst voor het geval dat er sprake is van achterstallige betaling. Na deze uitstelperiode worden extra reacties verwijderd die u meer dan 60 dagen geleden hebt ontvangen en die uw reactielimiet overschreden.

Als u al uw reacties wilt kunnen weergeven en toegang tot al uw reacties wilt houden, upgrade dan naar een betaald abonnement. U kunt naar Mijn enquêtes gaan om te controleren welke enquêtes reacties hebben die boven de limiet van uw abonnement uitkomen.

Omdat we moeten voldoen aan privacywetgeving, is het niet mogelijk een downgrade naar een Basis-abonnement uit te voeren voor accounts die zijn ingeschakeld HIPAA of accounts die zijn opgeslagen in een datacenter in de Europese Unie (EU). Zorg ervoor dat u uw abonnement verlengt, zodat we uw account niet sluiten en alle gegevens verwijderen.

 

Blijven mijn enquêtes werken?

Ja, maar vergeet niet dat het gratis abonnement en lagere betaalde abonnementen misschien een andere set functies hebben dan u eerder had. Als u een downgrade van uw account uitvoert, blijven enkele betaalde functies in live enquêtes werken, maar met beperkingen.

Als u nieuwe enquêtes maakt, kunnen deze alleen worden verzonden met functies die beschikbaar zijn in uw huidige abonnement. Als u aanvullende betaalde functies toevoegt, laten wij u weten dat u een upgrade naar een ander abonnement moet uitvoeren om uw enquête te verzenden.

Enquêtebeperkingen bij een gratis abonnement

U krijgt mogelijk te maken met beperkingen als u een downgrade naar een gratis of een ander abonnement uitvoert:

Ontwerpbeperkingen
 • Er geldt een limiet van tien vragen per enquête (voor tekst en afbeeldingen). Als u live enquêtes met meer dan tien vragen hebt, worden er geen vragen verwijderd. Wel krijgt u mogelijk te maken met bewerkingsbeperkingen.
 • U kunt alleen enquêtes met tien vragen of minder kopiëren.
 • U kunt mogelijk geen enquêtesjablonen bewerken die meer dan tien vragen bevatten.
 • U kunt geen logica meer toevoegen aan uw enquêtes. Als bestaande enquêtes logica gebruiken, blijven deze werken zolang het verzamelprogramma open was op het moment dat er een downgrade voor het account werd uitgevoerd.
 • Mogelijk had u eerder een abonnement waarmee u de SurveyMonkey-voettekst kon verbergen. U kunt uw enquête alleen verzenden als u de voettekst weer terugzet naar de standaardvoettekst van SurveyMonkey of weer een upgrade uitvoert naar een abonnement dat deze functie bevat.
Verzamelbeperkingen
 • Er geldt een limiet van drie verzamelprogramma's per enquête.
 • Het is niet mogelijk om verzamelprogramma's opnieuw te openen voor bestaande enquêtes die betaalde functies bevatten.
 • Verzamelprogramma's die open waren op het moment van de accountdowngrade, blijven reacties registreren en de verzamelprogrammaopties blijven hetzelfde. Maar de eindpagina voor de enquête wordt mogelijk gewijzigd in de standaard eindpagina.
 • U kunt maar 50 reacties verwijderen voor het hele account.
Beperkingen voor het analyseren
 • Alleen-lezen toegang op basis van uw reactielimiet en extra reacties die uw reactielimiet overschrijden, worden 60 dagen na ontvangst automatisch verwijderd in overeenstemming met ons beleid inzake gegevensnaleving.
 • U kunt uw gegevens niet exporteren.
 • Het is niet mogelijk een voorbeeld weer te geven van bestanden die zijn geüpload naar uw enquête.
 • U kunt maar één regel per enquête maken. Uw bestaande regels worden verwijderd wanneer u een downgrade uitvoert.
 • Eventuele pagina's met gedeelde gegeven die u hebt gemaakt onder een betaald abonnement, blijven toegankelijk. U kunt geen opgeslagen weergaven maken om te delen.
Beveiligingsbeperkingen
 • U ontvangt geen aanmeldingsmeldingen bij aanmeldingspogingen vanaf een nieuw apparaat of vanuit een nieuwe browser.
Tip! Bekijk de pagina Abonnementen en prijzen als u wilt zien welke functies beschikbaar zijn voor een gratis abonnement.

Wat gebeurt er als ik mijn account weer upgrade?

U kunt uw account altijd weer upgraden op de pagina met abonnementen en prijzen. Als u een upgrade uitvoert naar een ander abonnement dan u had, kunt u mogelijk niet alle functies niet gebruiken.

Als u bijvoorbeeld een functie voor uw enquête hebt die alleen beschikbaar is in het Premier-abonnement. U kunt deze enquête niet opnieuw verzenden tenzij u de functie verwijdert of weer een upgrade naar het Premier-abonnement uitvoert.

Als dat het geval is, laten we u zien welke functies niet langer bij uw abonnement horen als u de enquête probeert te verzenden. U kunt dan besluiten om ze te verwijderen of te upgraden naar een abonnement dat deze functies wel bevat.

 

Wat gebeurt er met mijn team?

Als een primaire beheerder niet verlengt, worden gebruikers uit het team verwijderd en wordt er voor alle accounts een downgrade uitgevoerd naar een Basis-abonnement (gratis).

Enquêtes zijn alleen toegankelijk via het individuele account van een gebruiker. Het delen van enquêtes wordt uitgeschakeld.

Als u een downgrade uitvoert, wordt uw account gedurende 15 dagen in de wacht geplaatst voor het geval dat er sprake is van achterstallige betaling. Na de uitstelperiode worden reacties van 60 dagen of ouder die de reactielimiet overschrijden in overeenstemming met ons beleid voor gegevensbehoud verwijderd.

Als de primaire beheerder opnieuw een upgrade uitvoert voor de accounts, wordt het team niet automatisch opnieuw gemaakt. Elke gebruiker moet opnieuw worden uitgenodigd om lid te worden van het team.

 

Als u een betaling mist of automatisch verlengen uitschakelt voor de volgende factureringsdatum, wordt er een downgrade naar een gratis abonnement uitgevoerd voor uw account. Als u enquêtes met betaalde functies wilt verzenden of al uw gegevens wilt bekijken en exporteren, moet u opnieuw upgraden naar een betaald abonnement.

Ontvang antwoorden