m

Een downgrade naar een gratis abonnement uitvoeren

Als een betaling enkele weken of meer te laat is of als u automatisch verlengen uitschakelt en uw account niet betaalt, wordt er een downgrade naar een gratis abonnement uitgevoerd voor uw account. Als u uw betaalde abonnement actief wilt houden, moet u uw betaling uitvoeren voordat de volgende factureringsdatum wordt bereikt.

Ga naar...

 

Wat gebeurt er met mijn enquêtegegevens?

Al uw enquêtes en reacties worden opgeslagen in uw account wanneer u een downgrade uitvoert. Als u enquêtes met betaalde functies wilt verzenden of al uw gegevens wilt bekijken en exporteren, moet u upgraden naar een betaald abonnement.

U kunt geen downgrade uitvoeren bij een account waarvoor HIPAA is ingeschakeld of een account dat is opgeslagen in het datacenter in de Europese Unie (EU). Zorg ervoor dat u uw abonnement verlengt, zodat we uw account niet sluiten en alle gegevens verwijderen.

 

Blijven mijn enquêtes werken?

Ja, maar houd er rekening mee dat gratis abonnementen een beperkte set functies hebben. Als u een downgrade van uw account naar een gratis abonnement uitvoert, blijven enkele betaalde functies in live enquêtes werken, maar met beperkingen.

Als u nieuwe enquêtes maakt, kunnen deze alleen worden verzonden met functies die beschikbaar zijn in een gratis abonnement. Als u betaalde functies toevoegt, laten wij u weten dat u een upgrade naar een betaald abonnement moet uitvoeren om uw enquête te verzenden.

U krijgt mogelijk te maken met beperkingen wanneer u een downgrade naar een gratis abonnement uitvoert:

Ontwerpbeperkingen
 • Er geldt een limiet van tien vragen per enquête (voor tekst en afbeeldingen). Als u live enquêtes met meer dan tien vragen hebt, worden er geen vragen verwijderd. Wel krijgt u mogelijk te maken met bewerkingsbeperkingen.
 • U kunt alleen enquêtes met tien vragen of minder kopiëren.
 • U kunt mogelijk geen enquêtesjablonen bewerken die meer dan tien vragen bevatten.
 • U kunt geen logica meer toevoegen aan uw enquêtes. Als bestaande enquêtes logica gebruiken, blijven deze werken zolang het verzamelprogramma open was op het moment dat er een downgrade voor het account werd uitgevoerd.
Verzamelbeperkingen
 • Er geldt een limiet van drie verzamelprogramma's per enquête.
 • Het is niet mogelijk om verzamelprogramma's opnieuw te openen voor bestaande enquêtes die betaalde functies bevatten.
 • Verzamelprogramma's die open waren op het moment van de accountdowngrade, blijven reacties registreren en de verzamelprogrammaopties blijven hetzelfde. Maar de eindpagina voor de enquête wordt mogelijk gewijzigd in de standaard eindpagina.
 • U kunt maar 50 reacties verwijderen voor het hele account.
Beperkingen voor het analyseren
 • Alleen het aantal reacties dat is opgenomen in de reactielimiet van uw account kan worden weergegeven.
 • U kunt uw gegevens niet exporteren.
 • Het is niet mogelijk een voorbeeld weer te geven van bestanden die zijn geüpload naar uw enquête.
 • U kunt maar één regel per enquête maken. Uw bestaande regels worden verwijderd wanneer u een downgrade uitvoert.
 • Eventuele pagina's met gedeelde gegeven die u hebt gemaakt onder een betaald abonnement, blijven toegankelijk. U kunt geen opgeslagen weergaven maken om te delen.
Beveiligingsbeperkingen
 • U ontvangt geen aanmeldingsmeldingen bij aanmeldingspogingen vanaf een nieuw apparaat of vanuit een nieuwe browser.
Tip! Bekijk de pagina Abonnementen en prijzen als u wilt zien welke functies beschikbaar zijn voor een gratis abonnement.

 

Wat gebeurt er met mijn team?

Er wordt een downgrade van alle teamaccounts naar gratis afzonderlijke accounts uitgevoerd en de teamfuncties zijn niet meer beschikbaar als het account van de primaire beheerder wordt omgezet in een gratis abonnement. Enquêtes en gegevens blijven opgeslagen in de afzonderlijke accounts van hun afzonderlijke makers. Gedeelde enquêtes zijn echter niet meer beschikbaar voor andere mensen.

Als de primaire beheerder opnieuw een upgrade van het account uitvoert, wordt het team niet automatisch opnieuw gemaakt.

 

Als u een betaling mist of automatisch verlengen uitschakelt voor de volgende factureringsdatum, wordt er een downgrade naar een gratis abonnement uitgevoerd voor uw account. Als u enquêtes met betaalde functies wilt verzenden of al uw gegevens wilt bekijken en exporteren, moet u opnieuw upgraden naar een betaald abonnement.

Ontvang antwoorden