Artikel

Uw SurveyMonkey-account opzeggen of verwijderen

Beleid voor het opzeggen van abonnementen

Als u ononderbroken toegang wilt tot betaalde functies, kunt u een betaald abonnement gebruiken dat standaard is ingesteld op automatisch verlengen.U kunt automatisch verlengen op elk gewenst moment annuleren om uw abonnement te downgraden aan het einde van uw betaalde abonnement.

Als u dit doet, wordt uw betalingsmethode op de volgende factureringsdatum niet gebruikt. Ontvangt u facturen, dan wordt de volgende factuur niet verzonden. Dit is niet van invloed op uw huidige abonnement (de periode waarvoor u al hebt betaald). Uw betaalde functies zijn dus nog steeds toegankelijk en u kunt ze blijven gebruiken tot er op de volgende factureringsdatum een downgrade van uw abonnement wordt uitgevoerd.

Als u zich in de Europese Unie bevindt en in de afgelopen 14 dagen een upgrade van een nieuw account hebt uitgevoerd, raden we aan dat u ook ons beleid voor het opzeggen van abonnementen in de Europese Unie doorneemt.

Automatisch verlengen opzeggen

Volg de stappen hieronder om uw abonnement op te zeggen als u uw eigen abonnement hebt of als u de primaire beheerder bent van een team.

Automatisch verlengen annuleren:

  1. Lees de informatie hieronder over speciale opzeggingsgevallen als die op u van toepassing is.
  2. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  3. Klik rechtsboven in de hoek op uw gebruikersnaam en selecteer Mijn account.
  4. Klik op het tabblad Factureringsgegevens.
  5. Ga onder Factureringsprofiel naar Automatisch verlengen.
  6. Klik naast de instelling Automatisch verlengen op de koppeling om automatisch verlengen te annuleren. Volg dan de volgende stappen. Controleer de opzeggingsvoorwaarden en de datum waarop er een downgrade van uw account wordt uitgevoerd.

Schakel over naar facturering van het type Betalen met factuur om met een factuur uw verlenging te betalen in plaats van automatisch op de volgende factureringsdatum.

Wat gebeurt er als ik een downgrade uitvoer?

Bij een downgrade stapt u over op een Basis-abonnement (onze gratis optie). Als u een team opzegt, worden alle gebruikersaccounts gedowngraded en wordt het team ontbonden.

Speciale opzeggingsgevallen

Uitstaande facturen

U kunt automatisch verlengen niet uitschakelen als u nog onbetaalde facturen hebt. Neem contact met ons op om uw abonnement op te zeggen.

Accounts die via het verkoopteam zijn geopend

Hebt u samen met ons verkoopteam uw account ingesteld, dan moet u contact met ons opnemen om uw teamabonnement te verwijderen.

Accounts waarvoor HIPAA is ingeschakeld

Als u een account met HIPAA-functionaliteit opzegt, wordt uw account aan het eind van uw factureringscyclus opgeschort. Wij bewaren het account gedurende de periode uit de BAA-overeenkomst, zodat u later kunt verlengen. Aan het einde van de opschortingsperiode sluiten we uw account en verwijderen we alle hierin opgenomen gegevens.

Accounts voor de iOS-app

Als u een SurveyMonkey-abonnement hebt gekocht via de mobiele iOS-app van SurveyMonkey, wordt de facturering geregeld door Apple in plaats van SurveyMonkey. U dient uw abonnement op te zeggen via hun platform en niet via uw SurveyMonkey-account.

Een account verwijderen

U kunt uw eigen account verwijderen als u geen deel uitmaakt van een team. Als u uw account of een account binnen uw team verwijdert, wordt dit onmiddellijk uitgeschakeld. U kunt zich niet meer aanmelden bij dit account en hebt geen toegang meer tot de bijbehorende inhoud, facturen of betalingsgeschiedenis. Alle gegevens worden binnen 90 dagen definitief van ons systeem verwijderd.

We zijn momenteel de manier waarop u zich kunt aanmelden bij uw account aan het wijzigen. Kies hieronder de optie die het meest overeenkomt met uw situatie.

  • Ik meld me aan met het nieuwe aanmeldingsproces, Google, Facebook, LinkedIn of Microsoft
  • Ik meld me aan met mijn gebruikersnaam en ben niet overgestapt naar het nieuwe aanmeldingsproces

Wilt u in overeenstemming met privacywetgeving gebruikmaken van uw recht om te worden vergeten of uw gegevens laten verwijderen? Bekijk dan ons aanvraagproces.

Tips voor probleemoplossing

  • Ik ben niet overgestapt op het nieuwe aanmeldingsproces en weet mijn wachtwoord niet om mijn account te verwijderen
  • Ik heb meerdere accounts die hetzelfde e-mailadres gebruiken
  • Ik kan niet op de bevestigingsknop klikken
  • Ik wil mijn account verwijderen via de SurveyMonkey-app in iOS

Restitutie

U komt niet automatisch in aanmerking voor restitutie voor een eventueel resterende abonnementsperiode als u een abonnement opzegt of een account verwijdert.

In de meeste gevallen houdt u tot aan het eind van de abonnementstermijn toegang tot de betaalde functies als u automatisch verlengen opzegt voordat uw abonnement is verlopen. Bent u op zoek naar een betaald abonnement met een korte looptijd, kies dan voor ons maandabonnement. Zoals te lezen staat in onze servicevoorwaarden, worden eerder betaalde kosten niet gerestitueerd als u uw abonnement opzegt, tenzij dit wettelijk verplicht is. Voor klanten in de Europese Unie gelden de restitutierechten uit ons beleid voor het opzeggen van abonnementen in de Europese Unie. Neem contact met ons op als u in een andere regio woont waar we wettelijk tot restitutie verplicht zijn bij vroege opzegging, of als u vragen hebt over opzeggingen of restituties.

Als u een individueel account verwijdert, hebt u geen toegang meer tot de betaalde termijn van uw abonnement. Tijdens het verwijderen wordt u nadrukkelijk gevraagd in te stemmen met het afzien van de resterende duur van uw huidige betaalde abonnement en akkoord te gaan met het feit dat u geen restitutie ontvangt voor dit ongebruikte deel.

Als u een account uit uw team verwijdert, verliest u de resterende betaalde termijn van de licentie niet. In plaats daarvan is de licentie beschikbaar en kunt u zonder bijkomende kosten een andere gebruiker uitnodigen voor het team.

Inactieve accounts

Als u zich meer dan drie jaar niet bij uw gratis SurveyMonkey- of SurveyMonkey Contribute-account hebt aangemeld, beschouwen wij het account als inactief en wordt het definitief verwijderd.

Meld u aan bij uw account om toegang te houden. Mogelijk moet u uw wachtwoord opnieuw instellen als u uw account een tijd niet hebt gebruikt.