Aanmeldingsgegevens vergeten

De manier waarop u zich kunt aanmelden bij uw account, wordt momenteel gewijzigd.  Als u zich niet kunt aanmelden, selecteert u hieronder de situatie die van toepassing is en volgt u de stappen om opnieuw toegang tot uw account te krijgen.

• Ik ben het e-mailadres van mijn account vergeten
  • Ik gebruik mijn e-mailadres om me aan te melden en ben mijn wachtwoord vergeten
  • Ik meld me nog steeds aan met mijn gebruikersnaam en ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord vergeten
  • Ik moet mijn wachtwoord opnieuw instellen
  • Ik heb de code of de e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord niet ontvangen
  • Ik heb een code voor het opnieuw instellen van het wachtwoord of een nieuw wachtwoord ingevoerd, maar kan me nog steeds niet aanmelden

Nog steeds hulp nodig? Lees meer over andere manieren van aanmelden en het oplossen van problemen met accountverificatie.