Instructies voor uitschrijven

U kunt zelf kiezen welke soorten marketingberichten u ontvangt, welke SurveyMonkey-accounts u uitnodigingen voor enquêtes kunnen sturen, welke e-mails u ontvangt van SurveyMonkey Contribute, en welke cookies we gebruiken.

Ga naar...

E-mails en nieuwsbrieven

We willen graag in e-mails met u delen hoe u optimaal profiteert van SurveyMonkey door u te vertellen over mooie nieuwe functies, interessante verhalen van klanten en advies van ervaren enquêtemethodologen. U kunt gemakkelijk de soorten e-mails beheren die wij verzenden.

Uw voorkeuren voor e-mails en nieuwsbrieven beheren:

1. Klik onderaan een e-mail op Uitschrijven. Als u een account heeft, kunt u zich ook aanmelden, naar Mijn account gaan en dan naar E-mails en nieuwsbrieven bladeren.
  2. Kies welke e-mails u wilt ontvangen en voor welke u zich wilt uitschrijven.
  3. Het kan tot 48 uur duren voordat uw voorkeuren zijn bijgewerkt nadat u op Opslaan heeft geklikt.

Heeft u een SurveyMonkey-account, dan blijft u wel e-mails over uw account ontvangen. Hoewel u sommige e-mails kunt beheren, zoals reactiemeldingen, blijft u andere e-mails over uw account wel ontvangen. Voorbeelden zijn betalingsherinneringen, kennisgevingen van opzeggingen, en verzoeken of uitnodigingen om enquêtes te openen of opmerkingen toe te voegen. Deze berichten zijn onderdeel van onze service. U kunt zich hiervoor niet uitschrijven als u gebruik wilt blijven maken van onze service.

Uitnodigingen voor enquêtes

Accounteigenaars zijn makers van enquêtes die een uitnodiging per e-mail kunnen sturen voor een enquête naar e-mailadressen die ze aan hun bericht toevoegen. Elke uitnodiging is voorzien van een uitschrijfkoppeling. Hiermee kunt u zich uitschrijven voor dat SurveyMonkey-account. U kunt zich niet uitschrijven voor alle enquête-uitnodigingen van SurveyMonkey. We weten namelijk niet hoeveel van onze accounteigenaars u enquêtes sturen en hebben hier geen invloed op.

Als u vragen of opmerkingen heeft over waarom u op de e-maillijst van een afzender staat, kunt u de uitnodiging per e-mail die u heeft ontvangen beantwoorden en rechtstreeks contact opnemen met de afzender. Vraagt u zich af of een bericht dat u via SurveyMonkey heeft ontvangen mogelijk spam is, lees dan ons antispambeleid om een klacht in te dienen.

Weer inschrijven U kunt zich weer inschrijven om enquêtes te ontvangen van alle gebruikers. Dit is een algemene instelling die alle voorkeuren voor uitschrijven vervangt. U kunt zich niet inschrijven voor een enkele account.

SurveyMonkey Contribute

U kunt zich uitschrijven voor e-mails van SurveyMonkey Contribute waarin u wordt uitgenodigd voor enquêtes. U ontvangt dan geen uitnodigingen per e-mail voor enquêtes meer, maar kunt zich nog wel aanmelden bij Contribute om deel te nemen.

Uitschrijven voor e-mails van Contribute:

1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey Contribute-account.
  2. Klik op Mijn account in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen voor meldingen bijwerken.
  4. Klik op Uitschrijven voor uitnodigingen per e-mail.
  5. Vul het formulier in en klik op Indienen.

Cookies

In ons cookiebeleid en privacybeleid wordt beschreven hoe we cookies gebruiken. Sommige cookies zijn nodig om onze site te laten werken. Met andere stemmen we de inhoud af, passen we onze marketing aan en meten we de impact ervan, en verbeteren we uw gebruikerservaring.

Bevindt u zich in de Europese Unie (EU), dan ziet u een banner als u één van onze webpagina's bezoekt waarop u wordt gevraagd in te stemmen met ons gebruik van bepaalde cookies. U kunt uw voorkeuren voor cookies bijwerken door in de instellingen van uw browser de cookies te wissen. De banner wordt opnieuw geactiveerd en u kunt uw keuze aanpassen.

Buiten de EU kunt u in de instellingen van uw browser altijd cookies wissen en beheren. Wist u alle soorten cookies, dan werken bepaalde functies mogelijk niet zoals verwacht. Als u cookies inschakelt, kunt u onze site zonder problemen gebruiken. SurveyMonkey werkt niet goed als alle cookies zijn uitgeschakeld.

U kunt zelf kiezen welke soorten marketingberichten u ontvangt, welke SurveyMonkey-accounts u uitnodigingen voor enquêtes kunnen sturen, welke e-mails u ontvangt van SurveyMonkey Contribute, en welke cookies we gebruiken.