m

Opbouwen

Op het tabblad Enquête ontwerpen kunt u vragen, pagina's en aanvullende inhoud aan uw enquête toevoegen. Gebruik hiervoor de sectie Opbouwen op de linkerzijbalk.

Gebruik slepen-en-neerzetten om de volgende elementen rechtstreeks in uw enquête te plaatsen. U kunt er ook op klikken om deze aan het einde van de enquête toe te voegen.

Vragen

Vragen worden gebruikt om gegevens van uw respondenten te verzamelen. Als u een vraag toevoegt, worden de bewerkingsopties automatisch geopend. Hiermee kunt u de vraagtekst, antwoordkeuzes en vraaginstellingen wijzigen. Ook kunt u zo logica toevoegen. Nadat uw wijzigingen zijn opgeslagen, kunt u op elk gewenst moment op de vraag klikken om deze opnieuw te bewerken.

Zelfs als u met een sjabloon begint, kunt u uw eigen vragen aan de enquête toevoegen om uw enquête aan te passen.

Meer informatie: Vraagtypen

Pagina's

U kunt pagina's in uw enquête gebruiken om een lange lijst met vragen in te delen en op te splitsen. Respondenten kunnen de enquête hierdoor gemakkelijker invullen, waardoor u weer over nauwkeurigere gegevens beschikt.

Meer informatie: Pagina's toevoegen en beheren

Tekst*

Voeg statische inhoud aan uw enquête toe, zoals instructies of informatie. Dit is een goede manier om details en context toe te voegen voor uw respondenten.

Meer informatie: Extra tekst invoegen

Afbeeldingen*

Voeg afbeeldingen toe aan uw enquête. U kunt de koppeling gebruiken voor een afbeelding op uw eigen server of een afbeelding uploaden naar SurveyMonkey die op onze servers wordt gehost.

Meer informatie: Afbeeldingen toevoegen

A/B-testen (willekeurige toewijzing)*

Met A/B-testen kunt u willekeurig verschillende versies van tekst of afbeeldingen weergeven en de percentages van uw respondenten instellen die elke variant te zien krijgen.

Meer informatie: A/B-testen (willekeurige toewijzing)

* Dit zijn statische items. Dit betekent dat deze items geen gegevens van de gebruiker verzamelen.

Tip! In onze complete zelfstudie vindt u meer info over de enquêteontwerpfuncties: Een enquête maken
Gebruik de sectie Opbouwen op de linkerzijbalk om vragen, pagina's en andere elementen aan uw enquête toe te voegen.

Ontvang antwoorden