Waarom werkt de enquêtekoppeling niet met Google Adwords?

Als u gebruikmaakt van Google Adwords om de distributiecijfers van uw enquêtes te verbeteren, voegt Adwords extra codes toe aan het einde van onze enquêtekoppelingen. Hierdoor werkt de koppeling mogelijk niet meer.

Google Adwords voegt een automatische code of extensie "glcid" toe aan de koppeling. Deze wordt standaard gebruikt voor hun analyses. Deze autocode zorgt ervoor dat onze URL beschadigd wordt.

Doe het volgende:

• Open Adwords.
  • Klik op Mijn account.
  • Kies Accountvoorkeuren, vervolgens Tracering en daarna de optie Bewerken.
  • Kies er vervolgens voor om het automatisch toevoegen van code van de bestemmings-URL uit te schakelen.
  • Sla deze instellingen op wanneer u gereed bent.
Wij bieden geen aanvullende ondersteuning bij het maken van koppelingen via deze methode.
Bij gebruik van Google Adwords worden extra codes toegevoegd aan het einde van onze enquêtekoppelingen, met als gevolg dat deze niet langer werken. U moet die codes verwijderen.