De enquêtekoppeling werkt niet

Koppeling gaat rechtstreeks naar een pagina met dankwoord

Als de koppeling rechtstreeks naar een pagina met dankwoord gaat of naar een bericht dat u de enquête al hebt gemaakt, dan is de enquête zo ingesteld dat maar één reactie per browser is toegestaan. Neem contact op met de maker van de enquête. Die kan in de instellingen meerdere reacties inschakelen.

Hebt u een enquête geopend en zijn de antwoorden al ingevuld? Dan is dat omdat Reacties bewerken is ingeschakeld en Meerdere reacties is uitgeschakeld. Neem contact op met de maker van de enquête, zodat deze Reacties bewerken kan uitschakelen.

De koppeling werkt niet of opent de startpagina van SurveyMonkey

Als u probeert een enquête te openen die naar de SurveyMonkey-startpagina wordt geleid, was de koppeling die u hebt gebruikt niet juist. Koppelingen zijn teken- en hoofdlettergevoelig. Dus een extra spatie of een kleine letter in plaats van een hoofdletter kan leiden tot een koppeling die niet werkt.

Het is beter om de URL te kopiëren en in de adresbalk van uw browser te plakken dan op de hyperlink te klikken om de enquête te openen. Werkt dat ook niet, neem dan contact op met de maker van de enquête voor de juiste koppeling.

Gesloten enquête

Als een enquête is gesloten, moet u contact opnemen met de maker van de enquête om de enquête opnieuw voor u te openen.

Bent u de maker van de enquête? Lees dit artikel met tips over wat u moet doen als respondenten uw enquête niet kunnen invullen.
Lees de volgende tips als u een enquête probeert in te vullen en de koppeling niet werkt.