m

Hoe worden mijn gegevens gerapporteerd?

De wijze waarop uw enquêtereacties worden weergegeven, is afhankelijk van de typen vragen die u stelt in uw enquête. Elke vraag is duidelijk van een label voorzien en bevat het aantal mensen dat op de vraag heeft gereageerd of dat de vraag heeft overgeslagen, samen met hun antwoordkeuzen of exacte opmerkingen.

Vragen met een gesloten einde
  • Voor meerkeuzevragen berekenen wij het percentage mensen dat op een bepaalde wijze heeft gereageerd. U kunt kiezen uit allerlei diagramtypen die u kunt aanpassen om de gegevens presentatieklaar te maken.
  • Matrixvragen die worden gebruikt voor het beoordelen of waarderen van antwoordkeuzen bevatten een gewogen gemiddelde, zodat u gemakkelijk kunt zien welk antwoord het vaakst is gekozen.
  • Bij elk betaald abonnement kunt u via Gegevenstrends zien hoe reacties veranderen na verloop van tijd.

Onze analysehulpmiddelen bieden geen geavanceerde statistische analyses, zoals die voor standaardafwijkingen of chi-vierkantstests. Als u een betaald abonnement hebt, kunt u echter de gegevens exporteren naar een spreadsheet om uw eigen analyses uit te voeren.

Open vragen
  • Klik op Reacties bij vragen van het type Commentaarvak, Enkelvoudig tekstvak, Schuifregelaar, Meerdere tekstvakken, Datum/tijd en Contactinformatie om een lijst weer te geven van de exacte tekst die is verzonden door de afzonderlijke respondenten.
  • Met de functies voor tekstanalyse kunt u terugkerende woorden of thema's in reacties op open vragen identificeren en hieraan tags toevoegen.

Als u een betaald abonnement hebt, kunt u alle enquêtereacties weergeven en enquêtereacties downloaden in allerlei exportindelingen. Met een Basis-abonnement kunt u de eerste 100 reacties voor al uw enquêtes weergeven, maar deze niet exporteren.

Meer info: Enquêtereacties analyseren

In het gedeelte Resultaten analyseren van een enquête worden de onbewerkte enquêtereacties weergegeven, samen met overzichtsinformatie met diagrammen en trends. De wijze waarop uw enquêtereacties worden weergegeven, is afhankelijk van de typen vragen die u stelt in uw enquête.

Ontvang antwoorden