Meerdere reacties toestaan

Als Meerdere reacties is ingesteld, kunnen mensen uw enquête meerdere keren invullen vanuit dezelfde browser. Dit is handig als enquêtedeelnemers uw enquête invullen op een gedeeld apparaat, zoals in een computerlab of via een openbare kiosk. Met cookies stellen we vast of iemand de enquête al heeft ingevuld en of deze persoon nog een keer mag deelnemen.

Ga naar...

Meerdere reacties toestaan

De verzamelprogrammaoptie Meerdere reacties kan worden ingeschakeld als u het verzamelprogramma voor webkoppeling, voor websites of voor sociale media gebruikt.

Meerdere reacties inschakelen:

1. Ga naar het onderdeel Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Klik op de naam van het verzamelprogramma om de verzamelprogrammaopties weer te geven.
  3. Klik op Meerdere reacties.
  4. Schakel de optie in om toe te staan dat de enquête meer dan één keer wordt gemaakt vanaf hetzelfde apparaat. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Reactie bewerken wordt beperkt als Meerdere reacties en Reactie bewerken zijn ingeschakeld. Mensen kunnen alleen reacties bewerken tijdens het invullen van uw enquête en niet nadat deze is voltooid.

TIP!  Als u verwacht dat mensen uw enquête invullen op een gedeeld apparaat of als u handmatig enquêtereacties invoert, stelt u de opties voor de eindpagina voor de enquête in op terugkeren naar het begin. Zo kan de volgende deelnemer meteen aan de slag.

Meerdere reacties is automatisch ingeschakeld

Het Facebook Messenger-verzamelprogramma, het verzamelprogramma voor handmatige gegevensinvoer en het verzamelprogramma voor kioskenquêtes zijn bedoeld om reacties van meerdere mensen te verzamelen. Daarom kunt u de optie Meerdere reacties niet uitschakelen.

Enquêtes met één reactie

Meerdere reacties is bij de meeste verzamelprogramma's standaard uitgeschakeld. Dit betekent dat de enquête maar één reactie per browser of e-mailadres toestaat.

Verzamelprogramma's voor webkoppeling en websites

Als iemand probeert de enquête opnieuw te maken en Meerdere reacties is uitgeschakeld, wordt het bericht weergegeven dat ze de enquête al hebben ingevuld.

De enquête kan meerdere keren worden ingevuld als de browser van de respondent zo is ingesteld dat cookies worden gewist wanneer de browser wordt gesloten of als de enquête wordt gemaakt vanuit een andere browser of vanaf een ander apparaat.

Verzamelprogramma voor e-mailuitnodigingen

Er is geen optie die meerdere reacties toestaat voor uitnodigingen per e-mail. Elke geadresseerde kan maar één keer op een uitnodiging per e-mail reageren.

Als u wilt dat een respondent de enquête nog een keer invult, moet u een nieuw verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail maken.

Schakel Meerdere reacties in als u wilt dat mensen uw enquête meerdere keren kunnen invullen vanuit dezelfde browser. Deze verzamelprogrammaoptie is handig als enquêtedeelnemers uw enquête invullen op een gedeeld apparaat, zoals in een computerlab of via een openbare kiosk.