m

Teams vinden bij uw bedrijf

Bètafunctie: De functie Team vinden is momenteel alleen beschikbaar voor enkele klanten met een Team Premier- of Team Advantage-abonnement.

De functie Teams vinden helpt mensen bij het zoeken naar bestaande SurveyMonkey-teams van hun bedrijf. Zo kunnen primaire beheerders eenvoudiger mensen uitnodigen voor het lidmaatschap van hun team.

Ga naar...

 

Hoe werkt het

2 Primaire beheerders die daarvoor in aanmerking komen, bepalen of hun team kan worden gevonden of niet

2 Collega's met een individueel account die daarvoor in aanmerking komen, kunnen bladeren door bestaande SurveyMonkey-teams binnen hun organisatie en het teamlidmaatschap aanvragen

2 De primaire beheerder ontvangt een melding over de aanvraag van de collega's en kan ze uitnodigen voor het team

2 Goedgekeurde collega's ontvangen een uitnodiging voor het teamlidmaatschap. Ze kunnen ook bladeren naar een ander team en een aanvraag indienen om lid te worden, of een nieuw team starten

 

Teams vinden in- of uitschakelen

Primaire beheerders kunnen via het Teamoverzicht beheren of hun geschikte team kan worden gevonden door collega's met dezelfde domeinnaam voor e-mail.

Als Teams vinden niet wordt weergegeven in uw teamgegevens, komt uw team niet in aanmerking.

Teams vinden in- of uitschakelen:

 1. Ga naar Mijn team.
 2. Klik onder Teamgegevens op de optie Bewerken die wordt weergegeven naast Teams vinden.
 3. Kies Aan om anderen met dezelfde domeinnaam voor e-mail toe te staan uw team te vinden en het teamlidmaatschap aan te vragen. Of selecteer Uit als u wilt dat uw team verborgen blijft.
 4. Klik op Opslaan.

Als u Teams vinden instelt op Uit terwijl er aanvragen in behandeling zijn, kunt u de personen die deze aanvragen hebben gedaan nog steeds uitnodigen. U kun ze echter geen herinnering meer sturen.

De naam of beschrijving van uw team bijwerken

Met de naam en beschrijving van uw team kunnen collega's uw team herkennen als het juiste team voor het aanvragen van een lidmaatschap. U kunt de naam en beschrijving altijd bijwerken via het Teamoverzicht.

 

Bladeren door teams

Binnenkort beschikbaar: Bladeren door teams en een teamlidmaatschap aanvragen zijn nog niet beschikbaar, maar dat verandert binnenkort.

Als u teams in uw organisatie wilt zoeken die SurveyMonkey al gebruiken, kunt u in Mijn account bladeren door teams. Als Teams vinden is ingeschakeld, kunt u in aanmerking komende teams bekijken die uw zakelijke e-maildomein delen.

Met de teamnaam, beschrijving en het e-mailadres van de primaire beheerder kunt u het voor u juiste team vinden.

Teamlidmaatschap aanvragen

Bladeren door beschikbare teams en het teamlidmaatschap aanvragen:

 1. Meld u aan en ga naar Mijn account.
 2. Ga naar de sectie Accountgegevens.
 3. Klik op Bladeren door teams. U wordt mogelijk gevraagd het e-mailadres van uw account te verifiëren voordat u kunt doorgaan. Als Bladeren door teams niet wordt weergegeven, komt uw e-maildomein of -account niet in aanmerking voor het bladeren door teams.
 4. Identificeer het team waarvan u lid wilt worden en klik op Aanvraag tot teamlidmaatschap.
 5. Als u ermee instemt dat uw naam en e-mailadres worden gedeeld met de primaire beheerder van het team, klikt u op Aanvraag verzenden.

Er wordt een e-mail verzonden naar de primaire beheerder om u uit te nodigen of uw aanvraag te verwijderen. Uw accountgegevens worden bijgewerkt, zodat de naam van het team voor de aanvraag en de status In behandeling worden weergegeven.

U kunt het lidmaatschap van één team aanvragen. Als u opnieuw op Bladeren door teams klikt, kunt u:

 • De aanvraag annuleren om verder te bladeren en het lidmaatschap van een ander team aan te vragen.
 • Een herinnering verzenden aan de primaire beheerder. U kunt maar één herinnering verzenden.
Aanvraag goedgekeurd

Als uw aanvraag voor het teamlidmaatschap wordt goedgekeurd, ontvangt u een e-mail met de optie Lid worden van team. Als u uw account wilt converteren in plaats van een nieuw account te maken voor het team, houdt u rekening met wat u kunt verwachten als u een bestaand account converteert.

Aanvraag afgewezen

Als uw aanvraag van het teamlidmaatschap wordt afgewezen, kunt u terugkeren naar Bladeren door teams en het lidmaatschap van een ander team aanvragen.

 

Aanvragen voor het teamlidmaatschap beoordelen

Binnenkort beschikbaar: Aanvragen beoordelen is nog niet beschikbaar, maar dat verandert binnenkort.

 

Kom ik in aanmerking?

De primaire beheerder en mensen die bladeren door teams, moeten een geverifieerd accounte-mailadres hebben dat is gekoppeld aan hun bedrijf of werk. Het team moet bovendien een goede financiële reputatie hebben met een geregistreerde creditcard om in aanmerking te kopen.

We beheren een lijst met geblokkeerde e-mailadressen, waaronder die van algemeen gebruikte domeinen, zoals gmail.com, yahoo.com, etc. Deze komen niet aan aanmerking voor Teams vinden. Het SurveyMonkey-systeem heeft mogelijk niet alle algemeen gebruikte domeinen.

Waarom kom ik niet in aanmerking?

Hieronder volgen veelvoorkomende reden waarom u, uw team of mensen die bladeren, mogelijk niet aanmerking komen voor Teams vinden:

 • De primaire beheerder of persoon die bladert, moet een geverifieerd accounte-mailadres hebben
 • Het domein van uw e-mailadres is een algemeen gebruikt domein of is opgenomen op onze lijst met geblokkeerde domeinen
 • Het e-mailadres van de primaire beheerder of de persoon die bladert, is gemarkeerd vanwege spam of is geblokkeerd
 • De betaling voor de verlenging van het teamabonnement is achterstallig of uw betaling is nog niet verwerkt
 • Er is geen bijgewerkte creditcard geregistreerd voor het team
 • Het team heeft betalingen verricht via onze mobiele app of via de App Store
 • Het team heeft onbetaalde kosten voor overgebruik
 • Er is geen primaire beheerder toegewezen aan het team
 • Het team slaat zijn gegevens op in een regionaal datacenter
 • Het team heeft geen Team Premier- of Team Advantage-abonnement

 

De functie Teams vinden helpt mensen bij het zoeken naar bestaande SurveyMonkey-teams van hun bedrijf. Zo kunnen primaire beheerders eenvoudiger mensen uitnodigen voor het lidmaatschap van hun team.

Ontvang antwoorden