SurveyMonkey

Wanneer u zich registreert voor een team, betaalt u van tevoren voor meerdere accounts (dit noemen we licenties). De persoon die zich heeft geregistreerd voor het team is de primaire beheerder. Hij of zij beheert de facturering van het hele team.

Ga naar de pagina Factureringsgegevens voor informatie over de facturering van uw account.

U wordt gefactureerd voor uw hele team op de verlengingsdatum. De facturering wordt samengevoegd, zodat u maar één rekening hoeft te betalen voor alle accounts van het team.

Uw teamabonnement wordt automatisch verlengd. Dit gebeurt om de 12 maanden op dezelfde dag, tot u opzegt. U kunt uw volgende factureringsbedrag en de volgende factureringsdatum controleren in Factureringsgegevens, onder Factureringsprofiel.

Het volgende factureringsbedrag is afhankelijk van hoe groot uw team is (het totale aantal licenties) als u gaat verlengen. U kunt de grootte controleren van uw team als u gaat verlengen (of het totale aantal licenties dat u kunt vinden op de pagina Teamoverzicht). Als u een kleiner team wilt tijdens het verlengen, neem dan contact met ons op.

Hoe u betaalt voor uw teamverlenging, is afhankelijk van de betalingsmethode die werd gebruikt voor uw laatste betaling:

Betalingsmethode
Betalen voor verlenging van uw team
Nu betalenWe brengen de kosten voor verlenging automatisch in rekening bij de geregistreerde kaart. Automatisch verlengen moet dan wel zijn ingeschakeld.
Betalen per factuurWe sturen u en de contactpersoon voor facturering van het team een e-mail met de factuur voor verlenging van het team. Uw betalingsopties en de bankinformatie van SurveyMonkey staan op de factuur.

Als u meer licenties toevoegt of mensen uitnodigt voor uw team (tijdens uw factureringscyclus), worden er mogelijk kosten voor overgebruik in rekening gebracht, afhankelijk van of er beschikbare licenties (of vrije licenties) zijn in uw team.

U kunt het aantal beschikbare licenties (of vrije licenties) controleren op de pagina Teamoverzicht.

Tip: hebt u licenties met volledige toegang en met beperkte toegang in uw team, houd dan in de gaten welk type licentie u beschikbaar hebt om teamovergebruik te voorkomen.

Scenario
Wanneer word ik gefactureerd?
Ik heb licenties beschikbaarU kunt mensen uitnodigen om gebruik te maken van licenties die u beschikbaar hebt zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Als u bijvoorbeeld drie licenties beschikbaar hebt, kunt u drie uitnodigingen verzenden zonder dat er daarvoor extra kosten worden berekend. Maar als u vier uitnodigingen verzendt, wordt er teamovergebruik voor één aanvullend account in rekening gebracht.
Ik heb geen beschikbare licentiesJa, er worden kosten in rekening gebracht voor één aanvullend account voor elke uitnodiging die u verzendt. Het bedrag wordt pro rata in rekening gebracht op basis van de dag waarop u ze uitnodigt en op basis van de resterende duur van het teamabonnement.

Er worden kosten in rekening gebracht op het moment dat de uitnodiging wordt verzonden. Het maakt dus niet uit of iemand de uitnodiging accepteert of niet.

Hoe u betaalt voor uw teamovergebruik, is afhankelijk van de betalingsmethode die werd gebruikt voor uw laatste betaling:

Betalingsmethode
Kosten voor teamovergebruik betalen
Nu betalenKosten voor teamovergebruik worden automatisch via uw kaart in rekening gebracht.
Betalen per factuurWe sturen u en de contactpersoon voor facturering van het team een e-mail met de kosten voor teamovergebruik. Uw betalingsopties en de bankinformatie van SurveyMonkey staan op de factuur.

Nee, er worden geen kosten in rekening gebracht voor het verwijderen of het opnieuw toewijzen van licenties:

Primaire beheerders en beheerders van een team kunnen factureringsinformatie voor een team weergeven op het tabblad Factureringsgegevens. Alleen primaire beheerders kunnen de factureringsgegevens van een team bewerken.

De factureringsgegevens van uw team weergeven:

  1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik op uw gebruikersnaam in het hoofdnavigatiemenu.
  3. Selecteer Mijn account.
  4. Klik op het tabblad Factureringsgegevens.

Hebt u een Enterprise-account? Neem contact op met uw Customer Success Manager als u vragen hebt over de facturering of als u uw betalings- of factureringsinformatie wilt wijzigen.

Item
Beschrijving
Abonnementstype

Het abonnementsniveau dat op iedereen in het team van toepassing is. Het type rol en het type licentie bepalen ook iemands functies en machtigingen.

FactureringsfrequentieHoe vaak het teamabonnement automatisch wordt verlengd.
Volgende factureringsdatumOp deze datum wordt het teamabonnement automatisch verlengd of wordt er een downgrade naar het gratis abonnement uitgevoerd, afhankelijk van de instelling voor automatisch verlengen van het team.
Automatisch verlengen Als dit is ingeschakeld, wordt het teamabonnement verlengd op de volgende factureringsdatum.

Als dit is uitgeschakeld wordt er een downgrade van het teamabonnement uitgevoerd op de volgende factureringsdatum.
Meer info: Automatisch verlengen

Volgend factureringsbedragHet verschuldigde bedrag voor het teamabonnement op de volgende factureringsdatum.
  • Betalingsmethode en factureringsadres
  • Contactpersoon voor teamfacturering
  • Land en valuta voor facturering

Primaire beheerders en beheerders van een team kunnen factureringsinformatie voor een team en facturen voor teamovergebruik bekijken via het tabblad Transactiegeschiedenis.

De transactiegeschiedenis van uw team weergeven:

  1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Klik op uw gebruikersnaam in het hoofdnavigatiemenu.
  3. Selecteer Mijn account.
  4. Klik op het tabblad Transactiegeschiedenis.

De primaire beheerder kan het factureringsadres bijwerken dat op een factuur wordt weergegeven als u deze informatie bewerkt voordat de volgende factuur wordt verstrekt.

Neem contact met ons op als u een factuur (of pro-formafactuur) moet bijwerken die al is verstrekt.

Hebt u een Enterprise-account? Neem contact op met uw Customer Success Manager voor toegang tot vorige facturen.

Licenties met volledige toegang en licenties voor deelgebruikers zijn momenteel maar voor enkele teams beschikbaar.

Wanneer een primaire beheerder licenties toevoegt aan het team, kunnen ze uit twee typen licenties kiezen:

  • Licentie met volledige toegang, afzonderlijk verkrijgbaar
  • Licenties voor deelgebruikers, verkrijgbaar per twee stuks

U kunt maximaal 20 licenties met volledige toegang en maximaal 12 licenties voor deelgebruikers tegelijkertijd aanschaffen. Neem contact op met ons salesteam als u meer licenties wilt kopen.

Tip: als u licenties koopt, kunt u onmiddellijk mensen uitnodigen om gebruik te maken van de beschikbare licenties. Of u kunt op een later tijdstip mensen uitnodigen en licenties beheren.

Als u deel uitmaakt van een team maar niet de primaire beheerder bent, kunt u geen factureringsgegevens van het team bekijken in uw account. Bij vragen over teamfacturering neemt u contact op met uw primaire beheerder. Het e-mailadres van uw primaire beheerder staat op de pagina Mijn account.

Als er een individuele betalingsgeschiedenis bestaat voor uw account, worden uw individuele factureringsgegevens en transactiegeschiedenis in Factureringsgegevens weergegeven.

  • Facturen en betalingsbewijzen
  • Betalingsmethode
  • Contactpersoon voor facturering
  • Aankopen die u doet vanuit uw teamaccount

Meer info. We hebben meer factureringsonderwerpen in de sectie Betalingen en facturering van het Helpcenter.