m

Teamfacturering

In dit artikel leest u hoe facturering voor teams werkt. Als u een team maakt, betaalt u vooraf voor meerdere accounts. De primaire beheerder van een team is verantwoordelijk voor de facturering van het hele team.

Ga naar de pagina Factureringsgegevens voor meer informatie over hoe wordt gefactureerd.

Ga naar...

 

Kosten van verlenging

Wanneer u wordt gefactureerd

U wordt gefactureerd voor uw gehele team als het team wordt verlengd. De facturering wordt samengevoegd, zodat u maar één rekening hoeft te betalen voor alle accounts van het team.

Uw teamabonnement wordt automatisch verlengd. Dit gebeurt om de 12 maanden op dezelfde dag, tot u opzegt. U kunt uw volgende factureringsbedrag controleren in de sectie Factureringsprofiel van de factureringsgegevens van uw team.

Het volgende factureringsbedrag is afhankelijk van hoe groot uw team is als u gaat verlengen. U kunt uw teamgrootte controleren op de pagina Teamoverzicht. Als u een kleiner team wilt tijdens het verlengen, neem dan contact met ons op.

Betalen

Hoe u betaalt voor uw teamverlenging, is afhankelijk van uw betalingsmethode:

Uw betalingsmethode
Betalen voor verlenging van uw team
Nu betalenWe brengen de kosten voor verlenging automatisch in rekening bij de geregistreerde kaart. Automatisch verlengen moet dan wel zijn ingeschakeld.
Betalen per factuurWe sturen u en de contactpersoon voor facturering van het team een e-mail met de factuur voor verlenging van het team. Instructies voor het betalen en onze bankinformatie staan op de factuur.

 

 

Kosten voor het toevoegen van meer gebruikers (teamovergebruik)

Wanneer u wordt gefactureerd

Als u iemand uitnodigt voor uw team (tijdens uw factureringscyclus), worden er mogelijk kosten voor overgebruik in rekening gebracht, afhankelijk van of er licenties beschikbaar zijn in uw team.

U kunt het aantal beschikbare licenties controleren op de pagina Mijn team.

Situatie
Wanneer word ik gefactureerd?
Ik heb licenties beschikbaarU kunt mensen uitnodigen om gebruik te maken van licenties die u beschikbaar hebt zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Als u bijvoorbeeld drie licenties beschikbaar hebt, kunt u drie uitnodigingen verzenden zonder dat er daarvoor extra kosten worden berekend. Als u vier uitnodigingen verzendt, wordt er één aanvullend account in rekening gebracht.
Ik heb geen beschikbare licentiesEr worden kosten in rekening gebruikt voor een extra account voor elke uitnodiging die u verzendt (deze worden in de juiste verhouding in rekening gebracht op basis van de dag waarop u de uitnodiging verzendt en op basis van de resterende duur van het abonnement voor het team).

Er worden kosten in rekening gebracht op het moment dat de uitnodiging wordt verzonden. Het maakt dus niet uit of iemand de uitnodiging accepteert of niet.

Betalen

Hoe u betaalt voor teamovergebruik, is afhankelijk van uw betalingsmethode:

Uw betalingsmethode
Kosten voor teamovergebruik betalen
Nu betalenKosten voor teamovergebruik worden automatisch via uw kaart in rekening gebracht.
Betalen per factuurWe sturen u en de contactpersoon voor facturering van het team een e-mail met de kosten voor teamovergebruik. Instructies voor het betalen en onze bankinformatie staan op de factuur.

Worden er kosten in rekening gebracht voor het verwijderen of het opnieuw toewijzen van gebruikers?

Nee, er worden geen kosten in rekening gebracht voor het verwijderen of het opnieuw toewijzen gebruikers:

 

Factureringsgegevens van uw team weergeven en bewerken

Primaire beheerders en beheerders van een team kunnen factureringsinformatie voor een team weergeven op het tabblad Factureringsgegevens. Alleen primaire beheerders kunnen de factureringsgegevens van een team bewerken.

De factureringsgegevens van uw team weergeven:

  1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Ga naar Mijn enquêtes.
  3. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam.
  4. Klik op Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
  5. Klik op het tabblad Factureringsgegevens.

Of ga rechtstreeks naar uw factureringsgegevens: Factureringsgegevens

Factureringsprofiel

In de sectie Factureringprofiel van het tabblad Factureringsgegevens staat een overzicht van de jaarlijkse kosten voor uw team en wanneer de volgende betaling verschuldigd is.

Item
Beschrijving
AbonnementstypeHet abonnementsniveau dat op iedereen in het team van toepassing is. Zie de pagina met info over abonnementen en prijzen voor een richtlijn voor welke functie (wel of niet) beschikbaar is in de afzonderlijke abonnementen.
FactureringsfrequentieHoe vaak het teamabonnement automatisch wordt verlengd.
Volgende factureringsdatumOp deze datum wordt het teamabonnement automatisch verlengd of wordt er een downgrade van dit abonnement uitgevoerd, afhankelijk van uw instelling voor automatisch verlengen.
Automatisch verlengenDit geeft aan of het teamabonnement wordt verlengd of dat er een downgrade wordt uitgevoerd op de volgende factureringsdatum. Meer info: Automatisch verlengen
Volgende factureringsbedragHet verschuldigde bedrag voor het teamabonnement op de volgende factureringsdatum.

Betalingsinformatie voor het team bijwerken

In de sectie Betalingsinformatie van het tabblad Factureringsgegevens kan de primaire beheerder de volgende betalingsinformatie voor het team weergeven en bewerken. Alleen beheerders kunnen deze informatie weergeven.

Betalingsmethode en factureringsadres

U kunt uw betalingsmethode en het factureringsadres bijwerken in de sectie Betalingsinformatie op het tabblad Factureringsgegevens. Welke gegevens u kunt bewerken in uw account, is afhankelijk van de betalingsmethode.

Betalingsmethode
Wat kunt u bijwerken
Nu betalenU kunt de gegevens van uw betalingsmethode altijd bijwerken voordat uw betaling wordt verwerkt. Uw factureringsadres moet overeenkomen met het adres dat aan uw betalingsmethode is gekoppeld.
Betalen per factuurU kunt het factureringsadres dat op een factuur wordt weergegeven altijd bijwerken voordat de volgende factuur wordt verstrekt

We slaan de betalingsmethode die u hebt gebruikt voor het betalen van uw vorige factuur niet op in uw account, tenzij u met een creditcard hebt betaald en u deze creditcard hebt opgeslagen als uw standaardbetalingsmethode.

 

Contactpersoon voor teamfacturering

U kunt een contactpersoon voor facturering voor het team toevoegen in de sectie Betalingsinformatie op het tabblad Factureringsgegevens.

De contactpersoon voor teamfacturering ontvangt e-mails over facturen, zodat hij betalingen voor het team kan uitvoeren zonder dat hij zich hoeft aan te melden bij uw account. Hij kan ook contact opnemen met ons als er aan facturen gerelateerde vragen over het team zijn. Deze persoon moet dan wel contact met ons opnemen via het e-mailadres dat u toevoegt aan het tabblad Factureringsgegevens.

Land en valuta voor facturering

De valuta die wordt gebruikt op uw facturen is afhankelijk van het factureringsland, het abonnementstype en de betalingsmethode. U kunt het land van facturering wijzigen in de sectie Betalingsinformatie van het tabblad Factureringsgegevens. Het factureringsland moet echter overeenkomen met het land waar de betalingsmethode beschikbaar is.

In sommige gevallen kunt u het factureringsland niet wijzigen. Neem contact met ons op voor meer info.

Tip! Als u samen met ons verkoopteam uw account hebt ingesteld, moet u contact opnemen met uw klantaccountmanager als u vragen over facturering hebt of als u uw betalings- of factureringsinformatie wilt wijzigen.

 

Transactiegeschiedenis en facturen uit het verleden

Primaire beheerders en beheerders van een team kunnen factureringsinformatie voor een team en facturen voor teamovergebruik bekijken via het tabblad Transactiegeschiedenis.

De transactiegeschiedenis van uw team weergeven:

  1. Meld u aan bij uw SurveyMonkey-account.
  2. Ga naar Mijn enquêtes.
  3. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam.
  4. Klik op Mijn account in het vervolgkeuzemenu.
  5. Klik op het tabblad Transactiegeschiedenis.

Of ga rechtstreeks naar uw transactiegeschiedenis: Transactiegeschiedenis

De informatie voor uw teamfactuur wijzigen

Als u de primaire beheerder bent, kunt u het factureringsadres wijzigen dat op een factuur wordt weergegeven. Ga naar de sectie Betalingsinformatie van het tabblad Factureringsgegevens. U moet deze informatie wel bewerken voordat de volgende factuur wordt verstrekt.

Neem contact met ons op als u een factuur (of pro-formafactuur) moet bijwerken die al is verstrekt.

Tip! Als u samen met ons verkoopteam uw team hebt ingesteld, neemt u contact met ons op om toegang te krijgen tot facturen uit het verleden.

 

Bent u geen primaire beheerder?

Als u deel uitmaakt van een team maar niet de primaire beheerder bent, kunt u geen factureringsgegevens van het team weergeven. Bij vragen over teamfacturering neemt u contact op met uw primaire beheerder. Het e-mailadres van uw primaire beheerder staat op de pagina Mijn account.

Als er een individuele betalingsgeschiedenis bestaat voor uw account, worden uw individuele factureringsgegevens en transactiegeschiedenis in uw account weergegeven.

U kunt hier rechtstreeks naar uw individuele factureringsgegevens gaan: Factureringsgegevens

Facturen en betalingsbewijzen

Hebt u ooit betaald voor een abonnement of een andere service van SurveyMonkey voordat u lid werd van het team, dan hebt u nog toegang tot deze facturen via het tabblad Factureringsgegevens op de pagina Mijn account.

Als u aanvullende aankopen doet in uw account en al lid bent van het team, hebt u toegang tot deze facturen via het tabblad Transactiegeschiedenis op de pagina Mijn account.

Betalingsmethode

Als u een betalingsmethode hebt opgeslagen op het tabblad Factureringsgegevens, dan zijn dit de standaardbetalingsmethode en het standaardfactuuradres die zijn gekoppeld aan uw account vanwege een eerdere betaling die u aan SurveyMonkey hebt gedaan.

Hebt u geen betalingen in uw account uitgevoerd, dan ziet u geen opgeslagen betalingsmethode op het tabblad Factureringsgegevens.

Contactpersoon voor facturering

Als u op het tabblad Factureringsgegevens een contactpersoon voor facturering toevoegt aan uw account, ontvangt deze persoon factureringsberichten voor aanvullende aankopen die u via dat account uitvoert. De contactpersoon voor teamfacturering kan ook contact opnemen met ons als er aan facturen gerelateerde vragen over uw account zijn. Hij moet dan wel contact met ons opnemen via het e-mailadres dat u toevoegt aan het tabblad Factureringsgegevens.

Aankopen die u doet vanuit uw teamaccount

Als u aanvullende aankopen doet in uw account voor services zoals SurveyMonkey Audience of SurveyMonkey Industry Benchmarks terwijl u lid van een team bent (maar niet de primaire beheerder), ontvangt u een factuur voor deze aanvullende aankopen. De primaire beheerder handelt alleen de betaling voor uw SurveyMonkey-abonnement af.

Meer info Voor meer informatie over factureringsonderwerpen gaat u naar de sectie Betalingen en kosten van het Helpcenter.

 

In dit artikel leest u hoe facturering voor teams werkt. De primaire beheerder van een team is verantwoordelijk voor de facturering van het hele team.

Ontvang antwoorden