Ons nieuwe aanmeldingsproces wordt op 13 juni 2022 geïntroduceerd in de Europese Unie en op 20 juni 2022 in de rest van de wereld. Meer info vindt u hier.

Alleen beschikbaar in de Verenigde Staten: hieronder vindt u meer informatie over hoe u in aanmerking komt voor Contribute.

Met SurveyMonkey Contribute kunt u enquêtes invullen om deel te nemen aan onze sweepstakes en doneren aan deelnemende goede doelen. Vul enquêtes in van SurveyMonkey Audience-klanten die feedback nodig hebben van mensen zoals u.

SurveyMonkey (SVMK Inc.) heet nu Momentive. Bekijk onze oplossingen voor merk- en marktinzichten en blijf ons volgen voor nog meer door op AI gestoelde oplossingen op momentive.ai | Veelgestelde vragen lezen

SurveyMonkey Rewards proberen Download de nieuwe app, verdien tegoed voor het invullen van enquêtes en wissel dit in voor beloningen of donaties aan deelnemende goede doelen.

Banner met titel klaar om uw mening te delen en een koppeling om een enquête in te vullen, met subtekst dat een enquêtedeelnemer 50 cent kan verdienen voor de Wildlife Conservation Society en meer kansen om een Amazon-cadeaubon van $ 100 te winnen. Onder de banner staan meer details over het goede doel en het huidige bijdragebedrag van 50 cent.

Als u in aanmerking komt, kunt u zich registreren voor een gratis Contribute-account en vandaag nog beginnen met het invullen van enquêtes.

Wanneer u zich registreert voor Contribute, krijgt u ook een SurveyMonkey-account (ons gratis abonnement) dat u kunt gebruiken om zelf enquêtes te maken. Het e-mailadres of de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn hetzelfde voor beide accounts.

Als onderdeel van het registratieproces vult u een profiel in met algemene vragen over u en uw levensstijl. Dankzij deze profielinformatie neemt u deel aan enquêtes die relevant zijn voor u, uw achtergrond en andere criteria waarnaar SurveyMonkey Audience-klanten op zoek zijn.

Uw profiel bewerken of bijwerken:

1. Meld u aan bij uw Contribute-account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de optie Mijn account.
  3. Klik op Mijn profiel bewerken.
  4. Selecteer Uw antwoord bewerken om bestaande profielinformatie bij te werken of Vertel het ons om meer profielvragen in te vullen.

We delen demografische basisgegevens in enquêteresultaten. We delen nooit uw naam, gebruikersnaam, e-mailadres of thuisadres om uw privacy te beschermen. Lees onze privacymelding voor meer informatie.

Als u een enquête wilt invullen, meldt u zich aan bij uw Contribute-account en klikt u vanuit uw dashboard op Enquête invullen. Bekijk een voorbeeld hiervan in de afbeelding bovenaan dit artikel.

We sturen u soms een e-mail of sms waarin u wordt uitgenodigd enquêtes in te vullen, als u zich hebt ingeschreven voor deze meldingen. U kunt uw instellingen voor meldingen altijd bijwerken.

Er zijn mogelijk niet altijd enquêtes beschikbaar die overeenkomen met uw profiel. Maar geen zorgen, we hebben binnenkort ongetwijfeld meer enquêtes die u kunt invullen.

Als u een enquête invult, doneren we automatisch aan uw standaard goede doel.

Daarnaast krijgt u een kans om aan het rad te draaien en mee te dingen naar de sweepstakeprijs. U kunt naar uw dashboard gaan en in de sectie Spelen om te winnen bekijken of u aan het rad mag draaien.

Als u wilt doneren aan uw standaard goede doel en wilt spelen om te winnen, moet u de enquête invullen. Het invullen van de enquête betekent dat u alle vereiste vragen beantwoordt en op Gereed klikt op de laatste pagina van de enquête.

Sommige enquêtes zijn aan het begin van de enquête mogelijk voorzien van screeningsvragen. Hiermee krijgen makers van enquêtes de respondentgegevens die ze nodig hebben. U mag de enquête niet invullen en geen beloning verzamelen als u door de screeningsvragen wordt gediskwalificeerd.

Als u een enquête afsluit voordat u deze voltooit, ontvangt u geen tegoed en u kunt dezelfde enquête niet opnieuw openen.

U vult enquêtes in die zijn gemaakt door SurveyMonkey-klanten die reacties hebben gekocht van SurveyMonkey Audience. Klanten kunnen zich richten op de typen mensen, waar dan ook ter wereld, van wie ze willen horen.

U zult misschien merken dat er sprake is van een grote verscheidenheid aan enquête-onderwerpen en -benaderingen. Maar alle enquêtes moeten voldoen aan ons beleid inzake aanvaardbaar gebruik en aan ontwerprichtlijnen en -aanbevelingen.

Hebt u punten voor zorg hebt met betrekking tot de enquête die u invult, rapporteer dan de enquête.

Als u uw accountinstellingen wilt bewerken, klikt u op Mijn account, dat rechtsboven in de hoek van uw dashboard wordt weergegeven. Klik op de instelling die u wilt bijwerken.

Instelling
Beschrijving
Mijn profiele bewerkenU ziet een registratie van de profielvragen die u al hebt beantwoord. Klik op Uw antwoord bewerken om een vraag bij te werken.
Mijn goede doel wijzigenSelecteer een van de deelnemende goede doelen om uw standaard goede doel bij te werken. Het geselecteerde goede doel wordt automatisch opgeslagen naar uw account.
Instellingen voor meldingen bijwerkenSchrijf u in (of uit) voor uitnodigingen per e-mail of sms. Als u alle instellingen voor meldingen uitschakelt, kunt u zich nog steeds aanmelden bij Contribute om enquêtes in te vullen.
Uw e-mailadres, wachtwoord en andere instellingen wijzigenMeld u aan bij uw SurveyMonkey-account om uw gebruikersnaam, e-mailadres of wachtwoord te wijzigen. Uw aanmeldingsgegevens zijn voor beide accounts hetzelfde en worden beheerd in SurveyMonkey.
Mijn account verwijderenAls u uw Contribute-account verwijdert, worden uw enquêtegeschiedenis, profielinformatie en gebruikersnaam definitief verwijderd. Als u uw Contribute-account verwijdert, wordt uw SurveyMonkey-account niet verwijderd. Als u echter uw SurveyMonkey-account verwijdert, wordt uw Contribute-account wel verwijderd.
Mijn donaties

Mijn donaties wordt onderaan uw pagina Mijn account weergegeven. Mijn donaties is een overzicht van het totale bedrag dat is gedoneerd en de goede doelen waaraan u dit hebt gegeven.

De Contribute-plug-in wordt buiten gebruik gesteld. Dit betekent dat we geen gegevens verzamelen over het gebruik van uw apparaat en dat er geen toename is in de donaties aan deelnemende goede doelen als u de plug-in hebt geïnstalleerd.

• De Contribute-plug-in verwijderen

Als u een goed doel kent of werkt voor een goed doel dat mogelijk is geïnteresseerd in Momentive’s Together Contribute-partnerschap, kunt u ons aanvraagformulier voor goede doelen invullen. U beantwoordt een aantal vragen om te bepalen of u in aanmerking komt voordat u toegang krijgt tot de applicatie.

Onze manager voor goede doelen neemt contact op met geschikte goede doelen met de volgende stappen. Hebt u vragen, neem dan contact op met momentivetogether@momentive.ai.

Als u punten van zorg hebt over een enquête die u invult, klikt u onderaan de pagina van een enquête op Een probleem met deze enquête melden om ons op de hoogte te stellen. We controleren volgens de enquête en werken samen met de eigenaar van de enquête aan het verbeteren van de enquête of aan het opschorten daarvan. Als u nieuwsgierig bent, kunt u hier meer informatie lezen over het detecteren en vermijden van scams.

Als u op een technisch probleem stuit met de sweepstakes, kunt u contact met ons opnemen met uw gebruikersnaam, browserversie en het eventuele foutbericht dat is weergegeven.