SurveyMonkey

De dagelijkse samenvatting is een e-mailmelding die u dagelijks ontvangt zodat u weet hoeveel enquêtereacties u de vorige dag hebt ontvangen. Voor elke enquête waarvoor dagelijkse meldingen met een overzicht zijn ingeschakeld, krijgt u een eenmalige e-mailbevestiging over uw eerste reactie. U krijgt daarnaast dagelijks een e-mail met een overzicht van hoeveel nieuwe reacties u hebt ontvangen.

Tip: ga naar het Berichtencentrum voor uw dagelijkse overzicht en berichten met eerste reacties van de afgelopen 30 dagen.

Als uw enquête de eerste reactie krijgt, krijgt u hierover eenmalig een e-mail. U ontvangt deze e-mail in principe binnen 15 minuten na uw eerste reactie.

Na de e-mail over eerste reactie krijgt u op doordeweekse ochtenden een dagelijks bericht met een overzicht. U ziet alle open enquêtes in uw account en de enquêtes die met u zijn gedeeld. Voor elke open enquête waarvoor nieuwe reacties zijn verzameld, ziet u het aantal nieuwe reacties sinds de laatste melding en hoelang de enquête al open is.

  • U ontvangt alleen een dagelijks overzicht als er nieuwe reacties zijn binnengekomen.
  • We nemen reacties op die tussen 0:00 uur en 23:59 uur de vorige dag zijn verzameld.
  • E-mails worden verzonden naar het accounte-mailadres in de taal en tijdzone die zijn geselecteerd op te pagina Mijn account.

TIP! Lees over andere manieren waarop u meldingen kunt krijgen over enquêtereacties.

U kunt per enquête dagelijkse meldingen met een overzicht in- of uitschakelen. U doet dit in uw account. U kunt tevens algemene accountvoorkeuren instellen voor dagelijkse meldingen met een overzicht voor enquêtes waarvan u eigenaar bent.

Meldingen beheren voor een afzonderlijke enquête:

  1. Ga naar het tabblad Overzicht van de enquête.
  2. De optie Meldingen wordt rechtsboven in de hoek weergegeven.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Schakel de optie in of uit onder Dagelijkse meldingen met een overzicht.

Meldingen beheren voor alle bestaande en toekomstige enquêtes waarvan u eigenaar bent:

  1. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw account.
  2. Kies Mijn account.
  3. Schuif naar Algemene voorkeuren.
  4. Klik naast Reactiemeldingen op de optie Bewerken.
  5. Wijzig uw voorkeuren.
  6. Klik op Reactiemeldingen wijzigen.

Tip: probeer deze tips voor probleemoplossing als u meldingen hebt ingesteld, maar geen e-mails ontvangt. U kunt ze nog steeds zien als berichten in het Berichtencentrum.

U kunt dagelijkse meldingen met een overzicht delen met iedereen die een SurveyMonkey-account heeft. Als u teamlid bent, kunt u reactiemeldingen delen met mensen binnen of buiten uw team op voorwaarde dat u de eigenaar van de enquête bent.

Dagelijkse meldingen met een overzicht delen met anderen:

  1. Ga naar het tabblad Overzicht van de enquête.
  2. De optie Meldingen wordt rechtsboven in de hoek weergegeven.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Klik op Ontvangers toevoegen.
  5. Voer de e-mailadressen in van de personen waarmee u de dagelijkse meldingen met een overzicht wilt delen. Als u lid bent van een team, kunt u ook teamleden selecteren in de lijst.
  6. Klik op Toevoegen.

Wanneer u dagelijkse meldingen met een overzicht deelt met iemand die niet in uw team zit, krijgt deze persoon een e-mail waarin wordt aangegeven dat u met hem of haar meldingen wilt delen.

Wanneer u dagelijkse meldingen met een overzicht met iemand deelt, wordt de enquête automatisch met deze persoon gedeeld met de volgende toegangsniveaus:

  • Machtiging Alleen weergeven voor enquête ontwerpen
  • Geen toegang voor reacties verzamelen
  • Machtigingen Alleen weergeven voor resultaten analyseren

Als u onderdeel bent van een team, kunt u machtigingen voor delen bewerken voor enquêtes waarvan u eigenaar bent. De persoon met wie u uw enquête hebt gedeeld, moet minstens alleen-lezen toegang hebben tot Resultaten analyseren om dagelijkse meldingen met een overzicht voor die enquête te ontvangen.

  • Iemand verwijderen van gedeelde meldingen

Als iemand dagelijkse meldingen met een overzicht met u deelt, krijgt u hierover een e-mail. Het e-mailadres van uw account moet overeenkomen met het adres waarnaar de melding is verzonden.

Als u de reacties wilt bekijken en meldingen wilt blijven ontvangen, moet u zich aanmelden bij of registeren voor een SurveyMonkey-account en klikken op Enquête weergeven in de eerste e-mailmelding. Hierdoor krijgt u een gedeelde enquête in uw account die u alleen kunt weergeven, zodat u de reacties kunt zien. U krijgt pas dagelijkse e-mails met een overzicht nadat u op Enquête weergeven hebt geklikt in het eerste bericht terwijl u bent aangemeld.