m

Inkooporders

U kunt als volgt een inkoopordernummer toevoegen aan een SurveyMonkey-factuur. Inkooporders zijn echter geen geldige betalingsvormen. Het toevoegen van een inkoopordernummer in SurveyMonkey is alleen voor uw eigen administratie bedoeld. In geen geval is het toevoegen ervan een indicatie dat wij de voorwaarden van uw inkooporder aanvaarden. Dergelijke voorwaarden zijn nietig. Om uw betaling uit te voeren, moet u betalen met een van de geaccepteerde betalingsmethoden die op de factuur staan vermeld.

Een inkoopordernummer toevoegen tijdens check-out

U kunt onder de sectie Factureringsgegevens een inkoopordernummer aan uw factuur toevoegen tijdens het betalen. Klik op Optionele bedrijfsgegevens om het veld weer te geven.

Een inkoopordernummer toevoegen aan een factuur

Als u al klant bent en op basis van facturen betaalt, kunt u een inkoopordernummer toevoegen aan uw volgende factuur. Ga naar Factureringsgegevens en schuif naar het gedeelte Betalingsgegevens.

Het inkoopordernummer wordt op uw volgende factuur weergegeven nadat u dit aan uw factureringsgegevens hebt toegevoegd (dat is 45 dagen voor de verlengingsdatum). Als u een inkoopordernummer wilt toevoegen aan een onbetaalde factuur die al is uitgegeven, kunt u het beste contact met ons opnemen om het inkoopordernummer en uw SurveyMonkey-factuurnummer door te geven.

Let op: het is niet mogelijk een inkoopordernummer toe te voegen aan een factuur die al is betaald.

U kunt als volgt op de check-outpagina een inkoopordernummer toevoegen aan een SurveyMonkey-factuur.

Ontvang antwoorden