m

Inkooporders

Een inkoopordernummer toevoegen

U kunt een inkoopordernummer toevoegen aan een factuur van SurveyMonkey. Organisaties vinden dit handig voor administratieve doeleinden, maar dit is niet van invloed op onze aanvaarding van de inkoopordervoorwaarden en -bepalingen, die nietig zijn.

Upgraden vanaf een gratis abonnement

Een btw-nummer toevoegen op de check-outpagina:

  1. Ga naar het onderdeel Factureringsgegevens.
  2. Klik op Bedrijfsinformatie toevoegen.
  3. Vul het inkoopordernummer in het veld in.

Een betaald abonnement verlengen of upgraden

Betaalt u momenteel via een factuur, dan kunt u een inkoopordernummer toevoegen aan uw account:

  1. Ga naar uw Factureringsgegevens.
  2. Kijk wat de volgende factureringsdatum is. Duurt dit nog meer dan 45 dagen, dan wordt het door u toegevoegde nummer opgenomen op uw factuur voor verlenging.
  3. Blader naar het onderdeel Betalingsinformatie.
  4. Voeg uw inkoopordernummer toe of werk dit bij.

Als u een inkoopordernummer wilt toevoegen voor een komende betaling, maar deze optie niet ziet in uw account, dan betaalt u in plaats daarvan via een factuur.

Een inkoopordernummer toevoegen aan een factuur

We kunnen een inkoopordernummer toevoegen aan een factuur die al is verstrekt, zolang deze nog niet is betaald. Neem contact met ons op met het inkoopordernummer en uw factuur- of -bestelnummer van SurveyMonkey.

Een betaling verrichten

We kunnen geen betalingen verwerken met inkooporders die aan ons worden opgestuurd. U kunt in plaats daarvan voor het account betalen via andere populaire betalingsmethoden, zoals een creditcard of overschrijving. Betaalt u per factuur, dan staan de betalingsopties en bankinformatie die u kunt gebruiken om ons uw betaling te sturen rechts op de factuur.

Als u een document nodig hebt met onze bankgegevens voor de inkooporder van uw organisatie, kiest u Betalen per factuur of downloadt u een leveranciersformulier.

U kunt op de check-outpagina een inkoopordernummer toevoegen aan een SurveyMonkey-factuur.

Ontvang antwoorden