m

Enquêtes beheren

Gebruik de pagina Mijn enquêtes om uw enquêtes te ordenen en beheren. Klik op . rechts van een enquête voor meer opties.

Actie
Beschrijving
WGa naar de sectie Enquête ontwerpen van de enquête om uw enquêteontwerp te bekijken, vragen te bewerken of het thema aan te passen.
VGa naar de sectie Reacties verzamelen van de enquête om uw enquête te verzenden of bestaande verzamelprogramma's te beheren. Als het pictogram grijs is, zijn er geen open verzamelprogramma's voor de enquête.
ÜGa naar de sectie Resultaten analyseren om uw resultaten te bekijken en analyseren. Als het pictogram grijs wordt weergegeven, betekent dit dat u geen toegang hebt tot de sectie Resultaten analyseren.
¥Deel deze enquête met collega's.
Reacties wissenVerwijder reacties uit uw enquête.
Een kopie verzendenVerzend een kopie van uw enquêteontwerp naar een andere SurveyMonkey-account.
Enquête overplaatsenPlaats de hele enquête en de reacties over naar een ander SurveyMonkey-account. De enquête wordt uit uw account verwijderd.
Sjabloon makenMaak een sjabloon van dit enquêteontwerp en voeg het toe aan uw bibliotheek. Leden van uw team kunnen het dan gebruiken om nieuwe enquêtes te maken.
Enquête verwijderenVerwijder de enquête.

Mappen

Gebruik mappen om enquêtes te organiseren, zodat u ze gemakkelijk kunt openen.

Wijzigingsdatum

Standaard worden enquêtes gerangschikt op de laatste wijzigingsdatum, met de meest recent gewijzigde enquête bovenaan. Klik op de kolomkop Gewijzigd om de enquêtes in plaats daarvan van oudste naar nieuwste te sorteren.

Met de volgende acties wordt een enquête gewijzigd:

  • Een respondent dient een nieuwe reactie in
  • U bewerkt de enquête in de sectie Enquête ontwerpen

U kunt ook onder de enquêtetitel de datum bekijken waarop een enquête werd gemaakt. Op dit moment kunt u enquêtes niet sorteren op de datum waarop ze zijn gemaakt.

Reacties

In de kolom Reacties ziet u hoeveel reacties uw enquête tot nu toe heeft verzameld. Klik op het aantal reacties om direct naar de sectie Resultaten analyseren te gaan waar u de reacties kunt bekijken.

Als u volgens de pagina Mijn enquêtes ?1 reactie hebt, betekent dit dat u geen toegang hebt tot de sectie Resultaten analyseren.

Zoeken

Gebruik de zoekbalk om een enquête op enquêtetitel of bijnaam te zoeken. Met de zoekbalk kunt u niet zoeken in de inhoud van enquêtes of reacties.

Paginanavigatie

Met de paginanavigatieknoppen kunt u door al uw enquêtes bladeren.

<Ga naar de eerste pagina van enquêtes
ÆGa naar de vorige pagina van enquêtes
ÿGa naar de volgende pagina van enquêtes
>Ga naar de laatste pagina van enquêtes
Tip! Klik op de titel van een enquête om naar een enquête-overzicht te gaan. Dit is een algemeen overzicht van het ontwerp, het aantal reacties en de enquêtestatus in het algemeen.
Organiseer en beheer uw enquêtes via de pagina Mijn enquêtes.

Ontvang antwoorden