m

Enquêtes beheren

Gebruik de pagina Mijn enquêtes voor het ordenen en beheren van uw enquêtes. Klik op de pijl omlaag rechts van een willekeurige enquête om toegang te krijgen tot meer opties:

Actie
Beschrijving
WGa naar de sectie Enquête ontwerpen van de enquête om uw enquêteontwerp te bekijken, vragen te bewerken of het thema te bewerken.
gGa naar de sectie Reacties verzamelen van de enquête om uw enquête te verzenden of bestaande verzamelprogramma's te beheren. Als het pictogram grijs wordt weergegeven, betekent dit dat er geen open verzamelprogramma's zijn voor de enquête.
ÜGa naar de sectie Resultaten analyseren om uw resultaten te bekijken en te analyseren. Als het pictogram grijs wordt weergegeven, betekent dit dat u geen toegang hebt tot de sectie Resultaten analyseren.
¥Enquêtes delen met medewerkers.
Reacties wissenVerwijder reacties uit uw enquête.
Een kopie verzendenStuur een kopie van het enquête-ontwerp naar een ander SurveyMonkey-account.
Enquête doorgevenVerplaats de gehele enquête en de reacties daarop naar een ander SurveyMonkey-account waardoor het uit uw account wordt verwijderd.
Sjabloon makenMaak een sjabloon op basis van dit enquête-ontwerp en voeg deze aan uw bibliotheek toe, zodat leden van uw team de sjabloon kunnen gebruiken om nieuwe enquêtes te maken.
Enquête verwijderenVerwijder de enquête.

Mappen

Gebruik mappen om enquêtes te ordenen zodat u er gemakkelijk toegang toe kunt krijgen.

Gewijzigde datum

Enquêtes worden standaard geordend op basis van laatste wijzigingsdatum, waarbij de meest recentelijk gewijzigde enquête bovenaan staat. Klik op de kolomkop GEWIJZIGD om de enquêtes in plaats daarvan te sorteren van oudste naar nieuwste.

Via de volgende acties wordt een enquête "aangepast":

  • Een respondent dient een nieuwe reactie in
  • U bewerkt de enquête in de sectie Enquête ontwerpen

U kunt ook de datum bekijken waarop elke enquête is gemaakt onder de enquêtetitel. Momenteel bestaat er geen manier om enquêtes te sorteren op de datum waarop deze zijn gemaakt.

Reacties

In de kolom Reacties kunt u zien hoeveel reacties uw enquête tot dusver heeft verzameld. Klik op het aantal reacties om rechtstreeks naar de sectie Resultaten analyseren te gaan om de reacties te bekijken.

Als op de pagina Mijn enquêtes wordt weergegeven dat u ≥1 reactie hebt, betekent dit dat u geen toegang hebt tot de sectie Resultaten analyseren.

Zoeken

Gebruik de zoekbalk om op Enquêtetitel of Bijnaam naar een enquête te zoeken. De zoekbalk doorzoekt niet de inhoud van enquêtes of reacties.

Paginanavigatie

Gebruik de knoppen voor paginanavigatie om door al uw enquête te bladeren.

8Ga naar de eerste pagina van enquêtes.
Ga naar de vorige pagina van enquêtes
Ga naar de volgende pagina van enquêtes
7Ga naar de laatste pagina van enquêtes
TIP! Klik op de titel van een enquête om naar een enquête-overzicht te gaan. Dit is een algemeen overzicht van ontwerp, aantal reacties en algehele enquêtestatus.
Gebruik de pagina Mijn enquêtes voor het ordenen en beheren van uw enquêtes.

Ontvang antwoorden