m

Manieren om uw enquête te verzenden

Nadat u het ontwerp van uw enquête hebt voltooid, maakt u een verzamelprogramma om de enquête te verspreiden. Enquêtereacties worden vervolgens rechtstreeks in uw account vastgelegd.

Beginnen met het verzamelen van reacties:

  1. Ga naar de sectie Reacties verzamelen van uw enquête.
  2. Kies het type verzamelprogramma dat u voor uw enquête wilt gebruiken. Als u al een verzamelprogramma voor uw enquête hebt, klikt u op Nieuw verzamelprogramma in de rechterbovenhoek van de lijst met verzamelprogramma's.
  3. Bewerk de verzamelprogrammaopties om de enquête-ervaring van uw respondenten aan te passen.
  4. Verzend de enquête.
TIP! Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van een type verzamelprogramma, schuif dan op de pagina omlaag naar een fraai video-overzicht bekijken!

Typen verzamelprogramma's

Type verzamelprogrammaBeschrijving
WebkoppelingMaak een webkoppeling of QR-code voor uw enquête, zodat u deze kunt verzenden of op een gewenste locatie kunt publiceren.
Uitnodiging per e-mailGebruik ons berichtensysteem om uw enquête per e-mail te verzenden en gemakkelijk respondenten te volgen.
Sociale mediaPlaats uw enquête op Facebook, Twitter en LinkedIn.
Facebook MessengerStuur een enquête uit die mensen rechtstreeks in Facebook Messenger kunnen invullen. Respondenten chatten met de bot van SurveyMonkey om de enquêtevragen te beantwoorden. De resultaten worden geregistreerd in uw SurveyMonkey-account.
Gerichte doelgroepSchaf enquêtereacties aan van mensen die voldoen aan bepaalde demografische criteria. (Niet in alle landen beschikbaar.)
WebsiteSluit een enquête in een pagina op uw site in, geef een enquête-uitnodiging weer als mensen een specifieke pagina van uw site bezoeken of geef de enquête weer als mensen een specifieke pagina van uw site bezoeken.
Handmatige gegevensinvoerVoer reacties in die u offline hebt verzameld of voeg reacties toe namens iemand zonder een internetverbinding.
Mobile SDKHaal een enquêtehash op die wordt gebruikt door ontwikkelaars van apps om enquêtes toe te voegen aan iOS- of Android-apps.

Als een verzamelprogramma grijs wordt gemarkeerd, is het uitgeschakeld omdat uw enquête betalingen accepteert, omdat deze is gedeeld zonder dat u machtigingen hebt voor het verzamelprogramma, of omdat er beperkingen voor het verzamelprogramma zijn geactiveerd in de instellingen van Enterprise.

U kunt meerdere verzamelprogramma's per enquête gebruiken om respondenten via verschillende kanalen te bereiken. Met een betaald abonnement kunt u een onbeperkt aantal verzamelprogramma's per enquête maken. Voor gratis abonnementen geldt echter een limiet van 3 verzamelprogramma's per enquête. Alle reacties worden vastgelegd in de sectie Resultaten analyseren van de enquête, ongeacht hoeveel verzamelprogramma's u voor de enquête gebruikt. U kunt filteren op verzamelprogramma om u te richten op een specifieke groep respondenten.

Video-overzicht

Verzamelprogrammaopties

Met verzamelprogramma-opties kunt u enquête-ervaring van uw respondenten aanpassen. Ze zijn van invloed op wie toegang heeft tot uw enquête, hoe vaak respondenten de enquête kunnen invullen en wat respondenten te zien krijgen als zij gereed zijn. Bovendien stellen deze instellingen u in staat om respondenten te volgen of resultaten anoniem te houden.

Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met de verzamelprogramma-opties voordat u uw enquête verzendt!

TIP! Vul de enquête in zoals een respondent dat zou doen voordat u uw enquête verzendt om er zeker van te zijn dat de instellingen voor verzamelprogramma's werken zoals u verwacht.
Nadat u het ontwerp van uw enquête hebt voltooid, maakt u een verzamelprogramma om de enquête te verspreiden. U kunt een enquête verzenden via een URL, e-mail, reacties kopen en meer. Enquêtereacties worden vervolgens rechtstreeks in uw account vastgelegd.

Ontvang antwoorden