m

Respondenten traceren

Bepaal voordat u uw enquête verzendt of u wilt bijhouden wie uw enquête wel of niet hebben ingevuld en of u reacties anoniem wilt houden.

U moet uw enquête instellen voor het bijhouden van respondenten voordat u deze uitstuurt. Dit kan niet worden gedaan nadat de enquête is verzonden.

Manieren om respondenten bij te houden

Methode van bijhoudenBeschrijving
Verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail (aanbevolen):

Een uitnodiging per e-mail verzenden, is de beste manier om respondenten bij te houden. Met een uitnodiging per e-mail kan het volgende worden bijgehouden:

  • Hoeveel personen uw e-mailuitnodiging hebben geopend
  • Hoeveel personen hebben doorgeklikt naar de enquête
  • Wie hebben gereageerd op uw enquête
Verzamelprogramma voor webkoppelingen

De volgende opties voor bijhouden kunnen worden gebruikt als u een verzamelprogramma voor webkoppeling hebt om uw enquête te verzenden:

  • Voeg een vraag over contactinformatie aan uw enquête toe en maak de vraag vereist, zodat mensen hun naam bij hun enquêtereactie indienen.
  • Voeg aangepaste variabelen toe aan het enquêteontwerp om bekende informatie door te geven via een enquêtekoppeling en op te nemen in uw enquêteresultaten.
  • Als u een Enterprise-team hebt en eenmalige aanmelding is ingeschakeld, schakelt u Verificatie van respondent in. Respondenten moeten zich daarna via eenmalige aanmelding aanmelden voor toegang tot uw enquête. Hun profielinformatie wordt gekoppeld aan hun reactie.
Verzamelprogramma voor Facebook Messenger

Als u het verzamelprogramma voor Facebook Messenger gebruikt om uw enquête te verzenden, bevat elke reactie de voornaam en achternaam van de respondent uit Facebook.

IP-adres

Standaard houden de meeste verzamelprogramma's de IP-adressen van respondenten bij als metagegevens bij reacties. Als u Anonieme reacties inschakelt, worden de IP-adressen van uw respondenten niet bijgehouden.

Als u andere identificerende informatie wilt bijhouden, moet u ook een andere methode kiezen.

 

Er zijn verschillende manier om respondenten bij te houden. Bepaal voordat u uw enquête verzendt of u wilt bijhouden wie uw enquête wel of niet hebben ingevuld en of u reacties anoniem wilt houden.

Ontvang antwoorden