Bepaal voordat u uw enquête verzendt of u wilt bijhouden wie uw enquête wel of niet hebben ingevuld en of u reacties anoniem wilt houden.

Methode van bijhoudenBeschrijving
Verzamelprogramma voor uitnodiging per e-mail (aanbevolen):

Een uitnodiging per e-mail verzenden, is de beste manier om respondenten bij te houden. Met een uitnodiging per e-mail kan het volgende worden bijgehouden:

• Hoeveel personen uw e-mailuitnodiging hebben geopend
  • Hoeveel personen hebben doorgeklikt naar de enquête
  • Wie hebben gereageerd op uw enquête
Verzamelprogramma voor webkoppelingen

De volgende opties voor bijhouden kunnen worden gebruikt als u een verzamelprogramma voor webkoppeling hebt om uw enquête te verzenden:

• Voeg een vraag naar de naam of het e-mailadrestoe aan uw enquêteontwerp en stel in dat deze vraag vereist is, zodat mensen geen enquêtereactie kunnen indienen zonder identificatie. Voeg aangepaste variabelen toe aan het enquêteontwerp om bekende informatie door te geven via een enquêtekoppeling en op te nemen in uw enquêteresultaten.
  • Als u een Enterprise-team hebt en eenmalige aanmelding is ingeschakeld, schakelt u Verificatie van respondent in. Respondenten moeten zich daarna via eenmalige aanmelding aanmelden voor toegang tot uw enquête. Hun profielinformatie wordt gekoppeld aan hun reactie.
  • Verzamelprogramma voor Facebook Messenger

Als u het verzamelprogramma voor Facebook Messenger gebruikt om uw enquête te verzenden, bevat elke reactie de voornaam en achternaam van de respondent uit Facebook.

Verzamelprogramma voor sms-berichten
    (alleen Enterprise)
    Een verzamelprogramma voor sms-berichten houdt het aantal sms-berichten bij dat u hebt verzonden, of er onbezorgbare telefoonnummers zijn, het aantal reacties dat u hebt ontvangen en de individuele reactiestatus via de tabbladen Overzicht en Geadresseerden van het verzamelprogramma.
    Telefoonnummers van geadresseerden worden niet opgenomen in Resultaten analyseren. We raden dus aan om aangepaste gegevens te gebruiken om identificeerbare informatie te bekijken, zoals de voornaam, achternaam of andere nuttige gegevens.
    IP-adresStandaard houden de meeste verzamelprogramma's de IP-adressen van respondenten bij als metagegevens bij reacties. Als u Anonieme reacties inschakelt, worden de IP-adressen van uw respondenten niet bijgehouden.
    Als u andere identificerende informatie wilt bijhouden, moet u ook een andere methode kiezen.