m
!

Siteonderhoud voor Canada

*

Op 6 maart van 10:00 - 11:00 uur PT (18:00 - 19:00 uur UTC) voeren we siteonderhoud uit voor enkele Canadese klanten en enquêtes. U kunt tijdens dit uur worden geconfronteerd met korte onderbrekingen van onze service. Meer info

Vragen kopiëren en plakken

Als u uw enquêtevragen al buiten SurveyMonkey hebt geschreven, kunt u al uw vragen en antwoordkeuzen tegelijk kopiëren en in SurveyMonkey plakken. Zo hoeft u ze niet een voor een toe te voegen.

Met deze optie kunt u eenvoudig vraagtypen invoeren (alleen vragen van het type enkelvoudig tekstvak en meerkeuze), zodat u snel aan de slag kunt met het opstellen van uw enquête. Nadat u op deze manier enkele vragen hebt toegevoegd, kunt u complexere bewerkingen uitvoeren en meer vraagtypen in uw enquête gebruiken.

Vragen kopiëren en plakken:

  1. Klik op de pagina Enquête ontwerpen op Vragen kopiëren en plakken. Deze optie wordt weergegeven onder de knop Nieuwe vraag toevoegen op elke enquêtepagina.
  2. Voer in het tekstvak links uw eerste vraag in:
    • Als u een meerkeuzevraag maakt, voert u de vraagtekst in op een eigen regel met daar direct onder elke antwoordkeuze op een eigen regel.
    • Als u een vraag van het type enkelvoudig tekstvak maakt, voert u de vraagtekst in op een eigen regel.
  3. Druk twee keer op Enter om met een nieuwe vraag te beginnen. Elke vraag moet worden gescheiden door een lege regel.
  4. In de sectie Voorbeeld weergeven kunt u een realtime voorbeeld weergeven van de vragen die u toevoegt.
  5. Als u klaar bent met het invoeren van vragen, klikt u op Vragen toevoegen om ze aan uw enquête toe te voegen en door te gaan met het opstellen van uw enquête. U kunt verschillende vraagtypen toevoegen, het vraagtype bewerken of wijzigen van vragen die u hier hebt toegevoegd, de enquêtetitel wijzigen, het enquêtethema wijzigen, RTF-opmaak toevoegen en meer.
Als u uw enquêtevragen al buiten SurveyMonkey hebt geschreven, kunt u al uw vragen en antwoordkeuzen tegelijk kopiëren en in SurveyMonkey plakken. Zo hoeft u ze niet een voor een toe te voegen.

Ontvang antwoorden