Er zijn twee Engelstalige Google-add-ons beschikbaar:

Deze add-on is beschikbaar voor alle SurveyMonkey-abonnementstypen, waaronder het gratis abonnement.

Uw Google-formulier in een enquête importeren:

1. Download de gratis add-on SurveyMonkey voor Google Formulieren.
  2. Open uw Google-formulier.
  3. Klik op Add-ons op de werkbalk.
  4. Open de SurveyMonkey-add-on. U moet zich aanmelden met uw SurveyMonkey-referenties om de app te machtigen en openen.
  5. Als het app-venster wordt weergegeven, selecteert u de formuliervragen die u in uw enquête wilt opnemen. Grijs weergegeven vragen kunnen niet worden geïmporteerd.
  6. Klik op Converteren naar enquête.
  7. Meld u aan bij SurveyMonkey om het ontwerpen van uw enquête te voltooien.

Deze instelling is beschikbaar voor betaalde abonnementen van SurveyMonkey.

U kunt als volgt uw enquêteresultaten in Google Spreadsheets importeren:

1. Download de gratis add-on SurveyMonkey voor Google Spreadsheets.
  2. Maak een nieuw spreadsheet in uw Google-account.
  3. Klik op Add-ons op de werkbalk.
  4. Open de SurveyMonkey-add-on. U moet zich aanmelden met uw SurveyMonkey-referenties om de app te machtigen en openen.
  5. Als de lijst met enquêtes wordt weergegeven, klikt u op de enquête waarvan u resultaten wilt importeren.
  6. Kies de verzamelprogramma’s waaruit u resultaten wilt importeren. Een groene stip geeft aan dat het verzamelprogramma open is en een grijze stip betekent dat dit gesloten is.
  7. Klik op Importeren rechts van de enquête waaruit u de enquêtegegevens wilt importeren.
  • Organisatie van spreadsheets
  • Uw gegevens vernieuwen
  • Beperkingen

Uw Google-account kan telkens maar aan één SurveyMonkey-account tegelijk worden gekoppeld.

Het SurveyMonkey-account wijzigen dat u in de add-on gebruikt:

1. Klik onderaan het venster van de SurveyMonkey-app op Afmelden.
  2. Klik in hetzelfde venster op  Aan de slag.
  3. Klik op de autorisatiepagina op Een ander account gebruiken en meld u aan.

De koppeling van uw accounts volledig opheffen:

1. Ga naar de SurveyMonkey-pagina Mijn account. Klik in de sectie Gekoppelde accounts op de optie Ontkoppelen die naast de toepassing Google Sheets of Google Forms wordt weergegeven.
  2. Ga naar de Google-pagina Mijn account. Zoek uw gekoppelde apps en trek de toegangsmachtiging voor SurveyMonkey in.