Feedback krijgen over enquêtes en resultaten

U kunt anderen uitnodigen om feedback te geven op uw enquêteontwerp door de koppeling naar uw voorbeeldenquête te delen of door een uitnodiging om te reageren te verzenden. Als u enquêtereacties hebt verzameld, kunt u een pagina met gedeelde gegevens gebruiken om anderen uit te nodigen feedback te geven over uw enquêteresultaten.

Tip! Iedereen kan uw voorbeeldenquête of de pagina met gedeelde gegevens bekijken, maar moet zich aanmelden bij een SurveyMonkey-account om opmerkingen te bekijken en te publiceren. Iedereen die u uitnodigt, kan zich gratis registreren.

Ga naar...

Feedback krijgen over uw enquêtevoorbeeld

U kunt uw voorbeeldenquête delen door de koppeling naar de voorbeeldenquête te kopiëren of door een uitnodiging om te verzenden waarin u om feedback vraagt. Iedereen kan uw enquête testen. Als ze zijn aangemeld bij een SurveyMonkey-account, kunnen ze opmerkingen publiceren. Alleen de eigenaar van een enquête kan mensen uitnodigen voor de voorbeeldweergave en opmerkingen in- of uitschakelen om feedback te verzamelen.

Een voorbeeld delen van uw enquête:

1. Ga naar de sectie Voorbeeld en score.
  2. Klik op het pictogram w Opmerkingen in de rechterbovenhoek om de voorbeeldweergave te openen in een nieuw venster.
  3. Klik op Uitnodigen om de voorbeeldweergave met anderen te delen:
    • Via e-mail: Klik op Uitnodigen in het vervolgkeuzemenu, voer uw e-mailadres in en klik op Verzenden.
    • In een koppeling: Klik op Uitnodigen in het vervolgkeuzemenu, en klik op Kopiëren. U kunt ook de URL kopiëren en delen vanuit de adresbalk.
    • Naar Slack: Klik op Slack, selecteer het kanaal waar u wilt publiceren en klik op Publiceren naar Slack.
  4. Ga terug naar het vervolgkeuzemenu Uitnodigen en selecteer de schakelaar om opmerkingen in of uit te schakelen.

Als u deel uitmaakt van een teamabonnement, kunt u enquêtes delen met anderen en ze machtigen om samen te werken aan het enquêteontwerp.

Als u Uitnodigen of Publiceren naar Slack selecteert in het vervolgkeuzemenu voor uitnodigen, worden opmerkingen automatisch ingeschakeld. Als u niet wilt dat mensen opmerkingen plaatsen, klikt u op het vervolgkeuzemenu voor uitnodigen en schakelt u opmerkingen uit nadat u de voorbeeldweergave van uw enquête hebt gedeeld.

Feedback krijgen over uw enquêteresultaten

Als u enquêtereacties hebt, kunt u een pagina met gedeelde gegevens maken. Anderen kunnen dan uw gegevens zien en feedback geven over uw enquêteresultaten. Zijn opmerkingen ingeschakeld, dan kunnen reviewers opmerkingen publiceren bij de resultaten van elke enquêtevraag. Alleen de eigenaar van een enquête kan mensen uitnodigen via e-mail voor de pagina met gedeelde gegevens en opmerkingen in- of uitschakelen om feedback te verzamelen.

Mensen uitnodigen voor uw pagina met gedeelde gegevens:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren van de enquête en maak een pagina met gedeelde gegevens.
  2. Op de pagina met gedeelde gegevens kopieert en deelt u de koppeling onderaan de pagina of klikt u op het pictogram U Uitnodigen in de rechterbovenhoek om te delen:
    • Via e-mail: Klik op Uitnodigen in het vervolgkeuzemenu, voer uw e-mailadres in en klik op Verzenden.
    • Naar Slack: Klik op Slack, selecteer het kanaal waar u wilt publiceren en klik op Publiceren naar Slack.
  3. Ga terug naar het vervolgkeuzemenu Uitnodigen en selecteer de schakelaar om opmerkingen in of uit te schakelen.

Als u deel uitmaakt van een teamabonnement, kunt u enquêtes delen met anderen en ze machtigen om hun eigen pagina met gedeelde gegevens te maken en de resultaten te exporteren.

Als u Uitnodigen of Publiceren naar Slack selecteert in het vervolgkeuzemenu, worden opmerkingen automatisch ingeschakeld. Als u niet wilt dat mensen opmerkingen plaatsen, klikt u op het vervolgkeuzemenu voor uitnodigen en schakelt u opmerkingen uit nadat u de voorbeeldweergave van uw enquête hebt gedeeld.

Opmerkingen publiceren

U hebt een SurveyMonkey-account nodig om opmerkingen te publiceren bij een voorbeeldenquête of een pagina met gedeelde gegevens. Als u nog geen account hebt, kunt u zich gratis registreren.

Een opmerking publiceren:

1. Open de voorbeeldenquête of de pagina met gedeelde gegevens.
  2. Klik op het pictogram w Opmerking in de rechterbovenhoek om de voorbeeldweergave te openen in een nieuw venster.
  3. Klik op het pictogram w Opmerking naast een vraag om de zijbalk voor opmerkingen te openen.
  4. Klik op + Opmerking om een nieuwe opmerking toe te voegen.
  5. Klik op Publiceren om uw keuze op te slaan.

Iedereen kan antwoorden op opmerkingen bij de voorbeeldenquête of pagina met gedeelde gegevens als opmerkingen zijn ingeschakeld.

Deelnemers aan de enquête zien geen opmerkingen wanneer ze de live enquête maken.

Opmerkingen weergeven en beheren

Opmerkingen weergeven

Iedereen kan uw voorbeeldenquête of de pagina met gedeelde gegevens bekijken, maar moet zich aanmelden bij een SurveyMonkey-account om opmerkingen te bekijken.

Klik op het pictogram w Opmerking naast een vraag om de opmerkingen voor die vraag weer te geven.

Tip! Als u niet de eigenaar van de enquête bent, moet u mogelijk de voorbeeldenquête invullen om opmerkingen bij vragen te zien die niet op de eerste pagina staan.

Opmerkingen beheren

Iedereen kan antwoorden op opmerkingen of de eigen opmerkingen bewerken en verwijderen vanuit de voorbeeldenquête of de pagina met gedeelde gegevens.

Alleen eigenaren van een enquête kunnen de opmerkingen van anderen verwijderen, oplossen of op onopgelost zetten. Breid een sectie uit voor meer informatie over het beheren van opmerkingen.

Sectie Enquête ontwerpen

Opmerkingen beheren:

1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen.
  2. Plaats de muis over het pictogram w Opmerking naast een vraag en klik op een wknop Opmerking om de zijbalk voor opmerkingen te openen.
  3. Voeg een opmerking toe, antwoord, bewerk of verwijder opmerkingen, of zet ze op opgelost of op onopgelost.
Tip! Gebruik het vervolgkeuzemenu voor vragen bovenaan de zijbalk voor opmerkingen om naar andere vragen met opmerkingen te gaan.
Enquêtevoorbeeld

Opmerkingen beheren:

1. Ga naar de sectie Voorbeeld en score.
  2. Klik op het pictogram w Opmerkingen in de rechterbovenhoek om de voorbeeldweergave te openen in een nieuw venster.
  3. Klik op het pictogram w Opmerking naast een vraag om de zijbalk voor opmerkingen te openen.
  4. Voeg een opmerking toe, antwoord, bewerk of verwijder opmerkingen, of zet ze op opgelost of op onopgelost.
Tip! We raden aan om uw opmerkingen te beheren in de sectie Enquête ontwerpen, waar u uw enquête kunt bewerken terwijl u uw opmerkingen bekijkt.
Pagina met gedeelde gegevens

Opmerkingen beheren:

1. Ga naar de sectie Resultaten analyseren.
  2. Open uw pagina met gedeelde gegevens.
  3. Klik op het pictogram w Opmerking naast een vraag om de zijbalk voor opmerkingen te openen.
  4. Voeg een opmerking toe, antwoord, bewerk of verwijder opmerkingen, of zet ze op opgelost of op onopgelost.

Acties en beschrijvingen voor opmerkingen

ActieBeschrijving
+ Opmerking

Iedereen kan een opmerking toevoegen als ze zijn aangemeld bij een SurveyMonkey-account.

Bewerken

Iedereen kan de eigen opmerkingen wijzigen en opnieuw opslaan.

Verwijderen

Iedereen kan zijn of haar eigen opmerkingen verwijderen.

Eigenaren van een enquête kunnen alle opmerkingen verwijderen.

Een opmerking die als opgelost is gemarkeerd, kan niet worden verwijderd. Klik op Opgelost om eerst het oplossen ongedaan te maken.

Opgelost

Eigenaren van een enquête kunnen op Onopgelost klikken om de status van de opmerking te wijzigen naar opgelost. Met deze status kunnen eigenaren van een enquête bijhouden welke opmerkingen al zijn bekeken en waarop actie is ondernomen.

Onopgelost

Eigenaren van een enquête kunnen op Opgelost klikken om de status van de opmerking te wijzigen naar onopgelost.

Meldingen voor opmerkingen

Eigenaren van enquêtes

Als u dagelijkse meldingen met een overzicht hebt ingeschakeld, krijgt u een e-mailmelding voor elke opmerking, elke reactie op een opmerking, en elke verwijderde opmerking in uw enquête of op uw pagina met gedeelde gegevens.

Gebruikers die opmerkingen plaatsen

U krijgt een e-mailmelding als u wordt uitgenodigd om te reageren via e-mail. Nadat u een opmerking hebt gepubliceerd, krijgt u een e-mail wanneer mensen reageren op opmerkingen die u hebt geplaatst of als uw opmerking is opgelost of verwijderd door de eigenaar van de enquête.

Uitschrijven

Als u een opmerking plaatst, kunt u zich rechtstreeks vanuit de e-mailmeldingen voor opmerkingen uitschrijven voor nieuwe meldingen over opmerkingen. Klik op de koppeling om de meldingen voor deze enquête te beheren. Als u zich later opnieuw wilt inschrijven, gebruikt u dezelfde koppeling in de e-mail om de meldingen voor opmerkingen over de betreffende enquête opnieuw te activeren.

Video-overzicht

U kunt anderen uitnodigen om feedback te geven op uw enquêteontwerp door de koppeling naar uw voorbeeldenquête te delen of door een uitnodiging om te reageren te verzenden. Als u enquêtereacties hebt verzameld, kunt u een pagina met gedeelde gegevens gebruiken om anderen uit te nodigen feedback te geven over uw enquêteresultaten.