m

Opmerkingen over een enquête achterlaten

U kunt mensen in Voorbeeld weergeven en testen uitnodigen om opmerkingen achter te laten. Het wordt op deze manier eenvoudiger om samen te werken in SurveyMonkey omdat er geen opmerkingen en feedback meer via e-mail heen en weer worden verzonden.

Wanneer u iemand uitnodigt om opmerkingen achter te laten, deelt u de voorbeeldmodus voor de enquête, zodat mensen het enquête-ontwerp kunnen testen en opmerkingen over de vragen kunnen achterlaten. In de voorbeeldmodus worden geen enquêtereacties geregistreerd.

Ga naar...

 

Mensen uitnodigen om opmerkingen achter te laten

U kunt op elk gewenst moment mensen uitnodigen om opmerkingen achter te laten.

Als u lid bent van een team, kunt u alleen mensen uitnodigen om opmerkingen over uw enquête achter te laten als u de eigenaar van de enquête bent. Als u een enquêtemedewerker bent met volledige toegang om te bewerken, wordt u gezien als een commentator en niet als eigenaar van de enquête.

Iemand uitnodigen opmerkingen achter te laten:

 1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
 2. Klik bovenaan de pagina op Voorbeeld weergeven en testen.
 3. Klik rechts boven in de hoek van het enquêtevoorbeeld op U.
 4. Controleer of opmerkingen zijn ingeschakeld.
 5. Klik op Uitnodigen. U kunt mensen in uw team uitnodigen of gebruikmaken van elk gewenst e-mailadres.

U kunt de URL ook kopiëren vanuit de adresbalk als u uw voorbeeld met anderen wilt delen. Iedereen die over de voorbeeldkoppeling beschikt, kan opmerkingen weergeven en iedereen die over de koppeling beschikt en die is aangemeld bij een SurveyMonkey-account, kan opmerkingen achterlaten.

Het is niet mogelijk om iemand die over de koppeling voor het voorbeeld beschikt, te blokkeren zodat hij of zij het enquêtevoorbeeld en opmerkingen niet kan weergeven. Het is daarom van essentieel belang dat u de koppeling deelt met mensen die u kent als u de enquête privé wilt houden. Vraag deze mensen de koppeling niet te delen.

TIP! Iedereen die u uitnodigt, moet zich aanmelden bij een SurveyMonkey-account voordat hij of zij opmerkingen kan achterlaten. Als iemand die u uitnodigt, geen account heeft, kan deze persoon zich gratis registreren. Als u deel uitmaakt van een team, kunt u een enquête delen met iedereen in uw team, zodat deze persoon volledige toegang met bewerkingsmachtigingen krijgt.

 

Opmerkingen in- of uitschakelen

U kunt op elk gewenst moment opmerkingen voor een enquête in- of uitschakelen. U doet dit in uw account.

Als u lid bent van een team, kunt u alleen mensen uitnodigen om opmerkingen achter te laten als u de eigenaar van de enquête bent. Als u een enquêtemedewerker bent met volledige toegang om te bewerken, wordt u gezien als een commentator en niet als eigenaar van de enquête.

Opmerkingen uitschakelen:

 1. Ga naar de sectie Enquête ontwerpen van uw enquête.
 2. Klik bovenaan de pagina op Voorbeeld weergeven en testen.
 3. Klik rechts boven in de hoek van het enquêtevoorbeeld op U.
 4. Opmerkingen in- of uitschakelen. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Wanneer opmerkingen zijn uitgeschakeld, kunnen u en bestaande commentators opmerkingen weergeven die niet zijn verwijderd of afgehandeld. Het is echter niet meer mogelijk om mensen uit te nodigen om nieuwe opmerkingen te publiceren, om opmerkingen te beantwoorden, om opmerkingen te verwijderen of om opmerkingen af te handelen.

 

Opmerkingen voor een enquête achterlaten

U kunt een opmerking over een enquête achterlaten als u door de eigenaar van de enquête of iemand die de koppeling naar het voorbeeld met u heeft gedeeld, bent uitgenodigd. Als u door de eigenaar van de enquête bent uitgenodigd, ontvangt u een e-mailbericht met een koppeling naar het enquêtevoorbeeld, evenals het e-mailadres van de eigenaar van de enquête.

Opmerkingen weergeven of achterlaten:

 1. Klik rechts boven in de hoek van het enquêtevoorbeeld op w om opmerkingen te verbergen of weer te geven.
 2. Klik op w naast de afzonderlijke vragen als u bestaande opmerkingen wilt weergeven of als u een nieuwe opmerking wilt toevoegen. Een opmerking kan maximaal 1000 tekens lang zijn en elke commentator kan maximaal 100 opmerkingen per enquête achterlaten.
 3. Plaats een opmerking. U moet zich aanmelden bij uw SurveyMonkey-account om de opmerking op te slaan. Als u niet over een account beschikt, wordt u de mogelijkheid geboden om een gratis account te maken.

Eigenaren van enquêtes en commentatoren kunnen alle opmerkingen weergeven, nieuwe opmerkingen schrijven, opmerkingen beantwoorden, hun eigen opmerkingen bewerken of hun eigen opmerkingen of discussielijnen met opmerkingen die zij hebben gemaakt, verwijderen.

Eigenaren van enquêtes kunnen discussielijnen met opmerkingen afhandelen en opmerkingen verwijderen.

Het is momenteel niet mogelijk om afgehandelde of verwijderde opmerkingen weer te geven.

TIP! Met de voorbeeldmodus kunt u het enquêteontwerp testen en opmerkingen bij vragen plaatsen. Als u de enquête wilt bewerken, moet u lid zijn van het team van de eigenaar van de enquête. Als de eigenaar van de enquête over een teamplan beschikt, klikt u op de knop Toegang aanvragen die rechts onder op de voorbeeldpagina wordt weergegeven om een e-mailaanvraag te verzenden naar de eigenaar van de enquête om te vragen of u tot het team kunt toetreden. Als u niet over een teamplan beschikt, wordt de knop niet weergegeven en is het niet mogelijk om toegang met bewerkingsmachtigingen met iemand anders te delen.

 

E-mailmeldingen

Eigenaren van enquêtes

U ontvangt voor elke opmerking die of elk antwoord dat voor de enquête wordt achtergelaten een e-mailmelding wanneer u enquêtemeldingen hebt ingeschakeld. U ontvangt telkens een melding als iemand een van zijn of haar opmerkingen verwijdert.

Commentators

U ontvangt een e-mailmelding wanneer mensen opmerkingen die u hebt achtergelaten, beantwoorden of wanneer ze opmerkingen achterlaten in discussielijnen waarvan u deel uitmaakt, of als uw opmerking wordt afgehandeld of verwijderd door de eigenaar van de enquête.

Uitschrijven

U kunt zich rechtstreeks vanuit de e-mailmeldingen uitschrijven voor meldingen over opmerkingen. Klik daartoe op de koppeling voor het beheren van meldingen voor deze enquête. Als u zich later opnieuw wilt inschrijven, kunt u via dezelfde koppeling in de e-mailmelding, de meldingen voor opmerkingen over de desbetreffende enquête opnieuw activeren.

U kunt mensen in Voorbeeld weergeven en testen uitnodigen om opmerkingen achter te laten. U deelt op deze manier de voorbeeldmodus voor de enquête, zodat mensen het enquêteontwerp kunnen testen en opmerkingen over de vragen kunnen achterlaten.

Ontvang antwoorden