m

Reageren op enquêtes en resultaten

U kunt anderen uitnodigen om opmerkingen toe te voegen over zowel het enquêteontwerp in Voorbeeld weergeven en testen als over de enquêteresultaten via een pagina met gedeelde gegevens. Zo kunt u samenwerken aan enquêtes in SurveyMonkey in plaats van feedback heen en weer te mailen.

Tip! Iedereen die u uitnodigt om opmerkingen toe te voegen, moet zich eerst aanmelden bij een SurveyMonkey-account. Als u iemand uitnodigt die geen account heeft, kan deze persoon zich gratis registreren.

Ga naar...

 

Video-overzicht

 

Mensen uitnodigen om opmerkingen achter te laten

Als u iemand uitnodigt om opmerkingen toe te voegen over het enquêteontwerp, deelt u in feite uw enquête in de voorbeeldmodus.

Als u iemand uitnodigt om opmerkingen toe te voegen over uw enquêteresultaten, deelt u een pagina met gedeelde gegevens.

Enquêtevoorbeeld

Met de voorbeeldmodus kunnen anderen het enquêteontwerp testen en opmerkingen bij vragen plaatsen. De enquêtereacties worden in de voorbeeldmodus niet geregistreerd.

Bent u onderdeel van een team, dan kan alleen de eigenaar van de enquête anderen uitnodigen om per e-mail opmerkingen door te geven. Zelfs als u volledige toegang hebt om een gedeelde enquête te bewerken, kunt u geen anderen uitnodigen om per e-mail opmerkingen door te geven.

Zo nodigt u iemand uit om per e-mail opmerkingen door te geven over het enquêteontwerp:

 1. Ga naar het onderdeel Voorbeeld en score van uw enquête.
 2. Klik rechtsboven in de hoek op w of klik op Anderen uitnodigen.
 3. Klik in het nieuwe venster op de optie U Uitnodigen rechtsboven in de hoek.
 4. Opmerkingen moeten zijn ingeschakeld.
 5. Klik op U Uitnodigen. U kunt mensen in uw team uitnodigen of e-mailadressen gebruiken.
 6. Klik op Verzenden.

U kunt de URL in de adresbalk kopiëren als u uw voorbeeld met anderen wilt delen.

Iedereen met de voorbeeldkoppeling kan opmerkingen weergeven. Om opmerkingen toe te voegen, moeten gebruikers de koppeling hebben en zijn aangemeld.

Tip! Als u deel uitmaakt van een team, kunt u enquêtes delen met medewerkers en ze volledige toegang voor bewerken geven.
Pagina met gedeelde gegevens

Als u iemand uitnodigt om opmerkingen toe te voegen over uw enquêteresultaten, deelt u in feite uw resultaten via een pagina met gedeelde gegevens.

Zo nodigt u iemand uit om per e-mail opmerkingen te geven over de enquêteresultaten:

 1. Maak een pagina met gedeelde gegevens in het gedeelte Resultaten analyseren van uw enquête.
 2. Klik rechtsboven op de pagina met gedeelde gegevens op U Uitnodigen.
 3. Opmerkingen moeten zijn ingeschakeld.
 4. Klik op U Uitnodigen. U kunt mensen in uw team uitnodigen of e-mailadressen gebruiken.
 5. Klik op Verzenden.

Zijn opmerkingen ingeschakeld, dan kunt u de URL van de pagina met gedeelde gegevens ook kopiëren en delen. Iedereen met de koppeling kan opmerkingen over uw enquêteresultaten lezen en achterlaten.

Als u de toegang wilt beperken, kunt u Beveiligd met wachtwoord voor uw pagina inschakelen of delen uitschakelen. U kunt meerdere pagina’s met gedeelde gegevens maken en deze delen. U kunt bijvoorbeeld een pagina maken voor feedback en een andere met beperkte opmerkingen.

 

Opmerkingen in- of uitschakelen

U kunt opmerkingen altijd in- of uitschakelen. Zijn ze uitgeschakeld, dan kunnen anderen geen opmerkingen toevoegen, verwijderen of oplossen.

Als u onderdeel bent van een team, dan kunnen alleen enquête-eigenaren de functie voor opmerkingen in- of uitschakelen. Als u volledige toegang voor bewerken hebt tot een gedeelde enquête, kunt opmerkingen niet in- of uitschakelen.

Enquêtevoorbeeld

Zo schakelt u opmerkingen in of uit:

 1. Ga naar de pagina enquêtevoorbeeld.
 2. Klik rechtsboven in de hoek op w of klik op Anderen uitnodigen.
 3. Klik rechtsboven op de optie U Uitnodigen.
 4. Klik om de functie voor opmerkingen in of uit te schakelen. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.
Gedeelde gegevenspagina

Zo schakelt u opmerkingen in of uit:

 1. Ga naar de gedeelde gegevenspagina.
 2. Klik rechtsboven op de optie U Uitnodigen.
 3. Klik om de functie voor opmerkingen in of uit te schakelen. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Alle niet-opgeloste opmerkingen en alle opmerkingen waarvan de verwijdering ongedaan is gemaakt, worden zelfs weergegeven als de functie voor opmerkingen is uitgeschakeld.

 

Opmerkingen achterlaten

U kunt opmerkingen over een enquêtevoorbeeld of een pagina met gedeelde gegevens toevoegen als u door de enquête-eigenaar per e-mail bent uitgenodigd of als iemand een directe URL met u heeft gedeeld. U heeft een SurveyMonkey-account nodig om opmerkingen achter te laten. Als u nog geen account hebt, kunt u zich gratis registreren.

Opmerkingen weergeven of achterlaten:

 1. Klik rechtsboven op w.
 2. Selecteer Enquêteopmerkingen of de pagina Gedeelde gegevens om een nieuw venster te openen. Opmerkingen moeten zijn ingeschakeld.
 3. Klik naast elke vraag op w om de bestaande opmerkingen te zien. Klik op + Opmerking om een nieuwe opmerking toe te voegen.
 4. Voeg de opmerking toe.

Eigenaren van enquêtes en gebruikers die opmerkingen hebben toegevoegd, kunnen alle opmerkingen weergeven, nieuwe opmerkingen schrijven, reageren op opmerkingen, hun eigen opmerkingen bewerken of verwijderen, en door hen gestarte discussielijnen met opmerkingen verwijderen.

Alleen eigenaren van enquêtes kunnen discussielijnen met opmerkingen oplossen en opmerkingen verwijderen.

Tip! Is uw account gekoppeld aan Office 365, dan kunt u anderen @vermelden in opmerkingen om een contactpersoon van Office 365 een melding te sturen.

 

E-mailmeldingen

Eigenaren van enquêtes

Als u dagelijkse melding met een overzicht hebt ingeschakeld, krijgt u een e-mailmelding voor elke opmerking, elke reactie op een opmerking, en elke verwijderde opmerking in uw enquête of op uw pagina met gedeelde gegevens.

Gebruikers die opmerkingen plaatsen

Als u wordt uitgenodigd om via e-mail opmerkingen toe te voegen, klik dan op Enquête openen en meld u aan of registreer u voor een account zodat u opmerkingen kunt toevoegen. Zorg ervoor dat het e-mailadres van het account overeenkomt het e-mailadres waar uw uitnodiging naar is verstuurd.

U ontvangt een e-mailmelding wanneer anderen reageren op opmerkingen die u hebt achtergelaten, wanneer ze opmerkingen toevoegen aan discussielijnen waarvan u onderdeel bent, of als uw opmerking wordt afgehandeld of verwijderd door de eigenaar van de enquête.

Uitschrijven

U kunt zich rechtstreeks vanuit de e-mailmeldingen uitschrijven voor meldingen over opmerkingen. Klik op de koppeling om de meldingen voor deze enquête te beheren. Als u zich later opnieuw wilt inschrijven, kunt u via dezelfde koppeling in de e-mail de meldingen voor opmerkingen over de betreffende enquête opnieuw activeren.

Nodig anderen uit om opmerkingen toe te voegen over uw enquêteontwerp in de voorbeeldmodus of over uw enquêteresultaten in een pagina met gedeelde gegevens.

Ontvang antwoorden